Şimdi Ara

Apple Randevu verebilecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Macbook cihazım var ve Ekran değişim kapsamına girdiğini öğrendim. Ancak, randevum yok. Eğer randevusu olupta gidemeyecek olan varsa bana verebilir mi ?

Teşekkürler.

• Kargoyla yollayın bir hafta sonra elinizde zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Kargoyla yollayın bir hafta sonra elinizde zaten.

Hocam, zaten İstanbul'dayım :)
    O yüzden gidip kendim teslim etmek istiyorum. Birde ekranda sorun olmadan vermem bişey değiştir mi ? Çünkü o serili ürün olduğunu söyledi Apple'de ki arkadaş.

Aslına bakarsan Akasya'da ki oluyor dedi. Zorlu'da ki sanmıyorum dedi. Birde sadece 1 kez ekran tamiri yapma hakkımızın olduğunu söyledi
  • mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım sizin garantisi mevcut ve o modelin kritik sorunu. Dolayısıyla değiştireceklerdir. Ancak sorun yoksa en fazla temizler bakım yapar yollarlar/geri verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Benim anladığım sizin garantisi mevcut ve o modelin kritik sorunu. Dolayısıyla değiştireceklerdir. Ancak sorun yoksa en fazla temizler bakım yapar yollarlar/geri verirler.

Hocam , garantisi kasım ayına kadar devam ediyor. Şuan için fark ettiğim herhangi bir sorun yok. Garantisi bittikten sonra başıma gelirde yapılmazsa ya da değişim olmazsa diye işlem yaptırmak istedim.
  • mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt
    Sorunsuzsa neden değiştirsinler ki?

Boşu boşuna bilgisayarınızı parçalatmayın. Kimse sorunsuz parçayı ücretsiz yenilemez garantisi olsa dahi.

• Eğer son bir yıl içinde yeni bir düzenleme yapmadılarsa cihazınızla birlikte Akasya AVM veya Zorlu Center'ın açılış saatinde Apple Store'a gidip sıraya girerseniz cihazınızı yetkili bir kişiye randevusuz gösterebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE STORE'A RANDEVUSUZ GİTMEK
    9 yıl önce açıldı
    Apple Zorlu'da Macbook var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.