Şimdi Ara

Applybau'dan tam burs alma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
13
Favori
66.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12843 ile kapatmış. Gsü'yu her türlü tercih ederim. İsterse bau 1k ile kapatsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Sizin yaşamınız sizin tercihiniz hocam :D
  • Tebrikler. Çok iyi hazırlamışsın ve çok yararlı bilgiler vermişsin. İnşallah hedeflerine ulaşırsın.

• BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim naçizane yorumunuz için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan580

Eger tip ya da dis kazanamasaydim bedava bahcesehir kolejinde bilg muh okuyacaktim.

Anladım hocam ben de böyle tahmin etmistim.

Bu arada gerçekten ilginç ve dolu dolu gecirmissiniz zamaninizi tebrik etmek isterim.

• Tesekkur ediyorum

• Okan diş seninle gurur duyuyor hocaam

• Güzel bir imkan.

• Merhaba bir sorum olacaktı.
    Mesela Applybau'dan %50 burs kazandım, fakat üniversite sınavından tam burs kazanacak kadar puan yaptım tercih listeme de onu yazdım. Hangi burs geçerli olur? Applybau'dan kazandığım bursun geçerli olması için burssuz olanı mı tercih listeme yazmam gerek?
  • Tam burslu kontenjanı tercih listenize yazarsanız tam burslu olursunuz. Burssuz kontenjanı yazarsanız applybau bursu o zaman aktifleşir ve yarı burslu olursunuz.

• efecan580 E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap için:) peki burs kazanmam için illa bir başarımın veya bir projemin olması şart mı? bölümü ne kadar çok istediğimi yazsam burs kazanır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan580

Bakis acinizi biraz degistirebilirsiniz hocam. Bahsettiginiz okullar cok harika okullar. Ama maalesef herkesin bir limiti var. Bau 2. sinif bir vakif universitesi ama 2. siniflarin arastirdiim kadariyla en iyisi diyebilirim belki ozyegin biraz daha iyidir bilemiyorum. Ama genel olarak baktigimizda Microsoftta, Uberde bunun gibi buyuk sirketlerde calisan bir odtulu bilkentli yok . Olay yaraticilikta ve meslegine hayranlikla calismakta hocam. Kisacasi kendini gelistirmen lazim fakat en kolay kendini gelistirme bu koc, odtu de oluyor.
    Odtulu bilkentli nasil yok ? Linkedin den bu okullardan mezun olup silikon vadisinde büyük şirketlerde çalışan en az 100 tane adamın linkini atarim buraya.

Odtu bilkenti geçtim hacettepe bilgisayarin bile cok fazla mezunu var buyuk sirketlerde.

Senin de dedigin gibi bau ikinci sinif bir universite hatta bence cok fazla abartiliyor sirf konumundan dolayi boyle oldugunu dusunuyorum. Özyeğin TOBB ve Hacettepe bau dan daha iyi okullar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 2 Aralık 2018; 10:33:59 >

• Hocam öncelikle merhaba,ben de Bahcesehir Universitesi Tıp Fakültesindeyim,eger ki dişten memnunsan seneye diş hekimligi açılıyor.Tıptaki BISEP bu sene burs verirken sıralamaya baktı biraz ama yine de şunu demek için söylüyorum diş hekimliği için de bir applybau-bisep tarzı bir şey açarlar.Yine BAU dusunursen bu konu hakkında seni bilgilendireyim istedim (Muhtemelen hazırlığı atlamışsındır amerikan koleji mezunu olduğun için ama yine de okuyorsan şu an diye yazdım :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raundras -- 2 Aralık 2018; 13:46:5 >
  • arkadaşlar apply bau dan diyelim ki %25 burs aldım. Normal sınav sonucuma göre de %50 burslu tuttu. %75 burs oluyor mu sanırım birleşmiyor :D internette bulamadım cevabını
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    hayır
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Haklısınız tabiki vardır ben sadece o iki büyük şirket için söyledim bildiğim için zaten ODTÜ ve Bilkent benim için Türkiyenin en iyi okullarındandır. Anlatmak istediğim okulun etkisinin yanı sıra bireyin kendi yaratıcılığı biraz daha ön planda. Artık bu şirketler inovatif yaratıcılık arayışında akademik başarısı iyi olan peşinde değiller çünkü yaratmak peşindeler. Odtü Bilkent bunlar için en uygun okullar fakat dediğim gibi kişinin bilinci ve girişimciliği bence biraz daha önemli artık.
  • raundras R kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı atlayamadım hocam maalesef okulda ilk defa ingilizce diş hekimliği açılacağı için hepimizi bıraktılar ve açmadılar bölümü. Bi nevi üçkağıta geldik. Şuan 1. sınıftayım ve bölümümden ve hocalarımdan çok memnunum hocam ama sizde foruma bu konu hakkında bilgilendirici bir konu açabilirsiniz.
  • Maalesef haklısınız.
  • bmthgd B kullanıcısına yanıt
    Asla kazanamazsınız somut bir şey görmek istiyorlar. Maz 20-30 alabilirsiniz güzel bir yazıyla.
  • Ben de bu sene başvurdum. Yüksek burs alamazsam gidemeyeceğim, bakalım ne olacak sonucu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.