Şimdi Ara

Apple Shop açıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ilerde zorluda açılacak olan Apple shop

---

Buna göre teknosa , vatan , darty vs media markt bunlar iphone satışında çok gerileyebilir..

Kimse teleservice genpa istemez gider apple shoptan alabilir..

göreceğiz servis durumlarını
  • Garanti durumu her urunde aynidir. Sana urunu satan firma garanti vermiyor neticede. Uretici firma yetkili servis olarak nereyi belirlediyse onunla muhattap olursun.

Ama dilersen urunu aldigin yere (saticiya) goturursun onlar senin yerine yetkili servise gonderir.

İspanyadaki arkadasin yazdiklarini dogruluyorum. Apple in garanti politikasina gore nereden alinmis olursa olsun yasal olarak hala garanti sureci icerisinde ise herhangi bir gercek Apple Store a gidip muhattabinizi bulabilirsiniz.

Durum Turkiye icin soyledir. Turkiyede Apple Store resmi olarak olmadigindan Operatorlerden alinan iPhone larin garantileri Genpa, Kvk gibi farkli firmalar bakmaktadir. Ama dilerseniz urunu alip Amerika da bir Apple Store a goturup 1 yillik uluslar arasi garantiden yararlanabilirsiniz.

Apple Store Turkiyede acildiktan sonra satilacak urunlerde direk muhattabimiz Apple olacak, cok da iyi olacak (oncesinde satilanlar icin yorumda bulunamiyorum cunku garanti belgesinde baska firma adi yaziyor).

Bu arada bildigime gore Turkiye'de ilk Apple Store İstanbulda Zorlu'nun Zincirlikuyu'da yaptigi yeni AVM de acilacak. Acilisi yanlis hatirlamiyorsam 2013 ilkbahari olacak ve 1500 metrekare alani olacak. Bir yerde haberi cikmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten Apple Store'un gelmesine de az kalmıştı.
  • Premium Reseller olan yerler Apple ile ayni fiyata satmalilar normalde avrupada boyle hatta Appleden daha ucuza sattiklari donemler oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gören de Apple Store açıldı sanır. Öyle bir başlık atmış ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık bence de değiştirilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

Orijinalden alıntı: aladinn

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bayağı bildiğimiz resmi Apple Store mu?

Bunu Bende Merak Ediyorum.

Apple store degil. Aynisi taksim saturn dede oldugunu hatirliyorum. Teknosanin bir bolumunu tamamen apple yapiyorlar. Normal apple magazasi gibi.
    Bu arada apple store ankaraya acilacak buyuk ihtimalle . Simdi herkes diyebilir. İstanbul varken ankarada neden acsinlar? Kimseye inandiracak degilim. Kuzenim odtude yardimci docent. Ogretim uyesi kendisi. Odtuden bir tanidigi onun projesini hazirliyormus. Surekli abd ye gidip geliyormus ve ankaradada buyuk ihtimalle cepa neo yu yapacaklarmis. Bende ilk basta inanmadim ama belkide dogrudur. Kim bilebilir.

2 3 hafta once cepadaki neo store u yenilediler, icerisi bildigimiz apple magazasi gibi oldu tasarim olarak, hatta calisanlar bile genius gibi giyiniyor, bende anlamadim ne is , prova flnmi yapiyorlarki hatta orda calisan bi arkadasin adi da tam magazaya uyum saglamis, AYTAC bey (ne guzel ipod touch gibi ismi var adamin )

aytaç iTaç eğer yapılırsa ve istanbul yerine ankara olursa zaten avm dışında bir yer olmaz hani istanbulda taksim bağdat caddesi gibi yerler olurda ankarada varmı o kadar popüler meydan falan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bayağı bildiğimiz resmi Apple Store mu?

Bunu Bende Merak Ediyorum.

