Şimdi Ara

AppStore'da herşey ücretsiz, uygulama içi satın alımlar ücretsiz oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ücretli uygulamalar ücretsiz iniyor, uygulama içi satın alımlardan da para kesmiyor. Kredi kartından 1 kuruş eksilmiyor. Kredi kartım ininal yani bakiyesi var. İçinde 6 TL bulunuyor, 15 TL lik uygulama içi satın alım yaptım ve başarılı oldu. Nereye başvurmam lazım bu sorun için?

GÜNCELLEME

Beyler başınıza böyle bir durum gelirse sakın bedava diye satın almayın. Ben denemek için 20 TL'lik alışveriş yaptım ve arkadaşların dediği gibi oldu. Apple parayı çekemedi borçlu durumuna düştüm ve hiçbir şekilde güncelleme yapamadım, uygulama indiremedim. Hatta daha önce 4S kullanıyordum onu kardeşime vermiştim, telefonu restore etmiştik benle alakalı bir şey kalmamıştı onun hesabı giriliydi, o bile güncelleme yapamaz oldu, uygulama indiremedi. Yani anlayacağınız Apple parayı almadan rahat bırakmıyor, daha önce kendi hesabım ile giriş yaptığım tüm cihazlarda durum aynı, birde yeğenimin iPad'ine benim hesaptan uygulama indirmiştik o da uygulama indiremedi ve güncelleyemedi. Karta para atınca durum düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi botaj -- 15 Haziran 2015; 11:53:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Cihazı Ebay da açık arttırma usulü satışa çıkarın

Kredi kartınız tanımlı olduğu için müsaade ediyor olabilir iTunes üzerinden bir kontrol edin.
    Eksiye düşüyordur yada hemen muhasebeleşmiyor olabilir.
    Ayrıca mailinize dekontu gelmesi gerek onuda kontrol edin.

Yarın zorluyu arayın durumu bildirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

Cihazı Ebay da açık arttırma usulü satışa çıkarın

Kredi kartınız tanımlı olduğu için müsaade ediyor olabilir iTunes üzerinden bir kontrol edin.

Bildirmeyin arkadaşlar biri böle bişe daha olmuştu hem hesabını kapattılar hemde teşekkür ettiler sadece acımayın indirin herşeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

Cihazı Ebay da açık arttırma usulü satışa çıkarın

İninal kartta oluyor sanırım bu sadece.
    Şimdi sen o oyunları, uygulamaları aldın ancak bu bir açık değil.
    Bir süre sonra (dekont mail adresine geldikten sonra) apple bu parayı kartından transfer etmek isteyecek ve yeterli para olmadığı için de senden para isteyecek.
    Yani; bir uygulama indirmek istediğinde (örneğin twitter) bu işlemi gerçekleştiremeyeceksin kredi kartı bilgilerini yeniden girmeni isteyecek ve girdiğinde de kabul etmeyecek. Ancak kartının içine yeterli miktarda para atarsan ve ardından bilgileri girersen kabul edecektir ve o parayı tahsil edecektir ardından uygulama ve oyun indirebilirsin.
    Bir de unutmadan cihazda başka bir apple kimliği ile uygulama veya oyun indirebilirsin onda sıkıntı olmaz sadece o uygulamaları satın aldığın apple kimliğinde bu sorun olur.

• Ghost haklı eğer ininal karta para aktarmazsan uygulamayı ödeyecek kadar bir hafta sonra güncelleme ve uygulama indiremeyeceksin ta ki ödemeyi gerçekleştirene kadar şu an benimde borcum var uygulama indiremiyorum ve güncelleyemiyorum yarın ininal e para yükleyip borcu ödedikten sonra appstore u kullanmaya devam edeceğim sende umarım fazla ücretli uygulama almamışsındır yoksa Allah yardımcın olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stajyer Fizyoterapist

Ghost haklı eğer ininal karta para aktarmazsan uygulamayı ödeyecek kadar bir hafta sonra güncelleme ve uygulama indiremeyeceksin ta ki ödemeyi gerçekleştirene kadar şu an benimde borcum var uygulama indiremiyorum ve güncelleyemiyorum yarın ininal e para yükleyip borcu ödedikten sonra appstore u kullanmaya devam edeceğim sende umarım fazla ücretli uygulama almamışsındır yoksa Allah yardımcın olsun
    Kesınlıkle ındırmeyın hesap enınde sonunda o odemeyı alana kadar kılıtlenıyor.
  • Bir kac kisi dogru bilgi vermis. İndirdiklerinin parasini odeyene kadar AppStore dan hic bir sey indiremeyeceksin.
    İnsallah fazla asılmamışsındır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu dilimizde tuy bitti. Apple ucreti hemen almaz. 4-5 gun sonra tahsil eder. 'Eneee para gitmiyor yaff' diye indirdiginiz herseyin parasini catir catir alir. Odemediginiz zaman once hesabi sonra cihazi bloke etme yoluna gider. Kac paralik alisveris yaptiysaniz hesaba parasini yukleyin ve bekleyin.

