Şimdi Ara

Apple ürünlerine zam yolda: iPhone ile sınırlı kalmayacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple ürünlerine zam yolda: iPhone ile sınırlı kalmayacak!
    Apple, son zamanlarda ürün gamının büyük bir bölümünde fiyatları artırdı ancak önümüzdeki ay daha fazla cihazda fiyat artışı göreceğiz. iPhone 18 serisiyle birlikte iPhone fiyatlarına zam beklenirken, Apple Watch ve AirPods da bundan etkilenebilir.

Ayrıca Bkz.Yeni iPhone'lar Apple tarihinin en yüksek fiyatıyla geliyor

Bu yazın başlarında Apple, çeşitli ürünlerinde fiyatları artırdı. Mac'ler, iPad'ler, Apple TV'ler, HomePod'lar ve Vision Pro'nun fiyatları aynı anda yükseldi. CEO Tim Cook, fiyat artışlarının geleceği konusunda uyarıda bulunmuştu. Ancak bu kadar fazla ürüne zam gelmesi şaşırtıcı oldu.

İlk fiyat artışı dalgasında etkilenmeyen tek ürünler şunlardı: iPhone, Apple Watch ve AirPods. Apple, daha fazla artışın geleceğine dair ipuçları vermişti. Analistler de kalan ürünlerin kısa süre içinde daha yüksek fiyatlarla satılacağına inanıyordu.

iPhone 18 Pro tanıtımıyla iPhone fiyatları zamlanacak

Şimdi, Eylül ayındaki iPhone 18 etkinliğinin bir parçası olarak iPhone için fiyat artışı bekleniyor. iPhone 18 Pro'nun fiyatının 1.299-1.399 dolar aralığında başlayacağı söylentileri var. iPhone 17 Pro'nun fiyatı 1.099 dolardı.

Yeni iPhone modelleri tanıtıldığında Apple genelde ABD’de eski iPhone modellerinin fiyatlarını düşürüyor. Ancak bu yıl, eski modellerin fiyatının aynı kalması ya da biraz artması bekleniyor.

Apple Watch ve AirPods'ta da fiyat artışı bekleniyor

Apple Watch Series 12 ve Ultra 4 de fiyat artışı yaşayabilecek ürünler arasında yer alıyor, çünkü mevcut yapay zeka destekli bellek krizi Watch bileşenlerini de etkileyecek.

Son olarak, AirPods'un da fiyatının artması muhtemel. Ancak bu, iPhone ve Apple Watch fiyat artışlarına göre daha az olası, çünkü AirPods'un artan bellek ve depolama maliyetlerinden minimum düzeyde etkilenmesi bekleniyor.

iPhone 18 Pro Max Eylül'de çıkacak, daha uygun fiyatlı modeller baharda tanıtılacak

Apple, AirPods dahil olmak üzere tüm ürün yelpazesinde fiyatları artırmayı planlıyorsa, bunu muhtemelen Eylül ayında öğreneceğiz. Bu arada, Apple bu yıl ilk kez iPhone lansmanını ikiye bölecek; Eylül’de iPhone 18 Pro ve katlanabilir iPhone Ultra modelinin tanıtılması beklenirken, 2027 baharında düz iPhone 18 ile birlikte iPhone 18e ve iPhone Air 2 modelleri piyasaya sürülecek.

Kaynak:https://9to5mac.com/2026/08/04/these-apple-products-are-likely-getting-more-expensive-next-month/

• bütçe ayırarak almayı düşünenlere kolay gelsin geçmiş olsun artık ellerimizdeki telefonlara sahip çıkma zamanı.
    16 Pro kullanıcısıydım gayet memnundum; 18'i, hatta 20'yi bile bekleyebilirdim ama ram krizi, fiyatların çığrından çıkacak olması gibi sebeplerle şimdiden yüksek ram'li bir telefona geçip ileriye yönelik rahat edeyim diyerekten geçtiğimiz haftalarda 17 Pro'ya geçerek müthiş bir vizyon örneği sergiledim zaten ciddi bir yenilik beklenmiyor telefonlar iyice olgunlaştı fazla bekleyen zarar eder
  • Bir yılda kaçıncı zam

