Şimdi Ara

GM 5 PLUS EKRAN ONARIM ÜCRETİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhabalar, iyi bayramlar diler , hepinizin bayramını kutlarım.

KONUYA GELİRSEK

General Mobile GM5 PLUS telefonumun ekranını kırdım . 1 Yıl garantisi kaldı.

Sorum şu ? Size mantıklı gelen hangisi ?

A-) YETKİLİ GM SERVİSİNDE 320 TL KARŞILIĞINDA KAZIKLANMAK MI ? GARANTİ DEVAM EDECEK

B-) ORİJİNAL PARÇA İLE TELEFONCUDA YAPTIRMAK 175 TL 'YE YAPTIRMAK MI ? GARANTİ DIŞI KALACAK

BANA B DAHA MANTIKLI GELİYOR ÇÜNKÜ ISINMA VE ŞARJ SORUNU DIŞINDA SERVİSE GİTMEDİM . ONDA DA YAZILIM ATIP VERDİLER . İLGİLENMEDİLER , İŞ GÖRÜLMEDİ YANİ. O YÜZDEN GARANTİYE PEK İHTİYAÇ DUYMUYORUM YANİ.

SİZİN DE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM. TEŞEKKÜR EDİYORUM.

• ₺320 verip cihazı garanti kapsamından çıkartmamak.

Cihazın fiyatı belli, sunduğu özellikler belli. Malzeme kalitesinin de ne olacağı belli. Narin... İleride bir sorun yaşarsan hep ücret ödemek zorunda kalacaksın.

Çoğu arkadaş soket problemi yaşamış, ekran sararması problemi vesaire yaşamış. Eğer birgün sen de böyle sorunlar yaşarsan zor durumda kalabilirsin. :/

Ben 11 ay oldu alalı. Ne kılcal çizik var, ne ekranın çevresindeki plastikte bir çıkıntı vesaire var, ne de kapağında sararma vesaire var. Hala ilk günkü gibi. Ama gözüm gibi baktım. Bir düşse şimdi çatırt diye kırılır. Bir de TELPA'da bir gariplik var. Bazı illerde övülürken bazı illerde de gelmişine geçmişine sövülmekte. Bir yeri yaparken başka yeri bozuyorlar diyenler var, bilmiyorum ne kadar doğru. Çok da yorum okumamak lazım iyice karamsarlaştırtılar beni de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 7 Plus Ekran Değişimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.