• Bende bir zamanlar "deneyeyim bakalım ne olacak " dedim kartımda hiç para yokken 15 liraya rastgele bi oyun aldım . O da disneyin çocuk oyunu 😃
    Sonradında hiçbirşey indirememiştim . Apple a başvurdum yanlıslıkla aldım diye. Siz ödemeyi yapın biz iptal edelim dediler

• Ekstreniz gelince tekrar burada görüşelim :)

İndirmeyin hocam, hepsi tek bir fatura halinde kesiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Ekstreniz gelince tekrar burada görüşelim :)

İndirmeyin hocam, hepsi tek bir fatura halinde kesiliyor.
    Apple veresiye mi satıyo şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 27 Nisan 2015; 11:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

Apple veresiye mi satıyo şimdi?

Alıntıları Göster
    Bir kere innial ın eksi para durumu yok içinde ne kadar para varsa ancak onu kullanabilirsiniz.Arkadaşların dediği doğru bazen kart ile alışverişlerde hemen kesmiyor parayı ileride sıkıntı olur hesap askıya alınır sizden ücreti tahsil edene kadar.Bu yüzden ne kadarlık alışveriş yaptı iseniz o kadar karta para yükleyin ve store un sizin hesabınızdan kesmesini bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Bir kere innial ın eksi para durumu yok içinde ne kadar para varsa ancak onu kullanabilirsiniz.Arkadaşların dediği doğru bazen kart ile alışverişlerde hemen kesmiyor parayı ileride sıkıntı olur hesap askıya alınır sizden ücreti tahsil edene kadar.Bu yüzden ne kadarlık alışveriş yaptı iseniz o kadar karta para yükleyin ve store un sizin hesabınızdan kesmesini bekleyin.

Alıntıları Göster
    Durumu fırsata çevirmedim zaten. Eninde sonunda alır bu parayı Apple biliyorum o yüzden sadece denemek için uygulama içi satın alım yaptım o kadar. Daha öncede alışveriş yapmıştım parayı hemen kesmişlerdi. Şimdide hesapta uygulama için yetecek para vardı neden böyle oldu anlamadım. Dediğiniz gibi oldu uygulama falan indirmiyor, doğrulama gerekiyor diyor. Karta para atıcam bugün normale dönsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhosttTR

Bir süre sonra (dekont mail adresine geldikten sonra) apple bu parayı kartından transfer etmek isteyecek ve yeterli para olmadığı için de senden para isteyecek.
    Yani; bir uygulama indirmek istediğinde (örneğin twitter) bu işlemi gerçekleştiremeyeceksin kredi kartı bilgilerini yeniden girmeni isteyecek ve girdiğinde de kabul etmeyecek. Ancak kartının içine yeterli miktarda para atarsan ve ardından bilgileri girersen kabul edecektir ve o parayı tahsil edecektir ardından uygulama ve oyun indirebilirsin.
    Bir de unutmadan cihazda başka bir apple kimliği ile uygulama veya oyun indirebilirsin onda sıkıntı olmaz sadece o uygulamaları satın aldığın apple kimliğinde bu sorun olur.

Enpara kullanıyorum,onda da oluyor hocam. :)

• Tamam da adam o zaman milyarlık download yapar ödemez hesaptan çıkış yapıp yeni hesap açar bunu bilerek yapıyorlarsa benim bi uygulamaya 8.50 tl bayılmam haksızlık

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Tamam da adam o zaman milyarlık download yapar ödemez hesaptan çıkış yapıp yeni hesap açar bunu bilerek yapıyorlarsa benim bi uygulamaya 8.50 tl bayılmam haksızlık

Yenı hesaba girişte yapamazsın . Önce borcunu ödemen gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Tamam da adam o zaman milyarlık download yapar ödemez hesaptan çıkış yapıp yeni hesap açar bunu bilerek yapıyorlarsa benim bi uygulamaya 8.50 tl bayılmam haksızlık

10$ lik bir limit veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Orijinalden alıntı: GhosttTR

Enpara kullanıyorum,onda da oluyor hocam. :)

Hocam bu sorunun cevabı daha önceki iletilerde verilmiş zaten. Apple bu ücretleri 4-5 gün içinde tahsil ediyor (bazen hemen bazen ise 5 güne kadar uzayabiliyor bu tahsilat işlemi). Yani sonuç olarak eninde sonunda Apple sizden bu parayı tahsil etmek isteyecek. Eğer alacağını alamazsa da ilk önce hesabınızı sonra ise uygulamayı satın aldığınız cihazınızı bloke etme yoluna gidebilirler.

• Ücretli aldigim uygulamalarin fatura tarzi maili uygulamayi aldiktan 5-6 gun sonra geliyor sonradan alır bence onu bu devirde bedavaya hicbisey yok :)

• Ödenmezse cihazı kapattığı nereden çıktı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.