Apple store degil. Aynisi taksim saturn dede oldugunu hatirliyorum. Teknosanin bir bolumunu tamamen apple yapiyorlar. Normal apple magazasi gibi.
    Bu arada apple store ankaraya acilacak buyuk ihtimalle . Simdi herkes diyebilir. İstanbul varken ankarada neden acsinlar? Kimseye inandiracak degilim. Kuzenim odtude yardimci docent. Ogretim uyesi kendisi. Odtuden bir tanidigi onun projesini hazirliyormus. Surekli abd ye gidip geliyormus ve ankaradada buyuk ihtimalle cepa neo yu yapacaklarmis. Bende ilk basta inanmadim ama belkide dogrudur. Kim bilebilir.

2 3 hafta once cepadaki neo store u yenilediler, icerisi bildigimiz apple magazasi gibi oldu tasarim olarak, hatta calisanlar bile genius gibi giyiniyor, bende anlamadim ne is , prova flnmi yapiyorlarki hatta orda calisan bi arkadasin adi da tam magazaya uyum saglamis, AYTAC bey (ne guzel ipod touch gibi ismi var adamin )

aytaç iTaç eğer yapılırsa ve istanbul yerine ankara olursa zaten avm dışında bir yer olmaz hani istanbulda taksim bağdat caddesi gibi yerler olurda ankarada varmı o kadar popüler meydan falan.

Ankarada iran caddesinin sonunda buyuk bir vakko binasi var , aslinda oaraya acsalar super olur baskada bir yer yok gibi avm disinda , ve eger bir avm ye acilirsa bence bu panora olur , cunku butun elit martkalar panorada

• Kelime oyunları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Arkadaşım bende Hollanda da yaşıyorum.

Ya ben anlatamıyorum ,ya siz anlamıyorsunuz.

Apple bakmaz diye birşey yazdımmı.

Diyelimki sen Media Markt dan veya Turkcell den bir İphone veya Apple ürünü aldınmı,Aldın.

Sorun var garantiye gitmesi gerek,diyelim ,

Apple Store a ,Media markt dan veya Turkcell den aldığın cihazı ,media markt ın fişi veya Turkcell den aldığın fiş ile götürüp degiştiremiyorsun.

Muhattab olamıyorsun.

Satın aldığınîz yerle irtibata geçin diyor.

Apple Store ve bazı Premium Reseller lar dışında ,herhangi bir firmadan aldığın hiçbir Apple ürününün uluslar arası garantisi bile yok.

Anlıyorsun degilmi.

Orjinal Apple Store veya Premium Reseller lardan alırsan ,Apple Store sana heryerde direkt hizmet veriyor.

İspanya dan Media Markt dan iphone aldın,Hollanda da bozuldu cihaz,Hollanda Apple Store ,satın aldığınız yer ile irtibata geçin diyor.

Okumuyorsunda galiba? Vodafone dan aldim, apple dan degistirdim diyorum, resellerdan aldim apple dan degistirdim diyorum, singapore dan aldim barcelona da degistirdim diyorum sen hala muhattap bulamiyorsun diyorsun. Hakkaten ya okumuyorsun, ya da okudugunu anlamiyorsun. Inatla diyorsun ki ben degistirmez demedim bakmaz demedim. Ee muhattap olmadan degisim islemi olmadigina gore? Bende sana diyorum ki uluslararasi garanti suresi icinde nerden alirsan al, ister resellerdan al ister ebay den, ister sifir al ister ikinci el, MUHATTABIN APPLE.

Belgen varmı arkadaşım,Vodafone dan aldığın cihaz için ,senin bizzat apple store ile muhattab olup ,Apple Store dan degiştirdiğine dair belgen varsa ,bende Hollanda Apple Store ye dava açayım ozaman.

Bir daha yazıyorum.

Media Markt veya T-Mobile dan aldığın iphone bozulursa ,garanti için muhattabın Media markt veya T-Mobile dır.

Fişinle gidersin, Media Markt ,Apple ile garanti veya servis işi için muhattab olur.
    Apple derseki, Değişmesi veya yenisi verilmesi gerekiyor ,Media Markt ile muhattab olursun.
    Garantiyi veren elbette APPLE
    Media Markt aracı oluyor sadece garanti konusunda.

Neden çünkü Apple Store den değil ,Media Markt dan aldığın için.

