Şimdi Ara

AppStore'dan iOS 5.1.1 ile uyumlu eski sürüm uygulamaları nasıl indirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
26.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jb'li iPhone 4 5.1.1'i restore ettim. Gene aynı sürüm. Sonra jb yaptım. Eskiden iOS 6 ve üstü gereksinimi olan bir uygulama indirirken bu programın uygun eski sürümü var onu indirmek istermisiniz diye sorardı. Şimdi AppStore'dan uygulama indirirken "bu uygulama 6.0 ve üstünü destekler upgrade edin" diyor. Aynı zamanda eskiden ayarlar yazılım güncellede hiç bir şey göremezdim. Acaba hangi cydia uygulaması buna imkan sağlıyor bilen var mi simdiden saygılar. Bu arada software killer bir ise yaramadı haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pikacuuu

birde bu jailbreak in kaç çeşidi var hangisini yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama aynı sorunu yaşanlar olursa diye çözümü yazmak istedim ..

İos 6 yazılımından önceki versiyonları kullanan tüm cihazlarda uygulayabilirsiniz , jailbreakle uğraşmak istemeyenler için ;

Öncelikle bilgisayarınıza İtunesu yükleyin ve cihazınızı İtunes ile eşleştirin ; daha sonra bilgisayarınızda itunes üzerinden appstore a girerek facebook un mevcut sürümünü indirin ve tekrar eş zamanlama işlemine geçin , eşzamanlama sırasında facebook uygulamasının yüklenemediğine dair bir hata alıcaksınız ; tamam diyin kapatın hatayı , son olarak cihazınızla bilgisayarınızın bağlantısını kesmeden ve itunesi kapatmadan ;
    cihazınızdan appstoru açın ve facebooku kurmaya çalışın , kurma işlemi sırasında bir uyarı daha alıcaksınız ve size uygulamanın eski bir sürümünü indirilmesi gerektiğini söyleyecek , tamam diyin ve cihazınıza uygun sürümü otamatik olarak indirsin ve kurun... annemin eski ipad 1 nde böyle çözdüm durumu , umarım sizinde işinize yarar.. Ayrıca sadece facebook için değil , tüm uygulamalarda bu taktiği uygulayabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_beyazit

Jb'li iPhone 4 5.1.1'i restore ettim. Gene aynı sürüm. Sonra jb yaptım. Eskiden iOS 6 ve üstü gereksinimi olan bir uygulama indirirken bu programın uygun eski sürümü var onu indirmek istermisiniz diye sorardı. Şimdi AppStore'dan uygulama indirirken "bu uygulama 6.0 ve üstünü destekler upgrade edin" diyor. Aynı zamanda eskiden ayarlar yazılım güncellede hiç bir şey göremezdim. Acaba hangi cydia uygulaması buna imkan sağlıyor bilen var mi simdiden saygılar. Bu arada software killer bir ise yaramadı haberiniz olsun.

Apple eski cihazlara eski sürüm uygulamalar gelecek demişti diye hatırlıyorum araştır bi

• ..... Haberde görüldüğü gibi iPhone 3GS ve altı bu gruba giriyor. Nasıl yaptım bilmiyorum bundan onceki jb'li iphone uygulamalarin eski sürümlerini indiriyor iOS güncellemesini görmüyordu. İste bana lazim olan bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: y_beyazit

..... Haberde görüldüğü gibi iPhone 3GS ve altı bu gruba giriyor. Nasıl yaptım bilmiyorum bundan onceki jb'li iphone uygulamalarin eski sürümlerini indiriyor iOS güncellemesini görmüyordu. İste bana lazim olan bu.
    benım 3gs 5.11 restore edıp tekrar .11 yukledım aktıf kullandıgım ıscep ne yaptımsa yuklenmedı ureklı 6 ya guncelleyın dıye uyarı cıktı google yi alt üst edip eskı versiyonu buldum Allahtan oyle kurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

benım 3gs 5.11 restore edıp tekrar .11 yukledım aktıf kullandıgım ıscep ne yaptımsa yuklenmedı ureklı 6 ya guncelleyın dıye uyarı cıktı google yi alt üst edip eskı versiyonu buldum Allahtan oyle kurdum

Alıntıları Göster
    Yapılacak en akılıca iş itunes'dan yedek aldıktan sonra yedeğin alındığı klasöre gidip *.ipa araması yapılarak bulunan ipaları güvenli bir yere kopyalamaktır. Cydia deblerini ise yükleme esnasında ilgili yerinden alınıp el yordamıyla sonradan tekrar yüklemektir. 5.1.1 JB kullanıyorum. Her seferinde beğendiğim uygulamayı yedekliyip uygun yere atıyorum.