• TR’ye 18PM 3500 dolar çıkış fiyatı hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    16 Pro kullanıcısıydım gayet memnundum; 18'i, hatta 20'yi bile bekleyebilirdim ama ram krizi, fiyatların çığrından çıkacak olması gibi sebeplerle şimdiden yüksek ram'li bir telefona geçip ileriye yönelik rahat edeyim diyerekten geçtiğimiz haftalarda 17 Pro'ya geçerek müthiş bir vizyon örneği sergiledim zaten ciddi bir yenilik beklenmiyor telefonlar iyice olgunlaştı fazla bekleyen zarar eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne kadar zam yapsalar tokatlamaya devam ediyorlar

dünyada enayiden bol ne var

Aynen öyle,
    900$'lık S26 Ultra
    800$'lık Oppo Find x9 pro
    700$'lık Xiaomi 17
    Varken, gidip iPhone almanın mantığı yok, İyiki çinli ve kore'li cihazlar var.

• İki gün önce Vatanbilgisayarda kampanya vardı. S24FE kullanıyordum 1.5 yıldır iki kere ekranda lekelenme vs oldu kalıcı şekilde zedelenme gibi. İki kere yenilediler ekranı. Ücret ödemedim fakat garanti bitince ne olacak bu iş diye sorunca bir tarafıma 10-15k ekran ücreti kaçacak gibi duruyor. Çokta memnun olmama rağmen bu sorun biraz gerdi beni ve Vatanbilgisayar telefonumu çok iyi bir fiyata geri aldı üzerine taksitle 17E’ye geçtim. 60Hz olmasına rağmen yağ gibi çalışıyor bakalım 🔋 pilide ilk denememde %95 şarj ile 8 saat ekran süresi aldım. İyi başladık gibi.

Apple ürünlerine zam yolda: iPhone ile sınırlı kalmayacak!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hangi telefon bana 6-7 sene güncellemeyi garanti ederse onla devam. Şu an iPhone 11 son güncellemesini aldı,7 senesinde,1 sene daha devam sonra yoluma bakarım.

• f0rester kullanıcısına yanıt
    Alma niyetin varsa hemen al hatta bu 1-2 hafta içinde. Her şeye zam gelecekmiş. Bütün telefon, airpod v.s. v.s. Mac lere zam mı daha yeni yaptılar ama Apple bu belki onlara tekrardan yapabilirler. En az da %30 diyorlar bu arada.

• Yani Apple bile bıkmıştır zam yapa yapa. Kaçıncı zam oldu bu sene içinde ben sayamadım.

Özellikle Telefon ve kulaklık alacaklar elini çabuk tutsun bütün yeni, eski hangi model varsa zam geliyormuş. En az da %30 diyorlar tabi bize kaç yaparlar Allah bilir.

Yeni serilere tahminim 150K Pro lar, Katlanırlar da 200K olacakmış gibi geliyor. Yeni fiyatları görünce şok olacaksınız diyorlardı bu arada.

Tabi, Mac ve tabletler zaten yeni zam yemişti fakat Apple bu bakarsın onlara da eli değmişken bir zam daha yapabilir.

• ThepianisT kullanıcısına yanıt
    Zaaa elmaciyim kanziiiiiiii
    Aliyorum 5 sene kullaniyorum buralara bakmiyorum bile kanziiii
    Param var harciyorum kanziiiiiii😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 5 Ağustos 2026; 15:8:24 >
  • S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Kardeşim saglikla kullan, lafım zaten sırf elmacı gösteriş meraklısı tiplere.Sen üzerine alınma.

&amp;amp;#1576;&amp;amp;#1587;&amp;amp;#1605; &amp;amp;#1575;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1607; &amp;amp;#1575;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1585;&amp;amp;#1581;&amp;amp;#1605;&amp;amp;#1606; &amp;amp;#1575;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1585;&amp;amp;#1581;&amp;amp;#1610;&amp;amp;#1605;
  • ThepianisT kullanıcısına yanıt
    Sagol brocum, guzel kalpli bi insansin, her sey gonlunce olsun

&amp;amp;#1576;&amp;amp;#1587;&amp;amp;#1605; &amp;amp;#1575;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1607; &amp;amp;#1575;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1585;&amp;amp;#1581;&amp;amp;#1605;&amp;amp;#1606; &amp;amp;#1575;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1585;&amp;amp;#1581;&amp;amp;#1610;&amp;amp;#1605;
  • Haziran sonunda zam yaptılar zaten. Noldu dolar %20 arttı mı da hemen tekrar zam yapıyorlar? Saçmalık artık.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.