Şimdi Ara

Apple sotore garanti hakkında 2 soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5s cihazım var üstü sağ köşesinde ezilme var çok ufak 2 mm kadar. Cihazı satmak istiyorum ama bazı arakdaşlar cihazın garanti kapsamı dışında olacağını söylüyorlar bu konuda billgisi olan varmı? Yani ilerde bir sorun çıkarsa cihazın garantisi yok diyemi düşünmeliyim.
    Diğer sorum ise lightning kablom bazen temassızlık yapabiliyor apple store a gitsem değişirlermi? Cihazım media markt tan alınma 1 yıl 18 gün garantisi kaldı.

• Hocam siz kimseye bakmayın istanbulda ikamet ediyorsanız apple götürün 1 günde herşeyi halldersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snotty01

Hocam siz kimseye bakmayın istanbulda ikamet ediyorsanız apple götürün 1 günde herşeyi halldersiniz
    Sağolun hocam hayır eğer öyle bir durum varsa millete garantili diyipte yalancı çıkmayayım. Önümüzdeki hafta isstanbula yolum düşecek satamazsam kablo değiştirmeye gittiğimde bu zedelenmeyide sorarım artık.
    Ama doğru bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirm.
  • Ayni sorunu bende yasiyorum dostum apple i aradim telefonla agir hasarli olanlar garanti disi birakilabiliyormus ama ben de dogal olarak garanti belgesinde buna dair birsey belirtilmedigini soyledigimde bu sefer genius un insiyatifinde bilgisini aldim,sanirsam genius elindeki tablete cihaz durumunu giriyor cihaz degisim yapilabilir seklinde cevap veriyor diye biliyorum,yada teknik servise verip cihazi kontrol ettiriyor,tam bir muamma bu konu ve kafa karistirici.
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki büyük hasar sayılmaZ sanırım 2 -3 mm kadar bi ezikcik var haricinde kulaklık girişinin orada neredeyse görünmeyen 1 mm bile olmayan ezik var. Neyse gidince öğrencem artık sanırım. Bi kaç arkadaşta resmen pert cihazları değiştirmişler.
  • Valla hocam deyimlerine gore,degistirmisler ama bilmiyorum bizim cihazlara ne tepki verecekler kafama takmiyor da degilim hani,acikcasi korkuyorum da kisisel insiyatif apple da cokca gorulen bir durum umarim ki iyi niyetli genius a denk gelebilirim yarin akasya da.
    Hocam cihazınızdaki eziklerin falan fotosu varmı? Yarın gittikten sonrada acaba durum hakkında bilgi verirmisiniz
    Hocam bide eğermümkünse kablo değişimini sorarmısınız cihazın 1 yıldan fazla garantisi var
  • cihazin fotosu yok hocam baska telefon ve kameram olmadigi icin ne yazik ki yarin ki yasayacaklarim hakkinda bilgi veririm hocam gidebilirsem.
    Umarım değişim yaparlar. Cihaz hangi model ?
  • Umarim dostum,5s silver benimkisi,bu arada daha once akasya geniuslarindan memnun olanlar varsa isim yazarlarsa iyi olurdu en azindan bizde faydalanirdik zorlu da cok sikinti cektigim kisiler oldu.
  • İnşallah degişimiz olur 2 nizinde zorluk çıkarırlarsa biraz ugraşın
  • :) Dostum zorluk cikarmislardi zorlu dakinde mudurunu cagir dedim geldi bön bön bakti benim bi yetkim yok diyip durdu,hani kafam cok karisik o konuda,sevgilimle ilk defa bi yere otursam bu kadar takmazdim kafaya o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snotty01

İnşallah degişimiz olur 2 nizinde zorluk çıkarırlarsa biraz ugraşın
    Hocam ben değişimlik bi işim yok çok şükür sadece cihazın çok az bi ezilmesi var garanti dışı kalırmı diye öğrenmek istiyorum satıcam cihazı iphone 6 alacağım şimdi sattığım kişiye yalaancı çıkmayayım. Satarım 3 5 ay sonra bozulur gider garanti dışı derler adama oda yakışmaz. Tam durumu neyse öğreneyim ona göre satıp fiyat isteyeceğim.
    Hocam sizin cihazdaki darbeyi çok merak ettim. Zorluda kabul etmediler yani cihazı darbeden dolayı ?
  • Yok dostum daha gitmedim 5s icin 3gs icin gitmistim en son,ben apple i aradim telefonla bilgi aldim ordaki de ezilmesen ezilmeye fark var genius ne derse o olur diyor garanti icin,insanlarin esref saati vardir bir de bilirsiniz hani falan dedi oyle kaldi mevzu resmi randevum yarin ama iste genius lara guvenim ne yazik ki pek kalmadi forumda da genius dan dolayi sorun yasayan cok bir o kadar da yardimci olan cok.
    Hocam umarım iyi birine denk gelirsiniz sorunuzu haleder cihazınızda ne sorun var acaba?
  • Umuyorum halledilir dostum ya,benim telefonumda titresim sorunu var yatay masaya yada duz zemine koydugumda cihaz titrerken sesli ziriltili titriyor dik yada yan cevirince normal sekilde titriyor bir de kilit tusunda oynama var calismasinda sorun yok ama fazla oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Umuyorum halledilir dostum ya,benim telefonumda titresim sorunu var yatay masaya yada duz zemine koydugumda cihaz titrerken sesli ziriltili titriyor dik yada yan cevirince normal sekilde titriyor bir de kilit tusunda oynama var calismasinda sorun yok ama fazla oynuyor.
    Hocam benim darbe dediğim fotodaki bunun yarısından daha küçükte alt köşede var
     Apple sotore garanti hakkında 2 soru.

• :) senin cihazin gayet temiz dostum garanti disi kalmaz icin rahat olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.