Şimdi Ara

Apple Pay ve NFC sektör için bir devrim mi? Yoksa sadece Apple için yeni bir şey mi? Bölüm:2 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
1
Favori
6.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Androidin yıllarca beceremediğini sadece fotoğraf gönderme cihaz eşleme için kullandığı nfc yi apple resmen beceremediniz alın size diye tokat gibi cevap verdi.

• Ulan millet telefon yüzünden birbirini boğazlayacak. Sanki babalarının firmaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

quote:

quote:

quote:

Ağlama bebe, ağlıyorsunuz rehber kasıyor diye

isheep e yakışan bir ifade laf bulamayınca zoruna gitti tabi
    git eline bir 4s 4 al sonra konuş ios kasıyor mu kasmıyor mu hatta 5 bile kasıyor mesajlara girerken.
    ayrıca tek ağladığımız rehber olsun be yiğido en azından adam gibi istediğimiz filmi izliyoruz istediğimiz müziği anında indiriyoruz kısaca pc de ne varsa cebimde ee sende ne var internete girmenin ötesinde onu e250 de yapıyor. bunları yaparken aman şarjım bitti demiyoruz ayrıca. üstüne sony kullanıyorum velet sen bilmezsin tabi sony nin telefonu olduğunu o sırada iphone şarjı arıyordun çünkü

mesajlarımı alıntılama bir şey bildiğin yok boş boş konuşuyorsun işte klasik isheep sin ötesi değil.

Komik çocuk seni, ben 1 senedir evde yakın akrabamın iphone 5 'ini kullanıyorum oynatmadığı oyun yok, bir kere kastıysa allah benım belamı versın. Ben bu sene ılk kez iphone alıcam kendıme, dandroid fanı senı bu konu gel ufkun genişlesin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_97168977/tm.htm

iphone sızın çeyrek donanımınızla sızden daha iyi performans sunuyor, açmadıgı oyun yok hala ağlıyorsunuz burda, kuyruk acısı

z2 nin s5 in de açmadığı oyun yok sen çok boş laf ediyorsun ama farkında değilsin üstüne daha yüksek çözülürlükte açıyor. zaten telefonu oyun oynamak için kullanan tiple tartışılmaz muhtemelen çöp olan o bedava oyunları oynayıp oyun oynadığını zannediyorsun neyse senin paralı diye oynayamadığın çoğu oyundan çoktan sıkıldığınımı söyliyim.

dediğim gibi bir halttan anlamayan 12 yaşında ios stabil android çöp diyen veletin tekisin. eline daha android telefon bile geçmemiştir muhtemelen. Ayrıca o fanların yazılarını okudum çoğu sadece kendini kandırıyor git senelerdir bu işin içinde olan MÇ nin yazısını tekrar oku gerçekler çarpsın bir daha.

benım yaşım profılımde yazıyor, velet olan sensın, herşeyde devrımı apple yaptı.

kişisel bılgısayar devrımı, maus devrımıi dokunmatık ekran devrımı. saymaya gerek yok.

Sızın yazırınız kadar donanım ıle sızden daha performasnlı, sizin gıbı ayda bır model cıkarmıyor. aldıgınız telefon 2 ay sonra degerı dusuyor guncelleme bıle alamıyorsunuz yazık lan sıze, benım kadar bılgın olsa beyın kanaması gecırrıdın,

iphone 4 senelık telefonlarına hala guncelleme verıyor, sızın 1 senesı dolmamıs telefonlar çöp oluyor hadı ağlama bu kadar, bellı kuyruk acın var

YAŞINDAN DOLAYI PROFILINI GİZLEMİŞ

dediğim yere çıktın kendini bilgili zanneden boş insan.herşeyin devriminin apple yapmış apple ın yaptığı çoğu şey önceden de vardı belki o üstün beynini kullansan bilirdin.

ayrıca hala i4 güncelleme alıyor diyor daha ios 7 olan i4 ün kilit ekranı açılmıyor flapy bird de kasıyor 4s de aynı şekilde
    ayrıca ios ile android farklı platforumlar donanım olarak karşılaştırmak yanlış bir şey.biri açık kaynaklı diğeri değil bunları üstün beynin bilmez daha detaya girmicem yani sağda solda apple harika yarı donanımla aynı şeyi yapıyor deme gülerler. Zaten rezilsin iyice rezil olma velet konuyuda kirletme önce telefon piyasasını takip et cihazları kullan sonra yorum yap neyse zaten sen telefonla sadece Candy Crush falan oynayan bir tiptin bu işler seni aşar.

iPhone 4 çıktığı zaman Samsung Galaxy S2 çıkmış idi.

Zamanında 2 cihazıda almıştım, farklı platformlar test etmek ve kullanmak için. Zaman içinde Galaxyi biraderime verdim. Bu süre içerisinde galaxynin 2 kez ekranı değişti. Tamam ekran kırılması kullanıcı hatası, fakat ufak tefek kazalar yaşıyoruz. Elimizden kayıyor vs. Bu gibi durumlarda telefonun sağlam kalması gerekir. Şimdi aklıma geldi, düşündüm bi; iPhone 4 ü hala kullanıyoruz. Galaxyi en son anakart probleminden dolayı kenara atmışız.

Demem o ki, zamanında aldığımız i4 takır takır çalışırken ve bu zamana kadar tek bir sorun vermemişken. Galaxy bir çok onarımdam ve defalarca formattan geçti.

Cihazın ilk çıktığı durumdaki özellikleri değilde, bence en önemli olan şey piyasada ne kadar kaldığı. Ne kadar kullanılabildiğidir.

Saygılar.

(mesajı bir yolculuk esnasında yazdım, hata olduysa affola.)

• Güncelleme konusuna taklmak çok saçma çünkü Andorid'de 4.3'ten 4.4'e geçtiğinizde çok bir şey değişmeyecek. Güvenlik konularının hepsi "Google Play Services" modülüne bağlı olarak çalışıyor, böylece sistemi güncellemeye gerek yok. Güncel arayüzü mü istiyorsunuz Google Play'de çoktan yayınlandı bile ;) "Material Design" tasarımına sahip bir uygulamayı Jelly Bean'da rahatlıkla açabilirsiniz. Çünkü Android'de her şey parça parça ve o şekilde güncellenir. iOS ise bütün bir sistem, uygulama simgesini değiştirmek için 87 MB güncelleme yüklersiniz yanına ufak "güvenlik" güncelleştirmeleri iliştirilmiştir.

Her iki sistemin de kendisine göre avantaj ve dezavantajları var, NFC ise pil yiyen saçma bir olay. Böyle bir şey bir telefonda olacağına bir kartta hepsini toplasınlar. Sürekli konum bilgisi alıp pili hemen bitiren Google'dan biraz usanmış olmakla beraber; Apple'ı da aynı, Samsung'u da aynı, A'sı da B'si de... Çok takılmamak lazım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

git eline bir 4s 4 al sonra konuş ios kasıyor mu kasmıyor mu hatta 5 bile kasıyor mesajlara girerken.
    ayrıca tek ağladığımız rehber olsun be yiğido en azından adam gibi istediğimiz filmi izliyoruz istediğimiz müziği anında indiriyoruz kısaca pc de ne varsa cebimde ee sende ne var internete girmenin ötesinde onu e250 de yapıyor. bunları yaparken aman şarjım bitti demiyoruz ayrıca. üstüne sony kullanıyorum velet sen bilmezsin tabi sony nin telefonu olduğunu o sırada iphone şarjı arıyordun çünkü

mesajlarımı alıntılama bir şey bildiğin yok boş boş konuşuyorsun işte klasik isheep sin ötesi değil.

