Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Return Zuha Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
37.555
Cevap
818
Favori
2.007.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben almaya karar verdim olanlardan 38mm buldum denedim bileyim ince olmasina rağmen küçük kaldı kesinlikle 42mm diyorum arkadaşlar. ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malahit

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Aliminyum kasa watch için ekran ve gövde koruyucu kullanıyormusunuz ? gerek varmı kolay çizilip kırılıyormu ?

Var çiziliyor kardeşim

Hangi koruyucuları kullanıyorsunuz ? spigen e baktım hiçbirşey stokta yok apple zaten watch için koruyucu satmıyor. Piyasada hiç kaliteli düzgün koruyucu göremedim yazınca. Siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malahit

quote:

Aliminyum kasa watch için ekran ve gövde koruyucu kullanıyormusunuz ? gerek varmı kolay çizilip kırılıyormu ?

Var çiziliyor kardeşim

Hangi koruyucuları kullanıyorsunuz ? spigen e baktım hiçbirşey stokta yok apple zaten watch için koruyucu satmıyor. Piyasada hiç kaliteli düzgün koruyucu göremedim yazınca. Siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz ??

Kardeşim spigen bendeki alırken vermişlerdi çok memnunum

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu koruyucuyu aldım piyasadaki spigen'lerle aynı kalitede ve sadece 2.50 dolar :)

Saati koruyucu ve kılıf olmadan kullanıyorum. Bir kez koşarken Çin malı deri kayış yüzünden asfalta fırlayıp düştü; Digital Crown'da çok küçük bir aşınma oldu bu yüzden. Bunun dışından ne ekranda ne de kasada fark edilebilir bir çizik var. Spigen'in koruyucuları kaba ve estetikten uzak bence. Saatin görünümünü değiştirdikten sonra koruyucu kullanmanın bir anlamı yok zaten. Koruyucuların günlük yaşamda sürekli olarak değil, sadece yoğun fiziksel etkinliklerde (spor yaparken, dağa tırmanırken, vs.) kullanılması daha doğru.
  • Merhaba arkadaşlar,

Apple Watch'ımın Digital Crown denen tuşu takılmaya başladı. Her zaman olmasa bile kaydırma yaparken çok can sıkıyor. Servise vermeyi düşünüyorum fakat bir kaç sorum var.

1)Digital Crown değişimi mi yapılır saat mi değişir?
    2)Saat değişirse içinde birinci nesil işlemci mi olur ikinci nesil mi? (Özel nedenlerden dolayı birinci nesil olması gerekli, ikinci nesil olursa sorun yaşama ihtimalim var)

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monoblaine kullanıcısına yanıt
    haklısınız koruyucular saatin estetiğini bozuyor ama yapcak başka bişe yok, kendimi biliyorum kesin ben saati oraya buraya çarpacağım ve kırılacak. mecburen bi ekran filmi bi bişe takmam lazım.. çelik kasa da çok pahalı arada fiyat farkı 2 katı resmen, çelik kasa olan modelden alana kadar aliminyuma bişe olursa aradaki farka gidip yenisi bile alınır diye düşünüyorum şuan. jelatin şeklinde tüm gövdeyi koruyabilecek bir koruyucu yokmu acaba hiç bulamadım :/
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Apple sitesinde Aynen soyle Deniliyor:
    Digitalcrown takilma sorunu yasarsaniz akan suyun altina tutun cevirin ve uzerine bastirin

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Hocam Amerika'da 2. El Apple Watch aldım cihaz garantiliydi kontrol ettim ve aldığımda crown iyi çalışmıyordu Apple Store gittim baktılar cihaza garantiye göndereceğiz dediler cihazı gönderdiler bana 5 gün sonra yeni cihaz geldi cihazda AppleCare vardı galiba emin değilim ama direk değişim oldu cihaz onarıma gitmedi

jelatin şeklinde tüm gövde koruyucuları var. Aliexpress vb sitelerde var bulabilirsiniz. Kesinlikle kılıf kullanıp saati çirkin bir görünüme kavuşturmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahaste

Digitalcrown takilma sorunu yasarsaniz akan suyun altina tutun cevirin ve uzerine bastirin

Denendi ve işe yaramadı hocam ilk başlarda yarıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

o zaman garantiye veriyorsun hocam mekanik bir sıkıntı olabilir. son bir defa sıfırlamayı dene istersen öyle götür.
  • quote:

haklısınız koruyucular saatin estetiğini bozuyor ama yapcak başka bişe yok, kendimi biliyorum kesin ben saati oraya buraya çarpacağım ve kırılacak. mecburen bi ekran filmi bi bişe takmam lazım.. çelik kasa da çok pahalı arada fiyat farkı 2 katı resmen, çelik kasa olan modelden alana kadar aliminyuma bişe olursa aradaki farka gidip yenisi bile alınır diye düşünüyorum şuan. jelatin şeklinde tüm gövdeyi koruyabilecek bir koruyucu yokmu acaba hiç bulamadım :/

