Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.612
Cevap
373
Favori
929.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Infuse uygulamasında hız testi bölümü var. Bu test ev ağındaki aktarım hızını ölçüyor, yani internet tarifenizdeki hızdan bağımsız. PC'den paylaştığınız filmler için Infuse uygulamasında bu hız testini yapın. 4K filmlerde 50 Mbps'nin altında takılma yaşarsınız. Eğer test sonucunda hız düşük çıkıyorsa bunun birçok nedeni olabilir. Kablolu bağlantı yapıyorsanız ethernet portlarında problem olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Infuse uygulamasında hız testi bölümü var. Bu test ev ağındaki aktarım hızını ölçüyor, yani internet tarifenizdeki hızdan bağımsız. PC'den paylaştığınız filmler için Infuse uygulamasında bu hız testini yapın. 4K filmlerde 50 Mbps'nin altında takılma yaşarsınız. Eğer test sonucunda hız düşük çıkıyorsa bunun birçok nedeni olabilir. Kablolu bağlantı yapıyorsanız ethernet portlarında problem olabilir.

Tşk ederim
    Bir sorum daha olacak
    İnfuse ile modeme bağlı USB hdd den de film izleyebilirim sanırım
    ama modeme taktığım USB belleği nasıl tanıtmam lazım
    Taktım USB slotuna ama içeriği göremiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bariscapt kullanıcısına yanıt

Evet, Infuse ile modeme bağlı USB hdd den film izleyebilirsiniz. Hatta bu PC'ye göre çok daha kolay ve verimli bir yöntem.

Modeminizin arayüzünde USB ayarları ile ilgili bir bölüm olması lazım. Samba, SMB, vs. gibi bir şey de yazabilir. Modeminizin modelini yazarsanız daha detaylı yardımcı oluruz.

• quote:

Evet, Infuse ile modeme bağlı USB hdd den film izleyebilirsiniz. Hatta bu PC'ye göre çok daha kolay ve verimli bir yöntem.

Modeminizin arayüzünde USB ayarları ile ilgili bir bölüm olması lazım. Samba, SMB, vs. gibi bir şey de yazabilir. Modeminizin modelini yazarsanız daha detaylı yardımcı oluruz.

Apple TV [ANA KONU]

Modemim bu dün içine girdim arayüze USB diye bir bölüm var ama ayarları değiştirebileceğim bir kısım yok sadece bilgi vermiş aşağıdaki gibi

Apple TV [ANA KONU]

Hocam bu modem bende de var ttnetin verdiği ücretsiz modem. Fat32 formatında kabul ediyor sadece. Formatı fat32 harici kabul etmıyor

Nette biraz araştırdım. Başka kullanıcılar da USB'den paylaşıma açma konusunda sıkıntı yaşamışlar. Türk Telekom bu modemin firmware'i ile oynadığı için, normalde olması gereken arayüz ayarları bu modemde yapılamıyormuş. DH Forumda da bu problem dile getirilmiş. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155262042

Önünüzde iki seçenek var:

1) Çok pahalı olmayan bir Keenetic router alırsınız. ZTE modemi köprü modunda kullanırsınız. Bütün işleri Keenetic yapar. Hem çok rahat USB'den paylaşım yaparsınız, hem de Keenetic'lerde bulunan yerleşik torrent istemcisi sayesinde torrentler direkt router'a bağlı duran HDD'ye iner, PC'nizi hiç yormazsınız.

2) Put.io seçeneğine bakabilirsiniz. Put.io bir dosya depolama servisi. Yani filmleriniz evinizdeki bir harddisk'te değil de uzaktaki bir sürücüde duruyor. Bu servis torrentleri kendi sunucularına indirmenizi sağlıyor. Sonra siz Infuse ile o sunucuya bağlanıp indirdiğiniz filmleri izliyorsunuz. Tıpkı Netflix'ten izler gibi. Ben de önceki yıllarda sizin şimdi geçtiğiniz yollardan geçtim, PC'den Plex ile paylaşma, modemden USB ile paylaşma gibi yöntemleri denedim. Son üç yıldır ise sadece Put.io kullanıyorum.

Infuse uygulamasında Put.io kullanımı ile ilgili şu yazıya bir göz atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 5 Şubat 2025; 13:13:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onderkaan

Hocam bu modem bende de var ttnetin verdiği ücretsiz modem. Fat32 formatında kabul ediyor sadece. Formatı fat32 harici kabul etmıyor
    Turknet kullanıyorum onlar vermişti
    Fat32 hiç bi işe yaramaz ki zaten
    Kötü oldu bu
    Tşk

• quote:

Nette biraz araştırdım. Başka kullanıcılar da USB'den paylaşıma açma konusunda sıkıntı yaşamışlar. Türk Telekom bu modemin firmware'i ile oynadığı için, normalde olması gereken arayüz ayarları bu modemde yapılamıyormuş. DH Forumda da bu problem dile getirilmiş. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155262042

1) Çok pahalı olmayan bir Keenetic router alırsınız. ZTE modemi köprü modunda kullanırsınız. Bütün işleri Keenetic yapar. Hem çok rahat USB'den paylaşım yaparsınız, hem de Keenetic'lerde bulunan yerleşik torrent istemcisi sayesinde torrentler direkt router'a bağlı duran HDD'ye iner, PC'nizi hiç yormazsınız.