Komik çocuk seni, ben 1 senedir evde yakın akrabamın iphone 5 'ini kullanıyorum oynatmadığı oyun yok, bir kere kastıysa allah benım belamı versın. Ben bu sene ılk kez iphone alıcam kendıme, dandroid fanı senı bu konu gel ufkun genişlesin.

iphone sızın çeyrek donanımınızla sızden daha iyi performans sunuyor, açmadıgı oyun yok hala ağlıyorsunuz burda, kuyruk acısı

z2 nin s5 in de açmadığı oyun yok sen çok boş laf ediyorsun ama farkında değilsin üstüne daha yüksek çözülürlükte açıyor. zaten telefonu oyun oynamak için kullanan tiple tartışılmaz muhtemelen çöp olan o bedava oyunları oynayıp oyun oynadığını zannediyorsun neyse senin paralı diye oynayamadığın çoğu oyundan çoktan sıkıldığınımı söyliyim.

dediğim gibi bir halttan anlamayan 12 yaşında ios stabil android çöp diyen veletin tekisin. eline daha android telefon bile geçmemiştir muhtemelen. Ayrıca o fanların yazılarını okudum çoğu sadece kendini kandırıyor git senelerdir bu işin içinde olan MÇ nin yazısını tekrar oku gerçekler çarpsın bir daha.

benım yaşım profılımde yazıyor, velet olan sensın, herşeyde devrımı apple yaptı.

kişisel bılgısayar devrımı, maus devrımıi dokunmatık ekran devrımı. saymaya gerek yok.

Sızın yazırınız kadar donanım ıle sızden daha performasnlı, sizin gıbı ayda bır model cıkarmıyor. aldıgınız telefon 2 ay sonra degerı dusuyor guncelleme bıle alamıyorsunuz yazık lan sıze, benım kadar bılgın olsa beyın kanaması gecırrıdın,

iphone 4 senelık telefonlarına hala guncelleme verıyor, sızın 1 senesı dolmamıs telefonlar çöp oluyor hadı ağlama bu kadar, bellı kuyruk acın var

dediğim yere çıktın kendini bilgili zanneden boş insan.herşeyin devriminin apple yapmış apple ın yaptığı çoğu şey önceden de vardı belki o üstün beynini kullansan bilirdin.

ayrıca hala i4 güncelleme alıyor diyor daha ios 7 olan i4 ün kilit ekranı açılmıyor flapy bird de kasıyor 4s de aynı şekilde
    ayrıca ios ile android farklı platforumlar donanım olarak karşılaştırmak yanlış bir şey.biri açık kaynaklı diğeri değil bunları üstün beynin bilmez daha detaya girmicem yani sağda solda apple harika yarı donanımla aynı şeyi yapıyor deme gülerler. Zaten rezilsin iyice rezil olma velet konuyuda kirletme önce telefon piyasasını takip et cihazları kullan sonra yorum yap neyse zaten sen telefonla sadece Candy Crush falan oynayan bir tiptin bu işler seni aşar.

Sen hala ağlıyormusun burada nasıl bır kuyruk acısı varsa geçmiyor

profılınde yaşından doalyı kapalı herhalde, benım profıl acık yaş 22 ağlama lan sende büyürsün, belli psıkolojık sorunların var, herkesı kendın gıbı velet goruyorsun

ben sana gerçekleri söylüyorum diyecek bir lafın yok ağlıyor musun diyor. Boş boş konuştun şimdi de kaçacak yer arıyorsun birde tutturmuş kuyruk acısı ne alakaysa artık adam gibi konuşamayınca böyle oluyor her isheep gibi

Kuyruk acısı ben iphone bıle kullanmıyorum

gerçeklermiş tüm dunya gerçeği bılıyor kendını kandır sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Eylül 2014; 22:48:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen hala ağlıyormusun burada nasıl bır kuyruk acısı varsa geçmiyor

profılınde yaşından doalyı kapalı herhalde, benım profıl acık yaş 22 ağlama lan sende büyürsün, belli psıkolojık sorunların var, herkesı kendın gıbı velet goruyorsun

ben sana gerçekleri söylüyorum diyecek bir lafın yok ağlıyor musun diyor. Boş boş konuştun şimdi de kaçacak yer arıyorsun birde tutturmuş kuyruk acısı ne alakaysa artık adam gibi konuşamayınca böyle oluyor her isheep gibi