Bu konu altında ekran koruyucularla ilgili deneyimlerimi daha önce paylaşmıştım hocam. Apple, saati ekran koruyucu dostu olarak tasarlamamış pek. Cihazın arkası, çıkıntılı yapısı nedeniyle koruyucu tutmuyor zaten. Ekranda da durum pek farklı değil. Ekrana köşeden köşeye yapışan birçok koruyucu denedim; ekran koruyucu yapıştırma konusunda deneyimli olsam da kenarları bir türlü yapıştıramadım... Yapıştırmayı başaranlar da kenarları bir süre sonra kendiliğinden kalktığını söylüyor çoğunlukla. Köşeden köşeye değil de ortadaki alanı koruyacak şekilde yapıştırılan ekran koruyucular da işin aslı biraz kötü görünüyor çünkü bunlar saatin ekranında ikinci bir tabaka varmış gibi bir izlenim yaratmakta. Koruyucuların başka bir sıkıntısı da şu: Spor yaparken bileğinizdeki ter bir şekilde saatin ekranına toplandığı için nem koruyucuyla ekranın arasına sızabiliyor. Bu olay benim başıma birkaç kez geldi. İnanın, çok can sıkıcı bir durum.

Bir ara koruyucu olarak şunu kullandım:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112957626 Estetik olarak en başarılı koruyuculardan biri olsa da kalitesiz bir malzemeden üretildiği için bir yere sürtmeseniz de kolayca çiziliyor ve ekranla arasına ter sızdığında kötü bir görünüme neden oluyor.

• Arkadaşlar dikte ile whatsap mesajı gönderiyorum saatten hiç sorun yok fakat gelen sms lere yanıt verdiğimde göndermiyor nedendir ne yapmam lazım

• monoblaine kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için, evet dediğiniz gibi spor yaparken yada mesela el yıkarken yada işte su geldiğinde koruyucu jelatinler kavlayabilir yada sizin koruyucuda dediğiniz gibi araya su girebilir. ne yapmak lazım şimdi bilemedim. koruyucu kullanmasam kesin oraya buraya çarpacağım için saat çizilecek yada ekran kırılacak. şöyle de bi tüm gövde koruyucu jelatin bulmuştum ama şuan ne yapsam tereddütteyim. yoksa aradaki farkı verip çelik kasa olanındanmı alsam bilemedim. o da çok pahalı geliyor aslında ...

• quote:

arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için, evet dediğiniz gibi spor yaparken yada mesela el yıkarken yada işte su geldiğinde koruyucu jelatinler kavlayabilir yada sizin koruyucuda dediğiniz gibi araya su girebilir. ne yapmak lazım şimdi bilemedim. koruyucu kullanmasam kesin oraya buraya çarpacağım için saat çizilecek yada ekran kırılacak. şöyle de bi tüm gövde koruyucu jelatin bulmuştumhttps://www.armorsuit.com/collections/apple-watch-2-42mm/products/apple-watch-2-42-mm-screen-protector-full-screen-coverage-full-body-skin-protector ama şuan ne yapsam tereddütteyim. yoksa aradaki farkı verip çelik kasa olanındanmı alsam bilemedim. o da çok pahalı geliyor aslında ...

Celik olaniyla arasinda 600 lira gibi bi fark var sanirim deger mi bilemiyorum, kasasi diilde camin safir olmasi cok iyi bence. Celik kasa parlak oldugundan, aluminyuma gore daha kolay cizilirmis gibi geliyor bilemiyorum. Kullanici yorumlarina bakmak lazim.

Telefonu kilifsiz kullanmiyorum ama saate de kilif mi takilirmis diyorum bazen kendi kendime acikcasi. Belki ekran jelatini olablr.

• quote:

arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için, evet dediğiniz gibi spor yaparken yada mesela el yıkarken yada işte su geldiğinde koruyucu jelatinler kavlayabilir yada sizin koruyucuda dediğiniz gibi araya su girebilir. ne yapmak lazım şimdi bilemedim. koruyucu kullanmasam kesin oraya buraya çarpacağım için saat çizilecek yada ekran kırılacak. şöyle de bi tüm gövde koruyucu jelatin bulmuştumhttps://www.armorsuit.com/collections/apple-watch-2-42mm/products/apple-watch-2-42-mm-screen-protector-full-screen-coverage-full-body-skin-protector ama şuan ne yapsam tereddütteyim. yoksa aradaki farkı verip çelik kasa olanındanmı alsam bilemedim. o da çok pahalı geliyor aslında ...

Aynı ürünün sadece ekran için olanını kullandım. Daha doğrusu, kullanamadım çünkü denemelerimin hiçbirinde kenarları yapıştırmayı başaramadım. Kullanma talimatını da dikkatli bir şekilde okuduğum ve izlediğim halde üstelik. Her paketten iki tane çıktığını ve benim 3 paketi çöpe attığımı da eklemiş olayım.

• Arkadaşlar whatsapp bildirimleri sadece gönderen kişiyi gösteriyor içeriği hiç göstermiyor bunu göstermesinin başka yolu yokmu? Birde hava durumunda anlık hava durumunu görselli olarak (bulutluysa bulut, güneşliyle güneş resimi gibi)göstermesini istiyorum bunu nasıl ayarlayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 13 Eylül 2016; 19:10:27 >
  • Metal pastası celik kasayi ilk ginki gibi yapiyor kilcal cizikleri bile yok ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

o zaman garantiye veriyorsun hocam mekanik bir sıkıntı olabilir. son bir defa sıfırlamayı dene istersen öyle götür.

Hocam İşte Yen'i nesil işlemci olandan vermezlerse yollayacağımda şüpheliyim sonuçta eski sürümlerede Yeni işlemciden koydular

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.