Eğer bunu yapmadıysanız googledan eski sürüm ipa ve debleri araştırıp bulmak başka yolu yok.

• @fotofrank hocam onu biliyorum eski uygulamalar var ama mesela eski jb'li telde ilk defa shazam indireceğim bana sürüm yükselt demiyordu shazamin son uygun sürümünü indirmek isteyip istemediğimi soruyor ve ben o uyumlu sürümü indirebiliyordum. Mutlaka bunun yolu vardır. Ama nasıl iste ben onu soruyorum. Yoksa eski uygulamaları falan bulma isi kolay.

• Mesela az önce evernote programını yüklerken eski sürümü yüklememe izin verdi. Galiba bazı uygulamalara izin veriyor. Özellikle iOS 7 ve üzeri sürümlere bu izni veriyor olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar aynı sorunu bu aralar bende iPad 1 iOS 5.1.1 yüklü cihazda Facebook yüklemek istediğimde yaşıyorum iOS 6 veya daha üst sürüm istiyor ve Facebook uygulamsının eski sürümünü indirmiyor AppStore Google da baya aradım eski versiyonunu ama bulamadım bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum hayırlı forumlar ve cumalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar aynı sorunu bu aralar bende iPad 1 iOS 5.1.1 yüklü cihazda Facebook yüklemek istediğimde yaşıyorum iOS 6 veya daha üst sürüm istiyor ve Facebook uygulamsının eski sürümünü indirmiyor AppStore Google da baya aradım eski versiyonunu ama bulamadım bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum hayırlı forumlar ve cumalar.
    artık sürümü yüksek göstermeyi yiyor mu bilmiyorum ama, jailbreakli cihazı olanlar zeousmos'dan eski sürümlere ulaşabilirler.
    repo.hackyouriphone.org da mevcut olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

artık sürümü yüksek göstermeyi yiyor mu bilmiyorum ama, jailbreakli cihazı olanlar zeousmos'dan eski sürümlere ulaşabilirler.

iOS a yabancı olduğum için pek anlamıyorum jailbreak yapsam yükleyebilirmiyim yani ?
  • quote:

quote:

iOS a yabancı olduğum için pek anlamıyorum jailbreak yapsam yükleyebilirmiyim yani ?

sürüme uygun jailbreak var ise jailbreak yapıp,
    apsync ios x.x+ ve zeuosmos yükleyip eski sürümleri indirebilirsin.
  • RASP kullanıcısına yanıt
    Google da Facebook U ararken 5.1.1 için jailbreak yazıyordu ama hiç yapmadığım için bilmiyorum yada iOS 6 yükleyemezmiyim acaba buna yada iOS 6 lı jailbreak
  • quote:

Google da Facebook U ararken 5.1.1 için jailbreak yazıyordu ama hiç yapmadığım için bilmiyorum yada iOS 6 yükleyemezmiyim acaba buna yada iOS 6 lı jailbreak

nedir ki cihazınız?
  • quote:

quote:

nedir ki cihazınız?

ipad 1 ios sürümü 5.1.1 güncel sürüm bu diyor dün aldım cihazı çocuk oynasın diye çin malı alana kadar bunu alıyim dedim hata yaptım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikacuuu -- 24 Ocak 2014; 12:01:33 >
  • quote:

quote:

quote:

nedir ki cihazınız?

ipad 1 ios sürümü 5.1.1 güncel sürüm bu diyor dün aldım cihazı çocuk oynasın diye çin malı alana kadar bunu alıyim dedim hata yaptım sanırım.

o cihaz için son sürüm 5.1.1 doğrudur. ios 6 yüklenemez.
    Bence doğru olanı yaptınız şimdilik tek sorun uygulama için sürüm yetmezliği ise jailbreak ile bir çoğunu yükleyebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

nedir ki cihazınız?

