|
Evet tv tüm görüntü formatlarını destekliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Evet tv tüm görüntü formatlarını destekliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
iPhone üzerinden de ses seviye ayarları yapılabildiği gibi, iPhone'u olan birden fazla kişi de bağlanıp şarkı söyleyebiliyor. Baktığımda Türkçe parçalara rastlayamadım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 29 Eylül 2025; 21:47:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
paugge sertifika aldığı için pahalı satılıyor , aynı özelliklerde sadece sertifika için para ödememiş daha uygun fiyatlı şu kabloyu öneririm ; VegGieg Premium 8K 60Hz 4K 120Hz HDCP ARC HDR Örgülü HDMI 2.1 Kablo 1.5 Metre https://www.amazon.com.tr/VegGieg-Premium-120Hz-%C3%96rg%C3%BCl%C3%BC-Kablo/dp/B0DK5BMXR5/ref=sr_1_12?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1SVO4UKQXOI5J&dib=eyJ2IjoiMSJ9.F7V7pWHZ0JqAXHtl1NFA2s3_Xx6QroaSf3Ecb8jevsCkmGr5ZQdKeFGU88gTWlqFHYI5VHZmYjxwXNFyGVFt7XgiTQvIihF9iJyrJtK51ufvkVTX7GMKZ50r23c9uSPS2zzMMhDAA4frjl0jKbZ397IK9KKnARkUDXoRIMxjz5nL6AtV22ryhDbqlBwaejZIRiQgA-kFjBHlx3H4Dhg-pPBBSe8COHlkuWAjW80drqH7Tv2dcavOMQ84Hp3zuqOx8HVgL7W9ngLK5Xpevm2RaZHn_Fxk8APEegQL5vA5-6A.jq1f2bBVLxeH8Q5qjQkIwchG5tsjsa9KMdXIO1FBJ2k&dib_tag=se&keywords=hdmi+2.1&qid=1759218619&sprefix=hdmi+2+%2Caps%2C123&sr=8-12 |
|
ios 26 Yazılım Güncellemesi ile ilgili konular için epey gerilere gittim ama benim yaşadığım sorunu yaşayanı görmedim - acaba nerede hata yapıyorum ? Kullandığım Apple TV 4K - A1842 - 1nci nesil 2017 Modeli-32gb 2.1 hdmi Kablo ile AVR üzerinden bağlı ( Görüntü 1080p projeksiyon) Geçen gün yeni yazılım Yükle deyince İos 26 yükledi Yükleme epey uzun sürdü ve sonrasında birde baktım Ses-Görüntü senkronizasyonu gitmiş. Ne kadar uğraştıysamda düzeltemedim...Meğerse bu bir çok kişinin yaşadığı bir Problemmiş... Apple TV 4 K'da İOS 16-17-18 ve 26 gibi Güncellemelerden sonra ses-görüntü senkronizasyonu yaşanabiliyormuş. Bu genelde HDMI/ARC/Receiver uyumsuzluğu veya ses formatı değişikliklerinden kaynaklanıyormuş. Sorunun düzelmesi için Ayarlardan Ses çıkışını değiştirmek - Ses Formatını değiştirmek - gibi bir çok öneriler var. ama ben ne yapsam olmadı en sonunda Sistem sıfırla ile Fabrika ayarlarına geri döndüm. Son olarak Kablosuz Ses Senkronizasyonu ( iphone karşıdan tutarak ) yaptım ve oldu. TV'ye bağlayarak denemedim - ama belli burada epey bilgili genç arkadaşlar var. Belki bir bug var ve yeni yazılım ile düzelecek ama epey moralim bozuldu...Güncelleme yaptığıma yapacağıma pişman oldum...Görüntü ve ses senkronizyonu olmadan Projeksiyonda Film vs izlemek tam bir işkence. |
|
Kullanmakta olduğum Apple HomePod 2. nesillerinden biri ne yazık ki kendi kendine sesini yükseltip alçaltıyor. Hatta geçenlerde gece yarısı kendi kendine açıldı ve son ses müzik çaldı. İki kere resetlememe rağmen düzelmedi. iOS 26 güncellemesinden sonra da sorun devam ediyor. İnternette araştırdım, bu problemi yaşayan başkaları da varmış. Sizlerin de başına geldi mi? From the HomePod community on Reddit https://www.reddit.com/r/HomePod/comments/1hfnmf3/homepod_2_randomly_playing_music_pausing_content |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 30 Eylül 2025; 17:31:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Aynısı oldu hocam ben de gece yarısı sıçradım.. ios26.0.1 update yaptım devam ediyor. dün filmi izlerken sesi komple kıstı.. resetledim fayda etmedi ne yapacağız bilmiyorum |
|
Çok ilginç gerçekten, benimki de 2 kere kendi kendine açıldı ve sesi fulledi. Şimdi film ya da dizi izlerken sesi tamamen kısıyor. Dün bir umut güncelleme yaptım ama fayda etmedi. Üstelik yurtdışı cihazı olduğu için garantisi de bitti. |
|
Merhaba, Apple TV’ye bağlı olarak HomePod’ları tek ses çıkış kaynağı şeklinde kullananlar için önemli bir gözlemimi paylaşmak istiyorum. Eğer ses seviyesinde ani değişiklikler (tamamen kısılma veya aniden maksimuma çıkma) yaşıyorsanız, sorun HomePod’larda değil, Apple TV uzaktan kumandasında olabilir. Benzer bir durumu yaşadım. Apple TV’yi bir AVR (Audio Video Receiver) üzerinden kullanıyorum. Sorunun kaynağını bulmak için AVR, TV ve Apple TV cihazlarını sıfırladım ancak herhangi bir çözüm elde edemedim. Tesadüfen, uzaktan kumandayı başka bir odaya götürüp Apple TV ile olan bağlantısını kesince ses kontrolü normale döndü. Bu durum, kumandanın sinyal gönderiminde bir sapma olabileceğini düşündürdü. Eğer siz de benzer bir sorunla karşılaşıyorsanız, Apple TV kumandasını sıfırlamayı (resetlemeyi) denemenizi tavsiye ederim. Sorunun çözümünde etkili olabilir. Umarım faydalı olur. Benzer deneyimi yaşayanlar varsa, yorumlarda paylaşabilirler. |
|
Arkadaslar bugün apple tv 4k ethernetli olanı geldi kurdum netflix acıyorum 4k sorunsuz oynatıyor ancak herhangi bi bluetooth kulaklık bağladığımda görüntü çamur gibi oluyor başına gelen var mı acaba? |
|