Şimdi Ara

Apple Watch 3 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sıralar apple watch 3 almayı düşünüyorum ama fiyatı türkiyede baya bi tuzlu. Sizce değer mi? Ben amatör futbolcuyum bu sıralar kendi kendime çalışıyorum yaptığım koşularda böyle bi şeye ihtiyaç duyabiliyorum sizce değer mi işime yarar mı? Sadece koşu yaparken değil günlük hayatta da ne derece işimi kolaylaştırır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 26 Aralık 2017; 14:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seri 3 nike+ kullanıyorum yeni aldım, 1 ay olacak, daha önce akıllı saatim yoktu ondan dolayı çok bir fark olduğunu söyleyebilirim, nasıl derseniz, telefonumun şarj süresini uzattım sürekli bildirimler cihaz kapalıyken saate geliyor bu da telefonun kullanım süresini kısaltıyor, kış ayındayız, telefon paltonun içinde yada koşarken falan sol kolumu yakamdan tutarak konuşmamı aramamı yapıyorum rahat oluyor, kullanıma göre değişir, ben sevdim çok gerekli değil ama hevesiniz varsa ve akıllı saatin yok, diyorsanız alınabilir. Spor konusunda benim kısıtlı koşma falan diğer uygulamaları yaza doğru kullanmaya başlayacağım standart kullanımda gün içerisinde 3-5 dakikalık 6-7 görüşme yaptığınız da ortalama 45 mail ile saat kaç diye bakarsanız ekran parlaklığı orta seviyedeyken 3. günü kurtarıyor. Tavsiye ederim. kafanıza takılan şeyler varsa yazabilirsiniz, bu arada koruyucu tav çerçeve cam ve silikon kılıf aldım kurşun geçirmez oldu namıssız :)
    Though down this road we've been so many times

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradise Lost

seri 3 nike+ kullanıyorum yeni aldım, 1 ay olacak, daha önce akıllı saatim yoktu ondan dolayı çok bir fark olduğunu söyleyebilirim, nasıl derseniz, telefonumun şarj süresini uzattım sürekli bildirimler cihaz kapalıyken saate geliyor bu da telefonun kullanım süresini kısaltıyor, kış ayındayız, telefon paltonun içinde yada koşarken falan sol kolumu yakamdan tutarak konuşmamı aramamı yapıyorum rahat oluyor, kullanıma göre değişir, ben sevdim çok gerekli değil ama hevesiniz varsa ve akıllı saatin yok, diyorsanız alınabilir. Spor konusunda benim kısıtlı koşma falan diğer uygulamaları yaza doğru kullanmaya başlayacağım standart kullanımda gün içerisinde 3-5 dakikalık 6-7 görüşme yaptığınız da ortalama 45 mail ile saat kaç diye bakarsanız ekran parlaklığı orta seviyedeyken 3. günü kurtarıyor. Tavsiye ederim. kafanıza takılan şeyler varsa yazabilirsiniz, bu arada koruyucu tav çerçeve cam ve silikon kılıf aldım kurşun geçirmez oldu namıssız :)

Electronic sim olayı türkiyede yok diyorlardı hocam incelemelerde turkcell destekliyor mu bunu acaba?

• O paraya alınacak hacet değil...

e-sim Türkiye de yok altyapı çalışmaları falan sürüyormuş fakat çok zamanı var bence, ve beklemeye değmez neden derseniz, amerika da yani çalışan yerde bile şuanda o fonksiyon için 10$ dı sanırım para veriliyor, bizim ülkede ek olarak ücretlendirme x2-3 gider o yani unutun gitsin :)
    Though down this road we've been so many times
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad 4 2019'da alınır mı ?
    7 yıl önce açıldı
    İpad 9 Hala Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.