Merhaba iyi akşamlar herkese. Stremio uygulaması Apple TV da var mı acaba bilginiz var mı ? Ona göre almayı düşünüyorum çünkü |
Apple TV [ANA KONU] (955. sayfa)

-
-
Hayır, yok…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım Macbook ta varmış peki macbook ta bağlayıp televizyona yansıtsam kalite vs düşer mi ? Sesle ilgili dolby atmos desteği yine alır mıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar selamlar put.io için ortak arayan var mıdır?
-
Macbook’tan görüntülü yansıtıp Apple TV’de birşey izlemediğim için hatta Stremio’da kullanmadığım için bir fikrim yok.
Streamio eklentilerini kullanan vidi media center var
streamio kadar geniş eklenti desteği yok ama esas gerekli olanlar yetiyor..
video oynatıcısı da biraz basit kaçıyor , harici olarak infuse player ile güzel çalışıyor
Merhaba,
Bir süredir-herhalde güncellemelerden sonra olmaya başladı- bir sorun yaşıyorum. 20-30 dk içinde wifi bağlantısı kopuyor, bir iki dakika içinde tekrar wifi bağlantısını kuruyor.
Ne yapmam gerekir, modemin fişini çekip geri taktım, apple tv de ağı unut yapıp tekrar bağladım, yeniden başlat yaptım ama aynı sorun devam ediyor.
-
-
Üstad selamlarquote:
Orijinalden alıntı: lazzaroKöprü derken şunu kastettim: Bir Keenetic router alıp ZTE'nin yanına koyarsınız, ethernet kablo ile bağlantı yaparsınız. ZTE modeminizi köprü moduna alırsınız. Artık mevcut ZTE modeminiz sadece internet sinyalinin gelmesini sağlar. Diğer bütün işlemleri (wi-fi bağlantısı, USB, torrent indirme, vesaire) Keenetic router yapar.
3811 hazır sağolsun Kemal bey 1.5 saat uzaktan bağlanarak tüm istediğim ayarları yaptı
ATV ve infuse işine geldi sıra
Yönlendirmenizi bekliyorum 🙏
-
128'de ethernet port var, 64'de yok.
128 tercih edin. Kablolu bağlantı her zaman daha sağlıklıdır.
-
Wifi'da sıkıntı olur demedim. Kablolu bağlantı daha stabildir dedim. Yani diyelim ki birinin stabilite skoru 75 ise diğerinin 90'dır.
Ben olsam ethernet'li bir cihaz alırım. Bir gün kablolu bağlantı yapma ihtiyacınız olabilir.
-
-
Ethernet portlu olan modeli almanız daha iyi olur, sadece kablosuza güvenmezdim ben. Ayrıca yüksek ihtimalle yeni modeli çıkacak, hatta bu hafta içi duyurulabilir. En geç Mart ayında deniyor.
-
Ben kendim kurcaladım hallettimquote:
Orijinalden alıntı: lazzaro
Çok rahat açıp izleyebiliyorum USB deki filmleri
Tavsiyeleriniz için tşk kulağım bu sese alıştığı için kayıp vs farketmiyorum ben ama süper oldu 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tamam, zaten dediğim ayarlar açıksa Infuse paylaşımlar kısmında şak diye görmüştür Keenetic diye.
Halletmenize sevindim, iyi seyirler. Ses konusuna takılmayın, varsın TrueHD olmayıversin.
-
Tşkquote:
Orijinalden alıntı: lazzaroTamam, zaten dediğim ayarlar açıksa Infuse paylaşımlar kısmında şak diye görmüştür Keenetic diye.
Halletmenize sevindim, iyi seyirler. Ses konusuna takılmayın, varsın TrueHD olmayıversin.
Ses konusunda farkını bilmemek daha iyi yoksa kafayı takarım 😀😀
Apple tv ile uyumlu oyun kolu tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
XBox ve Playstation kolları sıkıntısız ve uyumlu.
Hocam modemden 2.0hdd ile nasıl oynattınız var mı sıkıntısı takılma vs ? Benim kargo daha gelmedi birde ben sizden erken sipariş geçtim dener haber veririm diyordum😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X