|
Apple, yapay zekalı yeni Siri'de Gemini'yi kullanmayı düşünüyor

-
-
sıçtı cafer bez getir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok uzun zamandır android dünyasının tepe modellerden hem tasarım hem donanım tarafında geriden geliyordu şimdi yazılım tarafında da geriye düştüler. Çin'de de satışları 4.5. sıraya kadar düştü galiba, bir devin duraklama belki gerileme dönemine geçişine benziyor.
-
Apple yapay zeka işini eline yüzüne bulaştırdı. Neyse en azından Gemini başarılı bir yapay zeka, Android ekosisteminin bazı nimetleriyle tanışırlar.
-
Trilyon dolarlık şirketsin git bir yapay zeka şirketi al bünyene. Apple gibi bir dev bu alanda nasıl devrimsel bir adım atamaz hayret ediyorum.. Senin en iyisini yapman lazım. Ama nihai ürün hala ortada yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal zeka için telefonu yenilemem.
-
Düşünmeye devam.
Kısmetse dört, bilemedin beş seneye devrimsel inovasyon olarak gelir.
-
Hep söylüyorum, Tim Cook denen herif kısa vadede satışları artırıp, Apple’ın kasasına para soksa da bunu rüzgar nereden eserse onu arkasına alıp yapıyor. Normalde Apple rüzgarın kendisi olurdu, diğerleri onu takip ederdi.
Bu herif geldiğinden beri aşırı stabil diye övülen iOS bile eskisi gibi değil. RAM’den kıstılar kıstılar, şimdi AI’ı getiremiyorlar. iPhone 13’ten 14’e geçişte hiçbir fark yoktu. Cihazlarda son 1-2 senedir yenilik yok, WWDC konferansında bile iyice saçmaladılar. Ekranda 120Hz yok, hala USB 2.0 kullanıyorlar vs.
Tüm bu saçmalıklara katlanırken iOS’da eskisi gibi stabil değilse, eski sürüme geri dönmeme bile izin vermiyorsan, yeni cihaz alayım diye göstere göstere cihazı eskitiyorsan, rakiplerinin gerisindeysen ben niye bir daha Apple alayım?
Muhtemelen sonraki cihazım Pixel 10 XL Pro gibi bir cihaz olacak. İyice sıvadılar artık, benim çıkarlarıma uygunken paramı alabilirler ama çıkarlarıma ters düşmeye başladığı noktada almam olur biter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olmayanı pazarlama devri bitsede kurtulsak şu paragöz şirket politikalarından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapay zeka da, yeni tekeller yaratmaktan başka bir işe yaramayacak, anlaşıldı. Bari şirketler değişseydi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çok uzun zamandır android dünyasının tepe modellerden hem tasarım hem donanım tarafında geriden geliyordu şimdi yazılım tarafında da geriye düştüler. Çin'de de satışları 4.5. sıraya kadar düştü galiba, bir devin duraklama belki gerileme dönemine geçişine benziyor.
|
sıçtı cafer bez getir
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X