Şimdi Ara

Apple Watch eSIM Hakkında (2021) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
41
Favori
73.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hücresel veri için 2 model var
    EU ve US
    İkisi farklı, birbirinde çalışmıyor
    Buna dikkat

discussions.apple.com
    Buying apple watch gps+cellular abroad - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/253646383

Liste:
    https://www.apple.com/watch/cellular/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi anlamadığım kendi hattımızı eş sim gibi (2000ler) deki gibi 2 yemi ayırıyor? ama ben farklı numara tanımlasam?olmuyor anladığım kadarı ile yada benim 13pm çift hatlı asıl kullandığım hat Vodafone diğeri Turkcell 2. hatta aktifleşirimi ?kafamda deli sorular... diğer Huawei e-sim li gibi başka bir numara tanımlanmıyor... çok değişik illa denemem lazım...

• emrtkn E kullanıcısına yanıt

Aynen gayet sorunsuz aktif olarak çalışıyor

• Tek tereddütüm e-sim aktifken bataryanın hızlı tükenmesi idi.

o da çok mantıklıca çözülmüş.

Örneğin telefon evde çöp dökmeye gittiniz diyelim, wifi ve bluetooth kapsama alanının dışına çıktığınızda, e-sim aktif oluyor, telefona yaklaşınca pasife düşüyor.

Ekstra olarak esimi manuel kapatıp açmıyoruz.

1 hafta öncesine kadar Huawei watch 3 pro vardı, malesef türkiyede satılan ilk e simli cihaz olmasına rağmen, hiç bir operatörün desteği yok.

dolayısıyla apple cihaz işini hakkıyla yapıyor.

• kerzami K kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisinde de aynı telefon numarasını mı kullanıyorsunuz
    Sadece watch üzerinden telefon görüşmesi yaptınız mı, herhangi bir ses kalitesi farkı vb var mıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu deneyen oldu mu hiç. Diyelim ki telefon evde dışarı cıktınız eSİM saatte devreye girdi arama geldi telefon da evde çalıyor mu? Yani aynı anda hem telefon hem saate mi arama geliyor?

• Merhaba, Vodafone e-sim ile deneyen oldu mu hiç?

• Merhaba bagli cihazi kapatmadan saatten arama alabilen varmi acaba ucak modu ise yaramiyor ulasilamiyor diyor o zaman illa kapatmam gerekiyor cihazi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt

Evet aynı numara, ses kalitesi çok üst düzeyde. sorun yok

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

Denemedim ama deyince yazarım. Muhtemelen bluetooth aramalardaki gibi aynı anda telde de çalıyordur

• muhmak M kullanıcısına yanıt

Hocam siz huawei watch 3 e yeni bir esim tanımladınız mı? Son sayfada bir arkadaş hiç bir operatörden esim tanımlatamadığını belirtmiş ondan dolayı sormak istedim.

• alimmm78 kullanıcısına yanıt

Kişi esim tanımlatamadığını yazmış. Siz ses kalitesi soruyorsunuz

• midezolam M kullanıcısına yanıt
    Hayır, cevapladığım mesaja tekrar bakın

• midezolam M kullanıcısına yanıt
    Evet hiç sorunsuz çalıştı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam

Yurt dışından getirilen saati imei kaydını yaptıktan sonra herhangi birisine ait telefonda sorunsuz kullanabiliyor muyuz. Saati kendi pasaportuma kaydettirdim ama telefon numarası eşime ait, saati de o kullanacak gibi.

Telefonlarda şöyle bir durum vardı. 1 Haziran 2019 itibariyle IMEI kaydı yapılan telefonlar, sadece pasaport sahibinin TC. Kimlik Numarasına kayıtlı GSM hatlarla çalışabilecek.

• makforever M kullanıcısına yanıt

Mrb yurt dışından aldığım akıllı saat ve bilgisayar için ülkeye girişte herhangi bir vergi ödermiyim.

• bilgisayar için vergi ödenmiyor.

ancak saatinizde e-sim özelliği varsa pasaporta kaydettirmeniz lazım imei numarasını. burada bir ücret ödemesi çıkıyor.

• merhaba arkadaşlar, mevcut durumda vodafone kullanıcısıyım.

memnunum da ancak apple - watch cellular için sanırım destek vermiyorlar henüz.

turkcell sadece destek veriyorsa eğer, ben turkcell' den yeni bir hat alırsam -zaten ihtiyacım da vardı- telefonu çift hat olarak, (vodafone fiziki sim + turkcell e-sim) ve de saati de turkcell e-sim ile kullanabilir miyim?

yoksa telefondaki e-sim ' i direk saate profil olarak mı aktarıyoruz, tam olarak nasıl oluyor, yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 11 Eylül 2022; 20:43:18 >
  • emrtkn E kullanıcısına yanıt

Peki IMEI kayıt yapmak gerekiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.