Bildirim
Apple vs Asus?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Apple havası vs yok ergenliktendir o.4s ile zenfoneu karıştırmayın 4s artık verimsiz bir cihaz üstelik ekranı gerçekten küçük, sarjina girmiyorum bile.5 yada üzeri deseydiniz iphonu o zaman başka elbette.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İphone 5, 5c desen tamamda 4s alınmaz artık
aynen arkadaşlara katılıyorum yerinde olsam direk asusu alırım. _____________________________ -
Ben olsam o fiyat segmentinde Nokia Lumia 925 alırım. Ya da çok daha iyisi biraz daha para ekleyip Huawei Ascend G7 almak. _____________________________ "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe -
4s alinmaz artik
Abi bizde zengin değiliz Ne iphone 5'i :) 500-1000 tl arası telefon bakıyorum.Bir telefon önerirsen? Peki sen hangi cihazı kullanıyosun? _____________________________ -
1000 TL'ye mağazalardan distribütör garantili Huawei Ascend G7 ya da internetten paralel ithalat LG G2 32 GB en iyi seçim olur. _____________________________ "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe -
Htc One kullanıyorum. 1000TL ye çok temizini bulabilirsin mesela ve tasarımı iphonedan kat kat daha iyidir.
Huawei g7 alabilirsin sıfır alacaksan.Mükemmel bir cihazdır.
4 yıl önce olsaydı ancak o zaman 4s ile hava atabilirdin
Haziranda yeni asuslar gelecek . Biraz daha bekleyin derim.
4gb ramli modelinin bin lira olacağı konuşuluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hangisini Almalıyım?

kullanıcısına yanıt