Şimdi Ara

Apple TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Apple Tv alacağım ancak yenisini beklememi önerir misiniz yoksa bu versiyonu alayım mı? İkinci sorumda mac e ioslardaki görüntüyü aktarıyorum peki sesi de televizyona aktarma özelliği var mı? Bazı forumlarda aktarmadığını söylemişler. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siraog -- 1 Şubat 2014; 14:51:57 >

• Sesi de televizyona aktarma özelliği derken orayı pek anlamasam da bir kaç örnek sunayım.

AirParrot diye bir program var. Masaüstü görüntüsünü Apple TV ye aktarabiliyorsun ses ile beraber.

Diğer bir özellik ise TwonkyBeam adlı programın içinde mevcut. Programı yüklüyorsunuz Eğer televizyonunuzun DLNA özelliği var ise Programın içinde tv nizin ismi çıkıyor, onu seçip içeriği TV ye aktarabiliyorsunuz.

Ayrca bu Apple TV yi alırsanız da pişman olmazsınız. Yeni bir Apple TV çıkacağı konusunda haberler pek yok.
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Sesten bahsettiğim mesela bi siteden video açtım ve video ekrana yansıdı ancak bazı kişilerde ses macbooktan geliyormuş. Apple Tvnin özelliği mi bu yoksa sesi TVden alabilir miyim?
  • Macbook için bir şey diyemeyeceğim maalesef

Windows kullanıyorum ve ekstra bir program ile ekranı Apple TV ye yansıtıyorum. Yansıtma seçeneklerinden SES'i de aktif ediyorum böylelikle pc de ki ses Apple TV'de çıkıyor.

Ne yazık ki macbook için bir şey diyemeyeceğim, kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka.
  • Ben macbookumdan apple tv ye bağlanmış bir şekilde internetten dizi izlerken veya indirdiğim bir filmi mediplayer vasıtasıyla izlerken herhangi bir problem yaşamıyorum seste görüntüde, kesintisiz bir şekilde televizyonumdan geliyor.
  • Teşekkürler cevaplar için. Tam aradığım cihazmış o zaman. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV | Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Sony Android Tv ve Digitürk 4K
    2 yıl önce açıldı
    Android Tv- Google Tv ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.