|
Yapay zekaya erkeklerin en güçlü en yakışıklı en sosyal ve herşeyde en zirvede olduğu prime yaş aralığını soruyorum.araştırmalara dayanarak ve kaynak vererek bana 20 li yaşların sonuyla 30 lu yaşların başı diye cevap veriyor.hatta 30-40 yaş arasındaki erkeklerin herşeyde en zirvede olduğunu söylüyor.hatta paralı bayanlara giden erkeklerin bile neredeyse hepsi 30-45 yaş arası erkeklermiş.tüm avrupa genelinde erkeklerin ortalama evlilik yaşı 35 iken türkiyeye bakıyorum türkiyede erkeklerin ortalama evlilik yaşı 28! avrupada herkes evlilik ve çocuk yapma konusunda o kadar rahat ki bir gün evlenip ertesi gün boşanabiliyorlar.hatta evlilik dışı farklı bayanlardan 2-3 çocuğu olan erkekler bile var.türkiyeye bakıyorsun 27-28 yaşına gelmiş erkeklere ve hatta bayanlara senin yaşıtlarının çocuğu var deniliyor.hatta 30 yaşına gelmiş erkekler evde kaldım diye ağlıyor.beyler bu türkiye niye böyle? neden evliliğe ve çocuk sahibi olmaya bu kadar takıntılıyız? ben inanın zerre anlam veremiyorum.sizce türkiye insanlarının böyle olmalarının sebepleri nelerdir? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı