Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (863. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.781
Cevap
373
Favori
958.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 861862863864865
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , apple tv yeni model ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?

Sesi Apple TV direkt HomePod'a gönderecek, TV ile bir işiniz yok. Dolayısı ile hoparlörün Atmos desteklemesi yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    - LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • sierratr1 kullanıcısına yanıt

Merhaba Apple TV dolby atmos destekliyorsa HomePodlar ile dinleyebilirsiniz.

• Yaklaşık 1 haftadır iptv oynatıcılarını deniyorum. Öncelikle bana bu konuda önerileri ve yardımlarını esirgemeyen @WatchteR arkadaşımıza çok teşekkür ederim. Aşağıdaki programların bir çoğunu yıllık satın alıp sonra beğenmediklerimi iptal edip iade aldım.

Denediğim programlar:

IPTV+

IPTVX

Smarters Pro

Opus

UHF

Lilyplayer

Snappier

iPlayTV AIO(TestFlight)

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki canlı kanalları izlemiyorum bu kısımlardaki varsa hatalar vs. gözümden kaçmıştır bir şey diyemiyorum.

Bu programların içerisinde en çok hoşuma giden sadece 2 tane program oldu.

Snappier ve iPlayTV AIO

1. Her iki programın da görüntüsü gayet modern ve şık
    2. Filmler ve diziler arasında dolaşırken (En sola geçip kategori değiştirmek sonra o kategoriye bakıp diğer kategoriye geçmek) Snappier gayet yeterli ama iPlayTv efsane o konuda. Film dizi aramak için dolaşırken yağ gibi akıyor resmen.
    3. Snappier Canlı,Dizi ve Film kategorilerini sıralaması özgürlüğü veriyor listeleri sağlayıcının sunduğu gibi kullanabilmekle birlikte dilediğiniz gibi de sıralayabiliyorsunuz. Ne yazık ki iPlayTv'de bırak sıralama yapmayı sağlayıcının sıralamasını bile yok sayıp kafasına göre sıralıyor kategorileri. Mesela bende diziler kısmında en üstte TalkShow dizileri kategorisi çıkıyor ki merak edip bakmadım bile ne var diye. Ayarlardan Short By ile değiştirebiliyorsunuz ama kendim değiştirebilmeyi isterdim.
    4. Snappier uygulamasına OpenSubtitles üyeliğinizi girebiliyorsunuz. Bir örnek vereyim. Shogun izledim ve Snappier ile altyazılar seçeneğinde BTRG yazan tonlarca şeyin altında OpenSuntitles ile altyazı bulup izlemeye başladım ama hem türkçe konuştukları yerleri hem de Japonca konuştukları yerleri altyazı olarak gösterdi. Sonra sonunda -forced yazan altyazıyı seçince tam da olması gerektiği gibi çalıştı. iPlayTv'de Metadata vs ayarlarını düzgün yaparsanız tüm bunları otomatik olarak kendisi yapıyor.
    5. İzlemeye devam et ekranları ikisi de güzel ama Snappier düzgün sıralama yaparken,(en son izlenen en başta) iPlayTv kafasına göre sıralama yapıyor. En son izlediğin diziyi sıralamanın en sonuna bile atıyor. Bunun da bi ayarını falan bulamadım. yok yani bakmadığım yer kalmadı çünkü.
    6. Snappierde sıradaki bölüme otomatik olarak geçme seçeneği mevcut ama hiç kullanışlı değil. Şöyle ki; sadece son 1 dakika kala devreye giriyor. Neredeyse tüm diziler 2-3 dk kala bittiği için bu özelliği kullanmadan yine manuel sıradaki bölüme geçmek gerekiyor. iPlayTv'nin zaten böyle bi vaadi yok manuel geçiyorsun.
    7. Snappierin hızlı sardırma olayını elinizle sürükleyerek pratik bir şekilde yapıyorsunuz. iPlayTv de bunu yapmak için önce filmi/diziyi durdurup, hızlı sardırma yaptıktan sonra tekrar oynatmanız gerekiyor.
    8. Snappierde herhangi bir film ya da dizinin içine girince geri tuşu işlemiyor bazen kalıyor öyle. Kapatıp açmak zorunda kalıyorsunuz. iPlayTV'de öyle bir şeyle karşılaşmadım henüz.
    9. Snappier yıllık 249, Ömürboyu 1299TL. iPlayTv ise TestFlight beta uygulamasında olduğu için full versiyonu ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

Forumda sürekli oynatıcı ile ilgili sorular görüyorum. Yardımcı olabilmesi adına naçizane tecrübelerimi paylaştım.

Yukarıda saydığım "bana göre" hata olan şeylerin belki bir ayar ile düzelebiliyor olmasını çok isterim. Öyle bir şey varsa haberdar etmenizi rica ederim ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 22 Mart 2024; 1:29:32 >

• w00t. kullanıcısına yanıt

Iplaytv aio apple tv uygulamaları arasında çıkmıyor. Düz iplaytv var. Telefonda kullanıyorum ama apple tv de bulamadım aio yu. Apple beta programına da dahilim aslında. Nasıl yüklediniz apple tv ye?

