Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 20 nisanda istanbul'da olucam. denizli den geleceğim günü birlik. geniustan randevu alamadım sanırım full dolu. sadece pazar akşamına boş vardı. benim ise öğlen 1 saat vaktim olacak. i5 imin power tuşu çalışmıyor. randevusuz gidersem ilgilenirler mi benimle??
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Hocam siz işinizi sağlama alıp restore atın. Restore'dan önce iTunes ile yedek alırsınız telefon değişirse yeni telefona atarsınız yedeği. Bence yapın restore.
    Telefonu hangi şikayetten dolayı götüreceksiniz?Şayet şarj/batarya probleminden dolayı götürüyor iseniz,restore ettikten sonra en az 14 gün kullanmış olmanız gerektiği bilgisi var,forumdan bir kaç kişi restore edip öyle gitmişti ve telefonda çalıştırdıkları test programı bataryayı ölçememişti.Şarj haricinde bir konudan götürecekseniz sorun yok,ama konu şarj ise restore edip 14 gün sonraya randevu alın.Jaılbreakli olarak giserseniz garanti devre dışı olur ve IMEI numarasını da o şekilde kaydedip bir daha telefona hiçbir zaman bakmayabilirler,çünkü Apple buı konuda çok hassas,benden söylemesi...
  • bhsoz B kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj/batarya problemi var. Hemde şarj esnasında kasada oluşan bir akım var oldukça rahatsız edici. Bunun için gitmeye gerek duymadım hatta önce onlar arasın dedim. Aradılarda ama konuşma yarıda kesildi. Defalarca çağrı atıp durdular sinirden deli ettiler beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    telefonla aradıkları zaman mail gönderiyorlar,gelen maildeki linki tıklayıp testi çalıştırmanızı istiyorlar o testi çalıştırdığınızda sonucu online olarak görüştüğünüz kişinin ekranına düşüyor.Pil sağlam mı değil mi size söylüyorlar,bu işlemin sonunda olay numarası dedikleri bir numarayı size yine mail olarak gönderiyorlar Apple Store'a gittiğinizde bu numarayı söylerseniz işlemler daha kolay oluyor.
    Ben ilk açışıl günü gitmiştim hatta 2 gün önce restore atmıştım ama ilk günün tecrübesizliklerinden olsa gerek genius benim telefonu değiştirmişti.Sonraki günlerde giden 2-3 kişiye doğru pil ölçümü için restore sonrasında en az 7-14 gün kullanmanız gerekir dendi.Siz sağlama alın bir yedek alın sonrasında restore edin ve 14 gün sonraya randevu alın gidin.Benim cihazda da şarj sorunu vardı %35-40 şarjı varken kafasına göre kapanıyordu ve şarja takmadan da açılmıyordu.Telefonum ilk gün kalabalığına rağmen 1 saatte değiştirilmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdigursoyyy

İos 7.0 vardı benimkinde. Bazıları ios 6 ile gelebiliyormuş.

Benimki ios 6 geldi ama backup sebebi ile mecburen yine ios 7'ye güncellemek zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

quote:

Orijinalden alıntı: maxcoder95

Cihazin degismesini istemiyorum sadece ekran degisimi istiyorum degistirirler mi cunku swap cihaz istemiyorum

Direk telefonu değiştiriceklerdir.Arkadaş bu swap muhabbetiyle alakalı detaylı bir yazı yazmış korkulacak birşey yok telefonda şuan 1gr sorun yok maşallah.

Bende geçtiğimiz Cuma günü genius randevusu alarak uğradım, i5 telefonumda batarya problemi, data kablo ve ekranda ölü piksel vardı. Telefonu teslim alarak, gerekli değişimleri yaptılar ertesi gün batarya ve ekran değiştirilerek kendi telefonumu geri teslim ettiler. Data kablosunu sıfırı ile değiştirdiler.

• Benim de kamerada pembe ışık sıkıntısı vardı. Yazılımsal test yaptı sonra bi alt katta donanım testi mi ne yaptı işte değişime alalım dediler. Yeni verdikleri cihazda da ekranın üst kısmında kalıcı sarı leke vardı onu da değiştirdiler. Aynı gün 2 dsğişiklik olduğu için biraz problem oldu onların sistemlerinde ama sonra halloldu. Bir de tabi icloudda sıkıntı yaşadım yaklaşık 2buçuk saat orda kaldım ama hep güleryüzlü birşekilde ilgilendiler tebrik ettim kendilerini. Yeni açıldı diye mi böyle bilmiyorum ama umarım bu ilgili kaybetmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibhaavci

Bugün paralel ithalat iPhone 5 (İngiltere) telefonumu ekranda sarı leke sorunu yuzunden değiştirdiler. Sakın randevusuz gitmeyin yoğunluktan yardımcı olamıyorlar.

