Şimdi Ara

appstore da whatsapp yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • komşu ipad i verdide bende android ci olarak pek anlamıyorum appstore a girdim whatsapp ve instagram yüklemeye ama iki programıda bulamadım,nerde bu programlar

• bildiğim kadarıyla whatsapp paralı instangram içinde aramaya yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

komşu ipad i verdide bende android ci olarak pek anlamıyorum appstore a girdim whatsapp ve instagram yüklemeye ama iki programıda bulamadım,nerde bu programlar

Var ama ipad için yok.

• teşekkürler
    ama adres açılmadı nedense
  • hocam ipadde bazı işlemler yapmadan çalışmaz nette bi kaç bilgi mevcut çalıştıranlar var denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhansss

hangi komsu verdi ipadı *:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye sordun

ya şimdi bu ipad le ilgili bikaç bişey söylicem ,,düşman kesiliceksiniz bana ama neyse bişey demiyorum,belkide ipad ios kullanmaya alışık olmadığım içindir biraz gıcık kaptım da buna,,geri vericem yapamadım diycem
  • Sadece iphone için var
  • Bak şimdi kardeşim arama kısmına girdikten sonra yukarıda ipad ve iphonediye 2 ayrı buton oluyor ordan bulabilirsin anlamadıysan ss atabilirim

Edit: ss
     appstore da whatsapp yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septams -- 1 Haziran 2013; 23:37:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gördüm orayıda yaptım ama instagram hariç diğer uygulamalar çıkıyor karşıma
  • quote:

niye sordun

ya şimdi bu ipad le ilgili bikaç bişey söylicem ,,düşman kesiliceksiniz bana ama neyse bişey demiyorum,belkide ipad ios kullanmaya alışık olmadığım içindir biraz gıcık kaptım da buna,,geri vericem yapamadım diycem

Sen yanlış gelmişsin bak şimdi asphalğp 7 nova 3 kur oyna tadından yenmez

• quote:

niye sordun

olayın ios'la alakası. whatsapp sadece iphone üzerinde çalışıyor. gsm desteği istiyor yani.adamlar öyle yapmış programı.ipade ios'la alakalı bişey değil.illaki yüklemek istiyorsan jb'le yapanlar vardı forumda bulursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.