Şimdi Ara

Apple store türkiye'ye açılınca olacaklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bian aklıma geldide düşünemiyorum bile,kameramda pembe çizgiler var,şarjım çabuk bitiyor,telefon ısınıyor vb bisürü şikayetle nasılsa cihaz değiştiriyormuş mantıyla mağazada adım adılcak yer kalmazdı sanırım.
    sizice durum ne olurdu :)

• hiç bişey olmaz. amerikalı senden 2 kat daha fazla hakkını arıyor, senden 2 kat daha çakal.
  • İlk 1-2 ay girilmez bile. İstanbul'da bir tane mi açılıyordu yoksa üç tane mi?
  • İzdiham olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adım şahin, alamanım.

hiç bişey olmaz. amerikalı senden 2 kat daha fazla hakkını arıyor, senden 2 kat daha çakal.

abim en iyi lafı sölemiş dicek bişey kalmıyor
  • Orayi yikarlar , yikarlar demiyorum yikarlar!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartacak bir durum yok. Yıllardır resellerlar var ama herkes gidip normal alışveriş yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence acilacak apple store da telefon degisimi o gunden sonra alinmis telefonlar icin yapilacak oncekiler muaf tutulacak tabi bu benim fikrim

• Extra bir şey olacağını zannetmiyorum izdiham falan..

Ama apple in garantisinin kötüye kullanılacağından eminim. Kim bilir ne çakallıklar yapıp tel değiştirmeye çalışacaklar vs vs.
  • Zorlu Center'daki Apple Store Eylül ayında değilde Ocak ayına doğru açılacak diyolardı.Ne oldu onun durumu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncyysl

Zorlu Center'daki Apple Store Eylül ayında değilde Ocak ayına doğru açılacak diyolardı.Ne oldu onun durumu bilen var mı?

Kasım civarı açılacak.

• Milletimizin istismar etmemesi için bazı şartlar koyacaklardır diye düşünüyorum.
  • Birebir değişim %100 geliyor mu?

• Büyük bir izdiham yaşanacağını sanmam, bizim millet izdihamı %70 indirimlerde falan yapıyor anca.
  • 5 yildir acilacak diye haberler cikiyor her yil kesin oluyor acmasinlar ya biktim

• quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

Birebir değişim %100 geliyor mu?

Birebirdeğişim yıllardır var zaten teleservice sağolsun.

• Kimse kusura bakmasin ama kendi milletini bizim kadar asagilayan kimse yok.. Amerika apple store da(nola) adam ekrani kirik degistirmeye kalkip bagirip cagiriyordu. Emin olun biz onlar kadar arsiz veya cakal degiliz, cihazina gore en asagi 1.500 - 2.000 lira para verdigimiz urun sikinti cikarinca hakkimizi aramayacak miyiz ? Nedir sizdeki bu
    "yabancilardan utaniyoruz bizim millet cok ac yaa" tavri ? Her yerde boyle bu musteriye 2000 liralik urun satiyosan onu memnun etmek zo run da sin! Bu kadar basit feedback diye bisey var arkadaslar ? Sana degisim yaptiginda saga sola anlatacaksin millet de guvenip o markaya yonelecek bu adamin yararina olan bisey bosuna milleti bayramda sekere dalan cocuga ay gorgusuzmus bu der gibi asagilmaniz yapmayin.

• apple store açıldığında saturn,media market ne ise aynısı olacaktır.şöyle bi örnek vereyim.saturnden ipad4 aldık ve 1 tane pixel ölüsü çıktı.gittik söyledik anında değiştirdiler.eve geldik bu sefer 3 tane pixel ölüsü çıktı.1 gün sonra yine gittik yine değiştirdiler.3.ipadda sorun yoktu hala kullanmaktayım.yani demek istediğim apple zaten apple store mantığını yerleştirmiş teknoloji mağzalarında.aynısı olacak.bir arkadaş mağza açılmadan önce alınan ürünler dahil olmaz bence demiş.arkadaşım yanlış anlamada çok saçma bir yorum yapmışsın bilkom garantisi altında olan her ürün zaten apple store mantığında hizmet veriyor.bir örnek daha.arkadaşım ipad 4 aldı.cihaz 3 ay sonra filan ara ara reset atmaya başladı.bataryadan dolayı bi sıkıntı olduğunu düşündük.servise gitti ve aradılar 1 kere bile reset atsa direk değişim yazacam ama atmıyor dediler.bizde yalan söylüycek halimiz yok keyfimizden yollamadık dedik ve 1 hafta sonra yeni ipad geldi.(bataryadan sorun olduğunu düşünmemizin sebebi servisin şarja takılı kullanması)

• quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Orayi yikarlar , yikarlar demiyorum yikarlar!

He komik he
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

Birebir değişim %100 geliyor mu?

Birebirdeğişim yıllardır var zaten teleservice sağolsun.

Bilmiyordum.. Genpa batsın o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.