Şimdi Ara

AppStore'da herşey ücretsiz, uygulama içi satın alımlar ücretsiz oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Loucetius

Ödenmezse cihazı kapattığı nereden çıktı?

Ödenmezse cihaz kapanmıyor da AppStore kapanıyor. İndirme ve güncelleme yapamıyorsunuz kart bilgileri giremiyorsunuz. Faturalandırma sorunu çıkıyor. Para yatırıyorsunuz, çekiyor, açıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Tamam da adam o zaman milyarlık download yapar ödemez hesaptan çıkış yapıp yeni hesap açar bunu bilerek yapıyorlarsa benim bi uygulamaya 8.50 tl bayılmam haksızlık

Öyle bir şey yok önce borcunu ödemesi lazım değilse olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • borcu varken başka apple kimliğine giriş yapıp kullansa o hesap ne olucak ?
  • Beyler başınıza böyle bir durum gelirse sakın bedava diye satın almayın. Ben denemek için 20 TL'lik alışveriş yaptım ve arkadaşların dediği gibi oldu. Apple parayı çekemedi borçlu durumuna düştüm ve hiçbir şekilde güncelleme yapamadım, uygulama indiremedim. Hatta daha önce 4S kullanıyordum onu kardeşime vermiştim, telefonu restore etmiştik benle alakalı bir şey kalmamıştı onun hesabı giriliydi, o bile güncelleme yapamaz oldu, uygulama indiremedi. Yani anlayacağınız Apple parayı almadan rahat bırakmıyor, daha önce kendi hesabım ile giriş yaptığım tüm cihazlarda durum aynı, birde yeğenimin iPad'ine benim hesaptan uygulama indirmiştik o da uygulama indiremedi ve güncelleyemedi. Karta para atınca durum düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.