Ama iPlayTV AIO uygulamasının bu kıyaslamaya dahil etmek şu aşamada pek mantıklı değil.Çünkü hâlâ Beta aşamasında olan bir uygulama ve bu açıdan Store’da satılan diğer uygulamalarla değerlendirilmemeli bence.

Aynı uygulamanın Beta sürümünü bende kullanıyorum ama Testflight yükleyen herkesin ulaşabileceği bir uygulama konumunda da değil.Çünkü Beta Tester kapasitesi dolu.Dolayısıyla değerlendirirken bu Beta uygulamayı diğerlerinden ayrı tutmak daha doğru.

Son olarak her zaman söylediğimiz gibi iPlayTV’nin Store’da mevcut olan önceki sürümü bile diğer çoğu uygulamadan daha keyiflidir ve stabildir.Beta sürecindeki AIO sürümü ise bittiğinde kesinlikle çok daha iyi ve konforlu bir uygulama olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 22 Mart 2024; 15:2:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Henüz satışa sunulmadı ve sadece Beta Tester olabilen kişiler kullanabiliyor AIO sürümünü.

Beta Tester kapasitesi ise maalesef dolu.Yazılımcısı zaman zaman yeni Beta Tester alabiliyor ama yakalamak lazım.

-- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • WatchteR kullanıcısına yanıt
    Hangi plaftorm da bu.torrentten mi bulabiliriz sadece?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

-- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • put.io sayesinde kendi Apple TV+ platformumuzu oluşturuyoruz aslında.

Farklı Düşün Podcast 'te de bundan bahsetmişlerdi. 46. dakikadan itibaren izleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 22 Mart 2024; 17:55:15 >
    - LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • w00t. kullanıcısına yanıt
    Merhaba İplaytv aio test sürümüm var fakat altyazı eklemeyi yapamadım. Metadata ayarlarınıda kurcaladım olmadı. Nasıl oluyor?

Put.io'nun esprisi indirmek için beklemiyorsunuz. Ama "ben beklerim sorun değil" diyorsanız, keyif sizin elbette.

- LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Soyleminizden başka bir şekilde yapilmis gibi anlamistim. Bizlerde o sekilde kullaniyoruz zaten, birde Nas ile tabi.

Rica ederim hocam. 🙏 Arayüz için ben snappier kullanıyorum. Gerçekten içerik keşfetmek çok kolay. Son güncellemeyle hız sorunları çözüldü fakat altyazı, player gibi sorunlar ufakta olsa devam ediyor. Bunun yanında uhf kullanıyorum. Arayüzünü sevmesemde player olarak sorunsuz bir uygulama. Bence Apple TV kullanıyorsanız mutlaka yedek bir program kullanmak gerekiyor. Dört dörtlük bir uygulamaya açıkçası ben hiç rastlamadım. :) Ama dediğim gibi arayüz olarak Snappier bence içlerinden en iyisi.

Ben disk de kullanmıyorum tamamen bulut yedeklemeyle işimi çözdüm.

iptv + Infuse + google Drive + OneDrive

Ortalama 15 gb bir içerik işimi görüyor. Zaten PC 7/24 çalışıyor torrenti indiriyorum otomatik drivea yükleniyor. Ve Infuse’a gelmiş oluyor. :)

True detective S04e3

Atladıgım bişey mi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one a day -- 23 Mart 2024; 1:17:43 >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

şu modemdeki hdd ye pc den direkt yazma nasıl oluyor ( superonline wifi 6 modem) 

🖥️ CPU : i7 11700K 3.60 GHz👁️ GPU : ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3070 Ti 8GB♻️ Mainboard : ASUS Prime-Z590 A🧠 Memory I : VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (4x8GB) DDR4 DRAM🖴 SSD : Samsung 870 EVO + Samsung 970 EVO Plus NVMe™ M.2 SSD📺 Monitor I : LG 27" 27GN800-B 144Hz 1ms QHD📺 Monitor II : Samsung 27" LS27F350F🎙️ Mic : HyperX Quadcast📷 Webcam : Logitech C922 Pro⌨️ Keyboard : Razer Ornata Chroma🖱️ Mouse : Razer Basilisk V3📦 Case : Xigmatek Aquarius Plus❄️Watercooler : Corsair iCUE H150i Elite Capellix 360mm📟 Capture Card : Elgato HD 60 X🔈 Speaker : PreSonus® Eris® E4.5 + PreSonus® Eris® Sub8🎚 Monitoring Controllers : PreSonus® MicroStation-BT🎧 Headphones : Beyerdynamic DT770 Pro / Bang &amp; Olufsen Beoplay H4 RAF Camora🪑 Chair : Razer Iskur X💡 Lighting : ExoduS 10" Ring LED Light🔌 PSU : Corsair RM750🌐 ISS : Turkcell 500Mbps Download / 50Mbps Upload🎮 Console : Playstation 5
  • 
Sayfa: önceki 861862863864865
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.