2) Put.io seçeneğine bakabilirsiniz. Put.io bir dosya depolama servisi. Yani filmleriniz evinizdeki bir harddisk'te değil de uzaktaki bir sürücüde duruyor. Bu servis torrentleri kendi sunucularına indirmenizi sağlıyor. Sonra siz Infuse ile o sunucuya bağlanıp indirdiğiniz filmleri izliyorsunuz. Tıpkı Netflix'ten izler gibi. Ben de önceki yıllarda sizin şimdi geçtiğiniz yollardan geçtim, PC'den Plex ile paylaşma, modemden USB ile paylaşma gibi yöntemleri denedim. Son üç yıldır ise sadece Put.io kullanıyorum.

Infuse uygulamasında Put.io kullanımı ile ilgili şu yazıya bir göz atabilirsiniz.

Tşk ederim alakanıza araştırmışsınız
    Terimlere pek aşına değilim zte yi köprü olarak kullanırsınız derken neyi kastettiniz
    Almamı tavsiye ettiğiniz keenetic modem mi yoksa başka bir ara cihaz mı
    Türknet kullanıyorum internet olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscapt -- 5 Şubat 2025; 13:7:29 >

• quote:

Peki zte modemi hiç kullanmadan yani köprü vs sadece yeni bir modem alarak hem Wi-Fi çekim gücü daha iyi olan ama aynı zamanda ntfs USB belleği görebilecek bir modem alarak bu işe çözüm bulabilir miyim

Köprü derken şunu kastettim: Bir Keenetic router alıp ZTE'nin yanına koyarsınız, ethernet kablo ile bağlantı yaparsınız. ZTE modeminizi köprü moduna alırsınız. Artık mevcut ZTE modeminiz sadece internet sinyalinin gelmesini sağlar. Diğer bütün işlemleri (wi-fi bağlantısı, USB, torrent indirme, vesaire) Keenetic router yapar.

• quote:

Köprü derken şunu kastettim: Bir Keenetic router alıp ZTE'nin yanına koyarsınız, ethernet kablo ile bağlantı yaparsınız. ZTE modeminizi köprü moduna alırsınız. Artık mevcut ZTE modeminiz sadece internet sinyalinin gelmesini sağlar. Diğer bütün işlemleri (wi-fi bağlantısı, USB, torrent indirme, vesaire) Keenetic router yapar.

Anladım Router a internet direk bağlanmıyor o zman doğru mu
    Peki bu arada zte olması köprü hız vs düşüklüğü yaratır mı

Elbette, bunu da yapabilirsiniz.

Forumda Keenetic başlığına bir bakın. Oradaki arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar.

Aynı başlıkta KYTECHNGAMING nick'li arkadaş aynı zamanda Keenetic yetkili satıcısı. Onunla direkt temasa da geçebilirsiniz.

1) Doğru.

2) Yaratmaz.

• quote:

Elbette, bunu da yapabilirsiniz.

Forumda Keenetic başlığına bir bakın. Oradaki arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar.

Aynı başlıkta KYTECHNGAMING nick'li arkadaş aynı zamanda Keenetic yetkili satıcısı. Onunla direkt temasa da geçebilirsiniz.

Tşk

Evet hocam max 4 gb boyutlarında dosya atabilirsiniz sadece. Modem zte h289a v9 du benimki. Hdd desteklemedi. Arayüzde ayarları yaptım sadece fat32 desteği oldugunu keşfettim

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam depolama 1 tb ve maksimum 5 kişi olmuyor muydu ? Bir de merak ediyorum, halihazırda alldebrid kullanıyorum ekstra bir avantajı var mıdır ? Cevaplar çin şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :)

• Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Depolama 10tb max 10 kişi oluyor hocam. Bu paket artık satılmıyor. Alldebrid kullanmadım bilmiyorum

Anladım hocam. Peki buldunuz mu son 1 kişiyi ? Yoksa katılmak isterim.

• Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Bulduk hocam. Çok zor bulunması maalesef. Yakalarsanız kaçırmayın

Tüh kaçırmışız :) 5 kişi bulunur da dediğiniz eski 10 kişilik hesap buradan çıkarsa takip ederiz artık .Yeni grup kuran olursa ilk beni ekleyebilirler buradan belirtmiş olayım :)

• 
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.