Vay arkadaş aynı telefonları mı veriyorlar yoksa? bugun bana da verilen telefonda sarı leke vardı üstte yaklaşık 2 cm uzunluğunda. Sonra başka bi telefon getirmişti. Aynı değildir herhalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: assasina

Arkadaşlar şarj probleminden gidiote değiştiren okdu mu cihazını?
    Orijinal şarj aleti kullanıyorum ve 2-3 saat gidiyor şarjım hemen bitiyo.
    Sizce değiştirirler mi?

Diagnose yapılıyor cihazına orada sistemde yuzdelik bir grafik cikiyor, orda cikacak veri onemli. Orada telefonun kullanildigi sure ile batarya omur grafigi var
  •  Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları

resimlerde görüldügü gibi ön kamerada böle bişey var nasıl çözebilirim bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemStar -- 14 Nisan 2014; 17:52:02 >

• telefonum veya aksesuarları için herhangi bir şekilde servis hizmeti almam mümkün değil galiba arkadaşlar ? Şarz cihazında yada telefonda elektrik kaçağı vb bir durum var ne yapabilirim ?

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları
     Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları

• arkadaşlar 6 ay önce teknosadan aldığım ipad mini bugün oğlum tarafından düşürülüp camı kırılmış ne yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz.
  • Randevular ne zaman açılıyor? Geçen hafta randevu almıştım ama gidemedim. Bu hafta alayım dedim ama hala randevu günleri çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: New_Days

quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

quote:

Orijinalden alıntı: maxcoder95

Cihazin degismesini istemiyorum sadece ekran degisimi istiyorum degistirirler mi cunku swap cihaz istemiyorum

Direk telefonu değiştiriceklerdir.Arkadaş bu swap muhabbetiyle alakalı detaylı bir yazı yazmış korkulacak birşey yok telefonda şuan 1gr sorun yok maşallah.

Bende geçtiğimiz Cuma günü genius randevusu alarak uğradım, i5 telefonumda batarya problemi, data kablo ve ekranda ölü piksel vardı. Telefonu teslim alarak, gerekli değişimleri yaptılar ertesi gün batarya ve ekran değiştirilerek kendi telefonumu geri teslim ettiler. Data kablosunu sıfırı ile değiştirdiler.

oyle ise muhtesem hocam insallah banada oyle yaparlar yalniz bisey var cihaz jailbreakli sizin ki de oylemiydi yoksa restore etmem mi gerekiyor restore edersem jailbreak gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpThunder -- 14 Nisan 2014; 21:00:12 >

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    Amerika telefonlarına (ve anladığım kadarıyla Asya ve Ortadoğu'dan alınmış telefonlara) değişim yapmıyorlar. Tamirat, parça değişimi bedelli olarak, çoğunlukla yapılabiliyor; yeter ki telefonun içinde bölgesel donanım olarak TR'de bulunduramadıklarıbir paça olmasın. Pil değişimi her durumda yapılabilir...
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Ortadoğu'da satılan modellerin hepsi Türkiye'de satılan modellerden. Mesela iPhone 5S Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde -resmi- olarak operatör kanalıyla veya Apple Online Store'dan satılan telefonların hepsi A1457 model. A1457 model telefonların en ucuz olarak satıldığı ilk iki ülke orası zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudf2 -- 14 Nisan 2014; 22:26:01 >
  • Arkadaslar az once Apple Store de telefonumu değiştirdim.Cihaz i5s Almanya cihazı ve 1 yıl garantisi vardı sorunu ise sag üst Köse'de ekran cok cok hafif bir sekilde dışarıda duruyor elimle bastırınca yerine doğru esneme yapıyordu.Giderken degisim yaparlar diye bir düşüncem yoktu ama durumu gösterdim benimle ilgilenen kişi telefonu eline dahi almadan direk degisim Yaptı. Günün sonunda 0 Iphone 5s im oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdemStar

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları

resimlerde görüldügü gibi ön kamerada böle bişey var nasıl çözebilirim bunu ?

aynı problem bende de var.. bende bir türlü çözüm bulmadım.. çözüm bulursan haberim olsun

• Bu zorlu center da boş randevu yok :)
    Açılana kadar benim genpa garantisi bitecek galiba.. :)

Başka bir şekilde apple store a nasıl bırakabiliriz telefonu ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.