Şimdi Ara

Türkiyedeki insanların neden evliliğe ve çocuk sahibi olmaya inanılmaz bir takıntısı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapay zekaya erkeklerin en güçlü en yakışıklı en sosyal ve herşeyde en zirvede olduğu prime yaş aralığını soruyorum.araştırmalara dayanarak ve kaynak vererek bana 20 li yaşların sonuyla 30 lu yaşların başı diye cevap veriyor.hatta 30-40 yaş arasındaki erkeklerin herşeyde en zirvede olduğunu söylüyor.hatta paralı bayanlara giden erkeklerin bile neredeyse hepsi 30-45 yaş arası erkeklermiş.tüm avrupa genelinde erkeklerin ortalama evlilik yaşı 35 iken türkiyeye bakıyorum türkiyede erkeklerin ortalama evlilik yaşı 28! avrupada herkes evlilik ve çocuk yapma konusunda o kadar rahat ki bir gün evlenip ertesi gün boşanabiliyorlar.hatta evlilik dışı farklı bayanlardan 2-3 çocuğu olan erkekler bile var.türkiyeye bakıyorsun 27-28 yaşına gelmiş erkeklere ve hatta bayanlara senin yaşıtlarının çocuğu var deniliyor.hatta 30 yaşına gelmiş erkekler evde kaldım diye ağlıyor.beyler bu türkiye niye böyle? neden evliliğe ve çocuk sahibi olmaya bu kadar takıntılıyız? ben inanın zerre anlam veremiyorum.sizce türkiye insanlarının böyle olmalarının sebepleri nelerdir?

• 35 geç abi geç.
    28 dahi soru işareti.

Ha nasip işi, o ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Software Engineer
    METU CENG '25
  • Boş adam çok yaşım 28 iş yerindekiler beni evlendirmeyle kafayı bozmuş düşünmüyorum diyorum illa koynuma birini sokmanın peşindeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

35 geç mi? e avrupada neden bütün erkekler 35 ten sonra evleniyorlar? üstelik 2-3 tanede çocukları oluyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.