Şimdi Ara

Apple Store randevusuz gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere randevusuz gittim ve belki birilerine faydası olur. Randevu alamamıştım zorlu center e gittim. Durumu izah ettim önce birisine oda uygulamalardan apple desteği indirirsem randevu alabileceğimi belirtti. Uygulamayı indirdim gerçekten de 2 tane boş görüntü ama tam 7 gün sonrası için. Bende Zonguldak dan gitmiştim. Başka birisine durumu izah edeyim belki yardımcı olurlar düşüncesi ile başka bir personele randevu almadan geldiğimi söylemem yeterli oldu. Girişte ki elinde tablet olan iki personel olduğunu direk onlarla görüşmemi söyledi. Onlarla görüştüm telefon un fiziksel hasarı olduğundan garanti kapsamına girmediğini ve 1600 tl ödemem durumunda yeni bir 6s vereceklerini söylediler. Gerçi garantiye girmesini de beklemiyordum çünkü telefon çok kere düşmüştü. Zaten 6s eski bir model değiştirmem elimdeki 6s tuzbuz olana kadar kullanırım die düşündüm. Neyse velhasıl kelam ben işimi göremedim siz görün :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu verdiğiniz engin bilgi işiginda aydinlandik çok teşekkürler ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

bu verdiğiniz engin bilgi işiginda aydinlandik çok teşekkürler ....

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun reis iyi oldu öğrendiğimiz

• Ee sonuç? Önerme nedir bu konuda?

• Randevusuz gidilip sıraya girip işlem yapılabildiğini biliyoruz zaten. Ek olarak öğrendiğimiz şey nedir bu konuda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reis saolasın az daha randevu alacaktım yarına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.