Apple Store ve premium reseller lar dışında ,

Herhangi bir mağzadan aldığın ,Apple ürününün, Uluslar arası direkt değişim garantisi dahi yoktur.

Uzatmanın bir anlamı yok.

Türkiye de bir elin parmaklarını geçmeyecek Apple Store lar açılınca ,

Kim haklı göreceğiz.

yav he he.

• Hikaye...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Arkadaşım bende Hollanda da yaşıyorum.

Ya ben anlatamıyorum ,ya siz anlamıyorsunuz.

Apple bakmaz diye birşey yazdımmı.

Diyelimki sen Media Markt dan veya Turkcell den bir İphone veya Apple ürünü aldınmı,Aldın.

Sorun var garantiye gitmesi gerek,diyelim ,

Apple Store a ,Media markt dan veya Turkcell den aldığın cihazı ,media markt ın fişi veya Turkcell den aldığın fiş ile götürüp degiştiremiyorsun.

Muhattab olamıyorsun.

Satın aldığınîz yerle irtibata geçin diyor.

Apple Store ve bazı Premium Reseller lar dışında ,herhangi bir firmadan aldığın hiçbir Apple ürününün uluslar arası garantisi bile yok.

Anlıyorsun degilmi.

Orjinal Apple Store veya Premium Reseller lardan alırsan ,Apple Store sana heryerde direkt hizmet veriyor.

İspanya dan Media Markt dan iphone aldın,Hollanda da bozuldu cihaz,Hollanda Apple Store ,satın aldığınız yer ile irtibata geçin diyor.

Okumuyorsunda galiba? Vodafone dan aldim, apple dan degistirdim diyorum, resellerdan aldim apple dan degistirdim diyorum, singapore dan aldim barcelona da degistirdim diyorum sen hala muhattap bulamiyorsun diyorsun. Hakkaten ya okumuyorsun, ya da okudugunu anlamiyorsun. Inatla diyorsun ki ben degistirmez demedim bakmaz demedim. Ee muhattap olmadan degisim islemi olmadigina gore? Bende sana diyorum ki uluslararasi garanti suresi icinde nerden alirsan al, ister resellerdan al ister ebay den, ister sifir al ister ikinci el, MUHATTABIN APPLE.

Belgen varmı arkadaşım,Vodafone dan aldığın cihaz için ,senin bizzat apple store ile muhattab olup ,Apple Store dan degiştirdiğine dair belgen varsa ,bende Hollanda Apple Store ye dava açayım ozaman.

Bir daha yazıyorum.

Media Markt veya T-Mobile dan aldığın iphone bozulursa ,garanti için muhattabın Media markt veya T-Mobile dır.

Fişinle gidersin, Media Markt ,Apple ile garanti veya servis işi için muhattab olur.
    Apple derseki, Değişmesi veya yenisi verilmesi gerekiyor ,Media Markt ile muhattab olursun.
    Garantiyi veren elbette APPLE
    Media Markt aracı oluyor sadece garanti konusunda.

Neden çünkü Apple Store den değil ,Media Markt dan aldığın için.

Apple Store ve premium reseller lar dışında ,

Herhangi bir mağzadan aldığın ,Apple ürününün, Uluslar arası direkt değişim garantisi dahi yoktur.

Uzatmanın bir anlamı yok.

Türkiye de bir elin parmaklarını geçmeyecek Apple Store lar açılınca ,

Kim haklı göreceğiz.

Massive amma boş konuşmuşsun :) Hayır bilmediğin apaçık ortada. Neden hala 'pardon ben yanlış biliyormuşum' demek yerine yanlış bilgilerinle üste çıkmaya çalışıyorsun? Önemli olan haklı çıkmak mı, doğrusunu öğrenmek mi? Komiksin gerçekten. Bir Apple cihazı nereden alırsanız alın, seri numarasıyla online olarak sorgularsanız ve garantisinin hala devam ettiği yazarsa, dünyanın her ucundaki resmi olan apple store'dan servis alabilirsiniz. Bunu herkes bilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.