Bildirim
Apple Randevu verebilecek ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kargoyla yollayın bir hafta sonra elinizde zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay Robot
Kargoyla yollayın bir hafta sonra elinizde zaten.
Hocam, zaten İstanbul'dayım :)
O yüzden gidip kendim teslim etmek istiyorum. Birde ekranda sorun olmadan vermem bişey değiştir mi ? Çünkü o serili ürün olduğunu söyledi Apple'de ki arkadaş.
Aslına bakarsan Akasya'da ki oluyor dedi. Zorlu'da ki sanmıyorum dedi. Birde sadece 1 kez ekran tamiri yapma hakkımızın olduğunu söyledi -
Benim anladığım sizin garantisi mevcut ve o modelin kritik sorunu. Dolayısıyla değiştireceklerdir. Ancak sorun yoksa en fazla temizler bakım yapar yollarlar/geri verirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Bay Robot
Benim anladığım sizin garantisi mevcut ve o modelin kritik sorunu. Dolayısıyla değiştireceklerdir. Ancak sorun yoksa en fazla temizler bakım yapar yollarlar/geri verirler.
Hocam , garantisi kasım ayına kadar devam ediyor. Şuan için fark ettiğim herhangi bir sorun yok. Garantisi bittikten sonra başıma gelirde yapılmazsa ya da değişim olmazsa diye işlem yaptırmak istedim. -
Sorunsuzsa neden değiştirsinler ki?
Boşu boşuna bilgisayarınızı parçalatmayın. Kimse sorunsuz parçayı ücretsiz yenilemez garantisi olsa dahi.
Eğer son bir yıl içinde yeni bir düzenleme yapmadılarsa cihazınızla birlikte Akasya AVM veya Zorlu Center'ın açılış saatinde Apple Store'a gidip sıraya girerseniz cihazınızı yetkili bir kişiye randevusuz gösterebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X