Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.889
Cevap
53
Favori
208.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Telefonumun 14 ay garantisi var. telefon ufak bir mesafeden elimden düştü telefonun önü ve arkasında tamperli cam ile koruma olduğu için herhangi bir şey olmadı sadece ekranda 2 adet beyaz çizgi çıktı. dokunmatiğini kullanamıyorum. ekranda kırık yok nasıl bir işleme tabi olabilirim ücret karşılığı telefon deiştirebilirmiyim bilgi verirmisiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imayearemir

    2 seneden beri tartışılan bu mevzuda bazı deneyimlerim oldu aktarayım:
    bir kaç sene önce AVEA'dan iPhone 5s almıştım her şey yolundaydı. sadece kamerası diğer 5s'lere göre soluktu ve beyaz bir perde var gibi çekiyordu. beni çok rahatsız etmese de garantisinin bitmesine 20-30 gün kala kız arkadaşım garantin varken neden yaptırmıyorsun dedi ve apple store'dan (enteresandır) ilk girişte randevumu aldım gittik. gittiğimizde 10dk bekledik ve bir genius çocuk geldi. baktı kameraya kurcaladı. pilinin de hızlı gittiğini 5s'i uzun süre kullanan arkadaşlar bilir. onu da genius çocuk söyledi gerekli testlerden sonra. cebinden kendi 5s'ini çıkardı ve hakikaten donanımsal bir hata var dedi. bu şekilde değişim onayı çıkardı ve yepisyeni 5s'imi aldım.

    bu servis hakkında bildiğim merak edilen bir kaç mevzu da şöyle:
    - kargo sistemi yurt dışında var ama henüz bizde olacak kadar gelişmediler. arz o kadar fazla ki talebi karşılamak imkansız hale geliyor.
    - alınan cihazlar sıfır mı tamir mi görmüş tam emin değilim ama benim aldığım 5s sıfırdı. eğer genius çocuk yalan söylemiyorsa
    - tamir gerektiren durumların %85-90'ı aynı gün içinde 3-4 saatte hallolabiliyor.
    ek bilgi: shiftdelete'deki arkadaşlardan birinin iPhone 6'sının camı kırılmış. tamamen kullanıcı hatası tabiki. ancak kendisi apple store'a gidip 270 küsür lira karşılığında cihazın sıfırını almış. böyle bir hakkınız da var sanırım. ilgili video:https://www.youtube.com/watch?v=nROaqybeyIk

    gelelim günümüze. yine işim düştü apple store'a. şimdi elimde bir iphone 6s plus var. kendisini tanıdık bir arkadaştan 2500 liraya aldım 5s'imle takas ederek. sıkıntısı var bana göre ama tanıdık olduğu için kazık da yemedik hani bişey olsa geri vericem . beni çok rahatsız eden bazı sıkıntıları var ki şöyle:

    1- titreşimi inanılmaz zayıf. masanın üstünde titrediğini duymuyorum ya da masada iken titrediğini hissetmiyorum.
    2- sesi boğuk gibi. hoparlöründen çıkan ses sanki iphone 3-4 kullanıyormuşum gibi ya da hoparlörü patlamış gibi bir tuhaf. alarmı bile zor duyuyorum bu zaaart zaaart öten var ya o bile kısık gibi çıkıyor. evet ses geliyor ama iphone 6s lan elimdeki ses böyle mi çıkar!
    3- ahize sesi çok kısık. dışarıda iken diğer kulağımı kapatıp karşı tarafa odaklanmadıkça duymaıyorum karşı tarafı. kulaklıkla bir nebze ama her telefon görüşmesinde kulaklık mı takmaya çalışacağım!?

    bu sebeplerle götüreceğim apple store'a 30 ağustos'a aldım randevumu gideceğim bakalım. tamir istemiyorum kasanın açılmasını ya da içinde parça değişmesini istemiyorum. bu telefona hakikaten 4200tl de vermiş olabilirdim. değişim talep edeceğim. yazılımsal olabilecek bütün çözüm önerilerini uyguladım. donanımsal bir hata olduğunu düşündüğüm için umutluyum.

    30 ağustostan sonra unutmazsam neler yaşadığımı yine aktaracağım. hayırlı günler

    Bizim yurttaki arkadaşta belirttiğiniz sorunlar vardı. Ancak 6 idi cihazı. O sadece tek bir sorun için gitmişti ( piliyle ilgiliydi sanırım ) Apple Store'da hoparlörü, titreşimi vs gibi fazladan arızalı kısımları olduğunu da belirtip iPhone 7 ile değiştirmişler. Garantisinin bitmesine bir kaç gün kala gitmişti. Ben bu garanti işini önemsediğim için Apple alacağım tableti. Adamlar düzgün çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İpad mini 2 ekran kırıldı kendim değiştim.şimdi taktığım ekranda da sorunlar var.Garanti dışı ekran veya cihaz değişim şansım olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s plus 64gb cihazım var herhangi bir problemi Yok kasası tertemiz. Garantisi Yok, ben şimdi bu cihazı verip onlardan 7 Plus yada 8 Plus üst modellerle yenileyebilir miyim? Ne kadar fark alırlar? Tecrübesi olan arkadaşlar Bilgi verir msisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda iPhone SE değişimi alan oldu mu? Ellerindeki stokta 16 GB mevcut mu yoksa 32 GB mı veriyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir urunu iade edicem, fatura daki formu doldurun dendi mailde, fatura da herhangi bir iade kismi yok, bildigimiz duz basit irsaliye..
  • Arkadaşlar iphone 7 kulaklığım bozuldu. Garantimde yeni bitti. Arkadaşımın garantisinin bitmesine birkaç gün var. Kulaklığı arkadaşımın garantisinden değiştirebilir miyim? Randevuyu alabiliriz fakat telefon il dışında yani servise götüremeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakin zamanda 10.5 inc iPad pro icin degisim alan var mi? Ellerinde 10.5 pro var mi hala yoksa 11'' pro mu veriyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.