|
Bildirim

1 Mobil
|
Sadece ABDki Apple Watchlar hayat kurtarıyor nedense :))
|
|
Bu tür giyilebilir cihazların aslında belirli risk grubundaki insanlara hükümet tarafından verilmeli ve takibi yapılmalı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Ben norveçte yaşıyorum ve burada taşınabilir cpr cihazı kullanıyorlar. Kalp ritmi bozulan yada kalp krizi geçiren insanlar için ambülans gelene kadar ilk müdahale yapılıyor. Evet ilk müdahalede göğsüne iki adet ped yerleştiriliyor ve 3 dakikada bir kez arayla şoklanıyor kişinin kalbi. Türkiyede ise ambülansı arıyorsun gelene kadar hasta ölüyor. Çok basit gibi görünüyor ama değil. insan hayatı ucuz değil. Bu taşınabilir cpr cihazları da 10000 kron civarında bir şey yani taş çatlasın 20 bin lira civarı. Kesinlikle her dükkanda camide nüfusun yoğun olduğu her yerde bulunmalı.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hömmgüzel -- 7 Mayıs 2023; 17:33:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Yani hiç başıma gelmedi ancak güzel özellik. Türkiye’de muhtemelen acil durum kişilerine mesaj gönderir, 112’yi de arar ama adres vs. iletemez diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
https://store.kardia.com/products/kardiamobile-card Bu versiyon daha iyi gibi hocam, bir de indirimdeymiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|