Bence doğru olanı yaptınız şimdilik tek sorun uygulama için sürüm yetmezliği ise jailbreak ile bir çoğunu yükleyebilirsiniz

Öcelikle vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim o zaman benim ios 5.1.1 jailbreak yüklemem gerekiyor hiç tecrübem yok ama deniyecez artık peki bu işlemi yaptıktan sonra orjinal 5.1.1 e geri dönebilirim dimi ?

Yada şöyle bir şey yapmak geliyor aklıma ama doğrumu düşünüyorum acaba bilemedim mesela ipad 1 5.1.1 kullanan birinden itunes ile aldığı facebook yedeğini bana verse onudamı yükleyemem acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nedir ki cihazınız?

Öcelikle vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim o zaman benim ios 5.1.1 jailbreak yüklemem gerekiyor hiç tecrübem yok ama deniyecez artık peki bu işlemi yaptıktan sonra orjinal 5.1.1 e geri dönebilirim dimi ?

Yada şöyle bir şey yapmak geliyor aklıma ama doğrumu düşünüyorum acaba bilemedim mesela ipad 1 5.1.1 kullanan birinden itunes ile aldığı facebook yedeğini bana verse onudamı yükleyemem acaba ?

Rica ederim ne demek, cihazın yedeğini aldığınız sürece bi endişeniz olmasın. Jailbreak işlemi zor değil Google dan aratırsanız Youtube da bir cok kaynağa erisebilirsiniz. İkinci soru icin ise , arkadasın cihazında çalışan uygulamaları yedekledigi takdirde siz onun bilgisayarından uygulamaları yukleyebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nedir ki cihazınız?

Rica ederim ne demek, cihazın yedeğini aldığınız sürece bi endişeniz olmasın. Jailbreak işlemi zor değil Google dan aratırsanız Youtube da bir cok kaynağa erisebilirsiniz. İkinci soru icin ise , arkadasın cihazında çalışan uygulamaları yedekledigi takdirde siz onun bilgisayarından uygulamaları yukleyebilirsiniz

Hımm tanığım bir kişide var oda antalyada :) tabletide antalya ya götüremem eğer pc sindeki yedeği bana gönderemiyorsa zaten jb den başka çözüm kalmıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nedir ki cihazınız?

Hımm tanığım bir kişide var oda antalyada :) tabletide antalya ya götüremem eğer pc sindeki yedeği bana gönderemiyorsa zaten jb den başka çözüm kalmıyor.

Alıntıları Göster
    birde bu jailbreak in kaç çeşidi var hangisini yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Alıntıları Göster
    Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama aynı sorunu yaşanlar olursa diye çözümü yazmak istedim ..

İos 6 yazılımından önceki versiyonları kullanan tüm cihazlarda uygulayabilirsiniz , jailbreakle uğraşmak istemeyenler için ;

Öncelikle bilgisayarınıza İtunesu yükleyin ve cihazınızı İtunes ile eşleştirin ; daha sonra bilgisayarınızda itunes üzerinden appstore a girerek facebook un mevcut sürümünü indirin ve tekrar eş zamanlama işlemine geçin , eşzamanlama sırasında facebook uygulamasının yüklenemediğine dair bir hata alıcaksınız ; tamam diyin kapatın hatayı , son olarak cihazınızla bilgisayarınızın bağlantısını kesmeden ve itunesi kapatmadan ;
    cihazınızdan appstoru açın ve facebooku kurmaya çalışın , kurma işlemi sırasında bir uyarı daha alıcaksınız ve size uygulamanın eski bir sürümünü indirilmesi gerektiğini söyleyecek , tamam diyin ve cihazınıza uygun sürümü otamatik olarak indirsin ve kurun... annemin eski ipad 1 nde böyle çözdüm durumu , umarım sizinde işinize yarar.. Ayrıca sadece facebook için değil , tüm uygulamalarda bu taktiği uygulayabilirsiniz...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.