|
Apple TV3 Deneyimlerim (7. sayfa)

-
-
3. Nesil cihaza iptv ve farkli bir uygulama nasil yukluyorsunuz bende iphone vs yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apple tv 3. nesil de mart ayından itibaren youtube kullanılamayacak uyarısı geldi air play ile kullanılabileceği belirtiliyor apple tv 3. nesil de youtube ses kalitesi gayet iyidi görüntü iyidi 3. nesilde apple bir ürün kullanmıyorsam 3. nesilden youtube izleme imkanı kalmayacak sanırım imkanı yok gibi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
Aktarmak istediğiniz Safari falan değil de, film izlemek istiyorsanız Beamer'ı öneririm. Beamer penceresinde filminizi oynatır, ATv'ye aktarır, bilgisayarınızda çalışmaya devam edebilirsiniz.merhaba, acemi olduğum için soruyorum , apple tv 3. nesil cihazda youtube kullanıyorum ses ve görüntü kalitesi gayet iyi fakat youtube 3. nesilde şubat 2021 sonunda sonlanacakmış, ve bende bu cihaz dışında hiç bir apple ürünü yok 3. nesilde Wıfı üzerinden ınfuse programı ile uygulama yüklenebiliyormuş ve Youtube VANCED, New Pipe ve Smart Youtube gibi uygulamalar varmış 3. nesil cihaza youtube vanced uygulamasını nasıl yüklerim ve pc için ınfuse programı aradım ama ios için çıkıyor pc için ınfuse programını nereden indirebilirim ? ıphone telefonu olan bir arkadaşım var kabul ederse iphone telefondan 3.nesil cihaza Youtube VANCED, New Pipe ve Smart Youtube gibi bu 3 uygulamayı yükleyebilirmiyim ? detaylı bilgi bulamadım yardımcı olma imkanınız var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek59 -- 7 Şubat 2021; 13:50:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X