Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.555
Cevap
818
Favori
2.007.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • watch 2 nin ince olmasını tercih etmem ben. saat dediğin biraz kalın olup bileği doldurmalı.
  • Arkadaşlar Apple watch için ekran koruyucu ne kullanıyorsunuz ben IPG aldım. Kenarları bir türlü yapışmadı. Böyle bişey olamaz ya. Tavsiye istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc

Arkadaşlar Apple watch için ekran koruyucu ne kullanıyorsunuz ben IPG aldım. Kenarları bir türlü yapışmadı. Böyle bişey olamaz ya. Tavsiye istiyorum

Daha önce konuyla ilgili şunları yazmıştık:

"Belki biliyorsunuzdur, Apple Watch için iki tür ekran koruyucu var. İlki ekranın kenarlarını kapatmayan, yani sadece orta kısmı koruyan filmler ki bunların kenarı ekran üzerinde çok belli olduğundan ekran üzerinde ikinci bir katman varmış gibi bir görüntü oluşmasına neden oluyor. İkinci tür koruyucular da genellikle "çizilmez cam" özelliği ön plana çıkartılarak pazarlanan ve saatin ekranını köşeden köşeye kaplayan ürünler; bunlar da yapışkan kısım ıslatılarak uygulanıyor ve kenarları yapıştırmadan önce 10 dakika kadar beklemeniz öneriliyor. Ancak ne ilginçtir ki IPG marka ekran koruyuculardan dördü, ekran dışında kalan kısımları bir türlü yapıştıramadığım için çöpe gitti. Ben bu tür koruyucularda üretim sorunu olduğunu düşünüyorum; kullanım klavuzunda anlatıldığı gibi kurumasını bekleyip parmaklarınızla birkaç dakika baskı yaparak yapıştırmaya çalışsanız bile koruyucunun kenarları yapışmayıp havada kalıyor. Yıllardır her boyutta cihaza ekran koruyucu alıp uygulayan biri olarak bunlardan uzak durulması gerektiğini düşünüyorum; özellikle bu konuda deneyimsiz kişilerin paralarını çöpe atması işten bile değil."

Apple Watch, ekran koruyucuları pek sevmiyor.

• omerfbc kullanıcısına yanıt
    ben spigen kılıf ile gelen koruyucuyu kullanıyorum ekranı komple kaplıyor.zaten pat küt sağa sola vurmadığın sürece saati birşey olmaz :)
  • Cevaplar için sağolun. Ekran koruyucusu olmadan kullanayım.

• http://i.hizliresim.com/0nXry8.jpg

Saatin üst kısmında renk atmaya başladı çok ufak ama yeterince kötü gözüküyor. 5-6 ay öncesinde aldım çalışmadığımdan dolayı anca haftada 1 dışarı çıkınca kullanıyordum. Böyle kolay renk atması canımı sıktı açıkcası. Ne yapabilirim bunun için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi iphonedo nun incelediği şu koruyucu mükemmel ya çok yakışıyor saate bence ebaydan bulup sipariş geçtim siyah gri kendi sitesi Türkiye'ye yollamıyor malesef.

• TrErO kullanıcısına yanıt
    adamın muzip anlatış biçimi zaten ürünü direk sana bağlatıyor :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Adamın şaklabanlığı önemli değildi ama takınca bence çok hoş durdu
    koruyucu şart zaten, kolunda sürekli açıkta duran bir alet, illa ki çarpma riskin var.

spigen'in kılıfları da güzel onlara da göz atabilirsin
  • Telefonu ilk iPhone'dan beri hep koruyucu ile kullanmama rağmen saate ekran veya kasa koruyucu takma gereği duymadım, daha önceki saatlerimi bir yere vurmadığım, çizmediğim veya düşürmediğim için.

İyi koruyorda güzelim saati bir milyoncudan alınan saatlere çevirmiş bence.
  • Bende 42mm sport var iphone daki uyumlu uygulamalari atiyor telefon watch a ama saatte acmaya calistigim zaman uygulamayi siyah ekran olarak kaliyor bunu nasil cozerim ?

• Selam arkadaşlar. Iphone 6S ile beraber bu saati kullanıyordum. Ama cihaz şu anda Wrong Passcode open the Apple Watch app on your Iphone hatası veriyor. Şu durumda ne yapmam ile ilgili bilgi verebilecek arkadaş varmıdır. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar 700tl gibi bir bütçe ayırdım 42mm space grey sport olan içn. Sizce bulunur mu bu fiyata ? Veya aranızdan satmayı düşünen var mı ?
  • www.spigen.com.tr
    Apple Watch 3/2/1 Kılıf, Spigen Rugged Armor (42mm) Smooth Black | Spigen
    http://www.spigen.com.tr/Apple-Watch-Kilif-Spigen-Rugged-Armor-Ekran-Koruyuculu-42mm-Smooth-Black,PR-1178.html

www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/Apple-Watch-Kilif-Spigen-Slim-Armor-Ekran-Koruyuculu-42mm-Gold,PR-1423.html

bu üçünden birini düşünüyorum...

• neyro61 kullanıcısına yanıt
    ben de rugged armor olanı aldım bu siteden..daha ucuz, %100 orjinal ürün

www.monofe.com
    Spigen Apple Watch Case Rugged Armor (42mm) Kılıf (MIL-STD-810G)
    https://www.monofe.com/urun/1124/spigen-apple-watch-case-rugged-armor-42mm-kilif-milstd810g.html
  • Şarj standımızda gelmiş :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ekran parlakligi seviyesini nasil kullaniyorsunuz. Sarjiniz ne kadar gidiyor.

• Selam arkadaşlar bir konu hakkinda kararsiz kaldim Apple Watch 2 çıkma arifesiydeyken sizce suan alinirmi Apple Watch acaba doninim farki olsun görünüş falan cok değişimi kararsiz kaldim saygilar

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.