Bildirim
appstore da whatsapp yokmu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bildiğim kadarıyla whatsapp paralı instangram içinde aramaya yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var hocam olmazmı
https://itunes.apple.com/tr/app/whatsapp-messenger/id310633997?mt=8 -
quote:
Orijinalden alıntı: gael
komşu ipad i verdide bende android ci olarak pek anlamıyorum appstore a girdim whatsapp ve instagram yüklemeye ama iki programıda bulamadım,nerde bu programlar
Var ama ipad için yok.
teşekkürler
ama adres açılmadı nedense -
hocam ipadde bazı işlemler yapmadan çalışmaz nette bi kaç bilgi mevcut çalıştıranlar var denemek lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: serhansss
hangi komsu verdi ipadı *:D
-
niye sordun
ya şimdi bu ipad le ilgili bikaç bişey söylicem ,,düşman kesiliceksiniz bana ama neyse bişey demiyorum,belkide ipad ios kullanmaya alışık olmadığım içindirbiraz gıcık kaptım da buna,,geri vericem yapamadım diycem
-
Sadece iphone için var -
Bak şimdi kardeşim arama kısmına girdikten sonra yukarıda ipad ve iphonediye 2 ayrı buton oluyor ordan bulabilirsin anlamadıysan ss atabilirim
Edit: ss
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septams -- 1 Haziran 2013; 23:37:40 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam gördüm orayıda yaptım ama instagram hariç diğer uygulamalar çıkıyor karşıma -
quote:
niye sordun
ya şimdi bu ipad le ilgili bikaç bişey söylicem ,,düşman kesiliceksiniz bana ama neyse bişey demiyorum,belkide ipad ios kullanmaya alışık olmadığım içindirbiraz gıcık kaptım da buna,,geri vericem yapamadım diycem
Sen yanlış gelmişsin bak şimdi asphalğp 7 nova 3 kur oyna tadından yenmez
quote:
niye sordun
olayın ios'la alakası. whatsapp sadece iphone üzerinde çalışıyor. gsm desteği istiyor yani.adamlar öyle yapmış programı.ipade ios'la alakalı bişey değil.illaki yüklemek istiyorsan jb'le yapanlar vardı forumda bulursun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X