Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zorlu Center da randevusu olup gidemeyecek olan arkadaş var ise iletişime geçerse sevinirim. Uzun süredir randevu almaya çalışıyorum fakat ya unutuyorum. Ya da randevu kalmamış oluyor.
  • apple'in sitesindeki randevu alma sayfasında karşımıza hangi cihaz için randevu almak istiyorsunuz diye bir seçenek çıkıyor

diyelim ipad randevusu aldık, hem ipad hem iphone için hizmet görebiliyormuyuz yoksa sadece ipade mi bakıyorlar
  • Bugun ıcın cok acıl randevuya ıhtıyacım var olan yazabılırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba;

Akasya store da iphone icin fazla randevusu olan varsa verebilirmi? Orta tuş komple gitti artik.

Teşekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaddarci G kullanıcısına yanıt
    farketmiyor, iphone / ipad aynı randevu olur ama mac randevusu sadece mac için geçerli.
  • Telefon kırıldı parası neyse verip değiştireceğim ama randevu alınmıyor.Nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum.
  • Arkadaşlar 20-27 Şubat arasında Türkiyede olacağım mağaza farketmeksizin 1 adet iPhone ve 1 adet Macbook Randevusuna ihtiyacım var.
    İki cihazı da alalı 1 yıldan fazla olduğu için garantileri yurtdışında geçmemekte. Eğer randevu alamazsam da bidaha Türkiyeye geldiğinde garantim bitmiş olabilir.
    Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Hergün deniyorum randevu almak için eğer alırsam yazımı editleyeceğim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

farketmiyor, iphone / ipad aynı randevu olur ama mac randevusu sadece mac için geçerli.

hocam sana güvenerek ipad randevusu aldım bakalım ne olacak iphone götürücem :)

• Arkadaslar media markt dan iphone 6 almayi dusunuyorum apple in kendi sitesi ile arasinda 200 tl fark var.Garanti durumu apple in kendi sitesinden alinmistan bir farki oluyor mu?Yani illa apple in kendi sitesinden almayi gerektirecek bir durum var mi acaba? Tesekkurler

• ecü kullanıcısına yanıt
    sorun olmaz sadece mac randevusu ayrı o kadar :)

iphone / ipad farketmez.

• Arkadaşlar merhaba önümüzde ki günlerde cumartesiye kadar gün farketmeksizin özellikle akşam 19:30 civarı randevu lazım. Gidemeyecek arkadaştan rica ederim. iPhone 6 için Wi-Fi problemim var donanımsal olarak. Büyük ihtimal değişim olacak

• Cuma günü gündüz randevum Zorlu'da herhangi bir gün akşam saatlerinde Lazım değiştirebilecek arkadaş var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: DELLX

Arkadaşlar ,

Iphone 5 kullanmaktayım. Geçtiğimiz hafta telefonumun uyku tuşu bi anda çalışmamaya başladı acayip moralim bozuldu. Sonrasında internette sorunu nasıl çözerim diye gezinirken Apple'ın belli bir tarihteki Iphone 5'ler için değişiklik yaptığını öğrendim ve müşteri hizmetlerini aradım. Oradaki bayan telefonun IMEI ve Seri numaralarını istedi söyleydim kendisine ve bana telefonumun değişim kapsamında olduğunu internetten randevu alarak telefonu getirmemi söyledi. Ancak kaç gündür uğraşmama rağmen randevu alamıyorum.

Randevusuna gidemeyecek veya fazla randevusunu olan arkadaşımızdan yardım rica ediyorum. Tarih, saat önemli değil.

Arkadaşlar bu gecede randevu alamadım.

Şöyle bir sorum olsa deneyimlerinizden yararlanarak bilgi verebilir misiniz?

Randevusuz sabah erkenden gitsem yardımcı olurlar mı? Birde hangi gün daha az yoğun oluyorlar bilginiz var mı acaba.

• arkadaslar randevu aktarmayi nasil yapabilirim? abim icin aldim dun fakat nasil yapilacagini bulamadim.

• arkadaslar cok rica ediyorum.

lütfen, elinde fazla randevusu olan varsa yardımcı olabilir mi? cihazın ahizesi kötü durumda, ses de sorun var konusurken ses tümüyle gidiyor. karsımdakinin sesi gelmiyor. kullanılamaz oluyor

LÜTFEN RİCA EDİYORUM FAZLADAN RANDEVUSU OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ? GECE GUNDUZ TAKİP EDİYORUM AMA ALAMADIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 15 Şubat 2016; 7:49:39 >
  • Arkadaşlar 18 şubat 13.10 randevumu akşam saatlerinde olan birisiyle takas yapmak isterim. Müsait olan bilgi verirse çok sevinirim.
  • Arkadaşlar elinde fazla randevusu olan varsa verebilirmi? Telefonum 5s garanti süresi dolmak üzere biraz acelem var ve bi türlü boş randevu yakalayamadım. Günü saati farketmez. Yardımcı olursanız sevinirim :)

• Haftasonu tüm gün veya haftaiçi 18:30 randevusu olan arkadaş var ve değiştirmek isterse, hafta içi istediği gün saate randevu alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhancosar8

arkadaslar randevu aktarmayi nasil yapabilirim? abim icin aldim dun fakat nasil yapilacagini bulamadim.

arkadaslar yardimci olabilirmisiniz, cok sevinirim.

• Telefonumun ahizesi bozuldu (karşıdan hiç ses gelmiyordu. Hoparlörü bile açsam yine gelmiyordu) randevusuz gün ortası gittim zorluya sıraya girdim, sorumlu arkadaş arızayı tespit edip randevulu gelenlerin arasına yerleştirdi beni ve randevu sıramı bekledim 10dk sonrasında cihazı hemen değiştirdiler. Kısacası cihazınızı kullanamayacak arızanız varsa hemen ilgileniyorlar bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.