Şimdi Ara

Apple Store Randevusuz Kesinlikle Almıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün Zorlu Center' da ki Apple Store' a gittim, adamlar genius Bar'a randevusuz kesinlikle almıyorlar boşuna gitmeyin, bu bir ikincisi bildiğim halde bizzat sordum swap ürün = refurbished demek değil tam tersi 0 ürün demek. tek farkı kutusunda verilmiyor olması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    vallahi gittiğimde bar ful doluydu ilaveten saatinin gelmesini bekleyenlerin yanısıra birde bir umut "Belki randevusuna gelemeyen olur" diye bekleyenlerde var. (işleri zor) şu anda bile 6 - 7 gün sonrasının randevuları doluymuş, sebebide bu iPhone 5 lerin uyut / uyandır tuşu değişim programı.

Şöyle bir bilgi daha vereyim bazı arkadaşlar sadece tuş değişiyor sanıyor ancak böyle değil, telefon swap oluyor.

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

vallahi gittiğimde bar ful doluydu ilaveten saatinin gelmesini bekleyenlerin yanısıra birde bir umut "Belki randevusuna gelemeyen olur" diye bekleyenlerde var. (işleri zor) şu anda bile 6 - 7 gün sonrasının randevuları doluymuş, sebebide bu iPhone 5 lerin uyut / uyandır tuşu değişim programı.

Şöyle bir bilgi daha vereyim bazı arkadaşlar sadece tuş değişiyor sanıyor ancak böyle değil, telefon swap oluyor.

Telefon swap olayı yanlış anlaşılmadır bence çünkü Apple asla o kadar cihazı bir tuş için değiştirmez.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Sözde bugün açılacaktı randevular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günün herhangi bir saati giderseniz doğal olarak randevu olmadan bakmıyorlar

ben 2 hafta önce pazar günü erkenden gittim

mağaza açıldığı anda kapısındaydım

yardımcı oldular

4s cihazımı değiştirdiler
    "Birini suçlamak üzere ileri uzattığın elinin üç parmağının seni gösterdiğini unutma..." F.Nietzsche
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    bizzat benimki değişti. hatta bende tuşta bile sorun yoktu. kamera çalışmıyor garantisi bitmiş ingiltere den alınmış cihazdı. genius önce birsey kontrol edicem dedi ve telefonun tuş değişim kapsamında olduğunu söyledi. 5 dakika içinde yeni cihazı verdi.
    Her Şey Çok Güzel Olacak... (çok sevdiğim bir Türk filmi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuti07

bizzat benimki değişti. hatta bende tuşta bile sorun yoktu. kamera çalışmıyor garantisi bitmiş ingiltere den alınmış cihazdı. genius önce birsey kontrol edicem dedi ve telefonun tuş değişim kapsamında olduğunu söyledi. 5 dakika içinde yeni cihazı verdi.

çok ilginç normalde tüm dünyada sadece tuş değişimi yapılacak diyordu Apple.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    yanlış anlaşılma yok, bizzat sordum. Düğme değil Telefon değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

günün herhangi bir saati giderseniz doğal olarak randevu olmadan bakmıyorlar

ben 2 hafta önce pazar günü erkenden gittim

mağaza açıldığı anda kapısındaydım

yardımcı oldular

4s cihazımı değiştirdiler

ben de hata içi erkenden gitmeyi düşünüyorum ekran gıcırdaması nedeni ile değişim isteyeceğim,açıldıgı gibi ben de gitsem bakar lar mı ? bir de 18 yaş sınrıalaması var mı
    ODTÜ-Elektirik Elektronik----MSI B85M Gaming Anakart,MSI GTX 970 Gaming 4G,İntel Core i5 4590,Hyperx Savage 8GB DDR3 Ram,WD Blue 1TB HDD,Samsung 850 Evo 120GB SSD,Cooler Master Silencio 352 mATX Kasa,Cooler Master G650M 80 Bronze Modüler PSU
  • Böyle Saçma Bişey mi Olur 1 Haftadır Randevu Almaya Calışıyorum Ben Napacam Telefon 5S Kaldı Elimde Ya Böyle Bişey Olamaz
    Anakart : GIGABYTE Z370 AORUS ULTRA GAMING Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 Anakart | İşlemci : İntel Core i7 8770K | İşlemci Soğutucusu : XIGMATEK SCYLLA 120 EN8620 240MM SIVI SOGUTMA SİSTEMİ| Ram: Adata 16GB (2x8GB) XPG Spectrix D40 RGB Led 2400MHz DDR4 CL16 Dual Kit Ram| Ekran Kartı:MSI GEFORCE RTX 2070 VENTUS 8G 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran Kartı | Hard Disk: WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 64MB Cache İntellipower | SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD | Kasa: THERMALTAKE V200 TG USB 3.0 3x120MM RGB FANLI MidT ATX GAMİNG KASA
    | Güç Kaynağı: Corsair CX750W | Monitör: MSI Optix MAG271C 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED LED MONİTÖR | Mouse: Razer Imperator |
    Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Sound System | Kulaklık : Corsair Void Rgb Elite Wireless Premium Kulaklık 7.1 Surround |
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Bu değişim için süre varmı? Bir ay sonra randevu alabilsek değişim olurmu ki?

Mağazadaki maneger 5 yıl dedi

İphone 7 32GB Mat Siyah
    Playstation 4 500GB l Psn:Omers25
    Xbox One 500Gb l Gamertag:Omers25
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Telefon swap olayı yanlış anlaşılmadır bence çünkü Apple asla o kadar cihazı bir tuş için değiştirmez.

Tahminlerinizle yorum yapmayın lütfen.
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    Hayır yok

İphone 7 32GB Mat Siyah
    Playstation 4 500GB l Psn:Omers25
    Xbox One 500Gb l Gamertag:Omers25
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

Böyle Saçma Bişey mi Olur 1 Haftadır Randevu Almaya Calışıyorum Ben Napacam Telefon 5S Kaldı Elimde Ya Böyle Bişey Olamaz

TROY'lara götürün.Çalıştığım premium Reseller 'da artık , iPhone'lara bakmak için Apple lisansı aldı.

Ürünü teslim ettikten 1 gün sonra , Tuzla'da ki Apple ambarından bizim stoklara '' SWAP '' ürün yollanıyor ve ertesi gün , yoğunluğa göre en geç 1 hafta süre ile muhtemel , cihazınıza mağazalardan kavuşabilirsiniz
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.