Bildirim
Apple storedaki ogrenci indirimi hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hangi ulkedesin? Mesela ben yeni retina aldim 2300 eurodan 2000e indir ama ayrica benim universitemin indirmide var apple'da , normal ogrenci indirimiyle en azindan almanyada 2090 a iniyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ardax_x
Hangi ulkedesin? Mesela ben yeni retina aldim 2300 eurodan 2000e indir ama ayrica benim universitemin indirmide var apple'da , normal ogrenci indirimiyle en azindan almanyada 2090 a iniyor.
Amerikadayim hocam 1200 dolar olan airden alicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
yurtdisindayim apple storedan air alçak ama ogrenci indirimimi ne varmış bundan nasıl yararlanabilirim
ondan yararlabilmen için amerikada öğrenci olarak okuyor olman lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr
quote:
yurtdisindayim apple storedan air alçak ama ogrenci indirimimi ne varmış bundan nasıl yararlanabilirim
ondan yararlabilmen için amerikada öğrenci olarak okuyor olman lazım
O sorun değil hocam var burda tanıdık okuyan ona aldiririrm
tanıdık varsa o daha iyi bilir prosedürü -
Hocam bilmiyoki soruyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: -TOSUN-
Hocam bilmiyoki soruyoruz
Internetten direk ogrenci indirimiyle aliyorsun tanidigin kisinin adresine gondertirsin oda teslim alir. Cok zor bir islem degil. Direk girip internetten halledebilorsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
tum airlerde ogrenci indirimi 50$ olarak belirlenmis, internette oyle gorunuyor. herhangi bir storea arkadasinizla gidip ogrenci kimligiyle alabilirsiniz. vergiyi eklemeyi unutmayin! ya da arkadaslarin dedigi gibi internetten de siparis verebilirsiniz, get education price ya da back to school kisimlarina tiklarsaniz ogrenci indirimlerini gorebilirsiniz. buyrun air icin olan link:
http://store.apple.com/us_edu_210880/browse/home/shop_mac/family/macbook_air/select
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn991402
quote:
quote:
tum airlerde ogrenci indirimi 50$ olarak belirlenmis, internette oyle gorunuyor. herhangi bir storea arkadasinizla gidip ogrenci kimligiyle alabilirsiniz. vergiyi eklemeyi unutmayin! ya da arkadaslarin dedigi gibi internetten de siparis verebilirsiniz, get education price ya da back to school kisimlarina tiklarsaniz ogrenci indirimlerini gorebilirsiniz. buyrun air icin olan link:
http://store.apple.com/us_edu_210880/browse/home/shop_mac/family/macbook_air/select
Saolun hocam da azmis 50 dolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X