Şimdi Ara

Apple Store Uygulama Yüklenme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 2 ay önce api kimliğimin parolasını değiştirdim , fakat değiştirdikten sonra önceden uygulamalarım Bekleniyor… diyip uygulamalar ana ekranımda dolarak yükleniyordu . Şifreyi değiştirdikten sonra apple store ‘deki uygulama yüklemek istedim . UYGULAMA YÜKLE dedikten sonra apple store bekliyor önceden yükleniyor diyordu şmdi otomatik "AÇ" yazısı çıkıyor . Ana ekranımdada uygulama dolumu yapmıyor . Yardımcı olurmusunuz bu konuda lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: KyleJayson

Merhaba yaklaşık 2 ay önce api kimliğimin parolasını değiştirdim , fakat değiştirdikten sonra önceden uygulamalarım Bekleniyor… diyip uygulamalar ana ekranımda dolarak yükleniyordu . Şifreyi değiştirdikten sonra apple store ‘deki uygulama yüklemek istedim . UYGULAMA YÜKLE dedikten sonra apple store bekliyor önceden yükleniyor diyordu şmdi otomatik "AÇ" yazısı çıkıyor . Ana ekranımdada uygulama dolumu yapmıyor . Yardımcı olurmusunuz bu konuda lütfen

Uygulamalar bekleniyor diyip duruyordur büyük ihtimal.Telefonunuzu bilgisayara bağlayın ituneste uygulamalara yansıyan uygulamalara göz atın hocam yanlarında güncelle olanları tıklayarak bilgisayar üzerinden gerçekleştirin eğer bilgisayarda uygulamalar gözükmüyorsa telefonu bir kere restore edin uygulamaları itunesten indirin usb kablosu ile

• Yok uygulamalarım sorunsuz yükleniyor kardeşim fakat dolumunu yapmıyo uygulamanın altında mavi dolum yapmış olması lazım ya bende dolum yapmayıp direk yüklüyoo
  • Yok uygulamalarım sorunsuz yükleniyor kardeşim fakat dolumunu yapmıyo uygulamanın altında mavi dolum yapmış olması lazım ya bende dolum yapmayıp direk yüklüyoo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.