Şimdi Ara

Apply BAU başvurusunda bulunanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda Apply BAU ya başvuru yapanlar var mı ? Varsa hangi bölüm başvuru yaptınız ve yüzde kaç burs aldınız ? Yüksek bir burs almak için ne yapmak lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benin bildigim basvurular daha acilmadi

• Açılmadığını biliyorum hocam, sadece başvuru yapan var mı yok mu diye sordum.

• şuan bahçeşehirde hazırlıkta olan başvuru yapabilirmi
  • Tam burslumu okuyosunuz ?

• Arkadaşlar bende bu konu hakkında bilgi istiyorum, bilenler ne olur çok acil cevaplarsa sevinirim. Gerçekten çok önemli..
  • Geçen sene başvurdum, o kadar referansa projeye yüzde elli vermişler. Yüzde yüz için takla atmak gerekiyor sanırım.
  • Ben basvurmustum oylesine insaat muhendisligi %75 burs vermisti. Sonra ogrendim ki tam burslu oluyormus

• Yaptiginiz basvuruda sosyal sorumluluk projelei hedefleriniz vs. neler yazmistiniz? Kriterleri fazla bilmedigim icin soruyorum bilgilendirrseniz sevnirim

• Yurdisina gittiniz mi gibi seyler vardi. Yabanci dilin nasil. Sosyal sorumluluklara katilmamistim. Bir de referans ogretmen istiyorlardi.

• Herhangi bir proje falan sunmadın mı ? ben tekrar başvuru yapıcam. bana da %75 burs verseler ben girerdim ya
  • Merhabalar herkese ben bu sene BAU'ya girdim. ApplyBAU bursuyla okuyorum şu anda, kafanızda sorular varsa yardımcı olmak isterim.
  • Bana yardımcı olursan sevinirim. Yüksek burs almak iin ne yapmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: KissKissBangBang

Merhabalar herkese ben bu sene BAU'ya girdim. ApplyBAU bursuyla okuyorum şu anda, kafanızda sorular varsa yardımcı olmak isterim.

Hocam bende başvurucam. Hayallerim ve projem hazır fakat katıldığım sosyal etkinlik falan yok. Endüstri mühendisliği için başvurucam acil tavsiyelerin var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.