Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (957. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
19.130
Cevap
358
Favori
887.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Botech Wzone almıştım. 1 yıldır kullanıyorum.Donma, kasma vs. yok. Hızı da gayet yeterli. 2gb ram yeterli oluyor. 5gh de fazla kayıp yaşamazsın wifi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 14 Şubat 2025; 7:50:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • superonline fiber kullanıcısıyım, modemim değişince zte marka bir modem verdiler ( H3600P V9 ). Daha önce huawei HG255s ile modeme bağlı olan hdd ile apple tv'den infuse üzerinde sorunsuz çalışan sistemim şuan çökmüş durumda. ZTE modemler kullanıp infuse deneyimleyen var mı?

• SanJuniperoTw kullanıcısına yanıt
    Ttnet zte modem vermisti sadece fat32 destekliyor max 4gb tek dosya olcak sekilde film yükledim infuse gördü zaten uhd atamıyorum dosya boyutundan dolayı

• Merhabalar, LG C1 televizyonum var, apple tv 128 almayı düşünüyorum. Homepod mini vardı bi tane acaba ikinci miniyi mi almalıyım, yoksa tek Homepod 2 mi? Önerilerinizi bekliyorum çok kararsız kaldım bu konuda  

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Stremio TestFlight üzerinden Apple eko sistemi için test sürümüne çıktı. Henüz AppleTv için yok ama gelecektir muhtemelen.

• Sizin yaşadığınız problemin bire bir aynısını iki hafta önce @bariscapt nick'li arkadaş yaşadı. Bir Keenetic router alarak huzura erdi.

Bu başlıkta 954. sayfaya gidin. Ya da şu linke tıklayın.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160642919

• quote:

Orijinalden alıntı: SanJuniperoTw

superonline fiber kullanıcısıyım, modemim değişince zte marka bir modem verdiler ( H3600P V9 ). Daha önce huawei HG255s ile modeme bağlı olan hdd ile apple tv'den infuse üzerinde sorunsuz çalışan sistemim şuan çökmüş durumda. ZTE modemler kullanıp infuse deneyimleyen var mı?

İyi akşamlar
    Evet aynısını yaşadım şuan keenetic 3811 aldık arkadaşların tavsiyeleri ile direk USB bellek takarak Apple TV deki infuse uygulamasından rahat rahat izliyorum baya rahatlattı beni keenetic

• SanJuniperoTw kullanıcısına yanıt

Ben de superonline fiber kullanıyorum. Router zte ama bağladığım ssd sorunsuz çalışıyor infuse ile. 4K hdr ve 1080p 12bit filmlerde takılma olmadan izleyebiliyorum. Router modeli ne hatırlamıyorum ama 200mbit kullandığım için üst modeli verdiklerini söylemişlerdi.

• cekekli kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabı tamamen ne beklediğiniz ve kullanma detaylarınızla ilgili.

İzlediğiniz yapımlarda çok yüksek ve kaliteli ses almak istiyorsanız büyük HomePod’lardan almak (stereo ses için 2 adet) daha uygun olacaktır.

Ama çok yüksek beklentilerim yok, standart bir ses düzeni olsun vb. görüşünüz varsa HomePod mini de yeterli olur. Ama her iki cihazı da stereo olabilsinler diye 2 adet olarak almak daha mantıklı olur düşüncesindeyim.

• Legoloman kullanıcısına yanıt

İkinciyi aldım hocam heyecanla bekliyorum ileride durum olursa büyükleriyle değişiriz artık  

• 
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.