Kuyruk acısı ben iphone bıle kullanmıyorum

gerçeklermiş tüm dunya gerçeği bılıyor kendını kandır sen

tutturmuş kuyruk acısı diye seviyeli bir şey olmuyor bu pinponcularla. Ya Tamam androidcilerde de var ama iphonecuların büyük bir kesmi telefon konusunda çok cahil buna rağmen en çok konuşanda onlar bu tip gibi söyleceği bir şey yok siz apple ı kıskanıyorsunuz diyor. Yav he he milyonlarca kişi kıskandığı için android kullanıyor neyse cevap yazmıyorum adam anlamıyor zaten boşunada konu daha fazla kirlenmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 12 Eylül 2014; 22:59:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: giogo

Mesut çevik..

Saçma tespitlere geçelim şimdi.

İphone`un kamerası eleştirilmiş.En iyi olmadığı söylenmiş.İphone`un kamerası ne zaman en iyiydi ? Her zaman bu konuda lider olan firma Nokia idi.Apple kamerada hiçbir zaman 1. hatta 2. dahi olamadı..Peki Apple`ın kamerasının olayı ne ? Mesut çevik senin aksini iddia ettiğin şekilde tüketicinin isteğine göre odaklanmış.Kimse apple`ın kamerasıyla profesyonel fotoğraf çekmeyecek.Herkes kişisel fotoğraf çekecek,selfie çekecek..Apple`da napmış tüketicinin isteğine bakarak,2 kat daha hızlı odaklanabilir kamera yapmış,ön kameranında %81 daha fazla ışık almasını vs. birşeyler yapmış.Sen ne istiyorsun mesut çevik ? 20 mp kameramı ? Ne istiyorsun ??? En iyisi olmasınımı istiyorsun ? Ne zaman en iyi olduki şimdi birden depreştin ve en iyisi olmasını istiyorsun.Kaldı ki daha telefon çıkmadı bile !! Karşılaştırma fotoğrafları olmadan nasıl yorumda bulunuyorsun !!!!Varmı S5`in note 4`ün iphone 6`nın karşılaştırma foroğrafları !!

Gelelim büyüyen ekrana.Apple burdada tüketiciyi düşündü.Artık küçük ekranlı akıllı telefonun amacı ne ? O işlemciyi o grafik birimini ufacık ekranda nasıl hakkını vereceksin ??? Bir oyun oynucan bir video izlicen küçük ekranmı daha çok tad verir büyük ekranmı ???

Tamam Apple telefonun tek elle kullanımını vurguluyordu.Ekranı büyütünce bunada çözüm buldu.İki kere home butonuna basıyosun işi bitiriyosun . Bu kadar basit.Gözünüzü açında Apple`ın çok basit olan ama kimsenin düşünemediği şeyleri yapmasına bakın.Samsung ekranı küçültme olayını ne kadar saçma ve zor yapıyordu ,bunu biliyorsunuz dimi....

Gelelim apple pay`e.Kısa süre sonra adı gibi herkese ağzının payını verecek !!!

Ne kredi kartı taşıma olayı var,cüzdanı açıyım kartı çıkarıyım takıyım,şifre giriyim,fiş alıyım olayı var.Telefonu çıkar home butonuna bas ödemeyi yap.Bu kadaf...Ayrıca çok ama çok daha güvenli.Telefonunuz çalındığında bile kartınızı kullanmaları imkansız,tabi parmağınızıda çalmadılarsa .Adamlarım devrimini sanki sıradan birşeymiş gibi anlatışın yokmu !!

Ayrıca kimsede Apple`ın donanımını eleştirmesin.Çıktıktan sonra 3gb ramli 8 çekirdekli telefonlarınız bakalım rehbere kaç sn de girecek.Bakalım hızda Apple`ı geçecekmi

Bu lafım sizlere değil ama bazı kişiler yazıyor,neymiş Apple`ın donanımı 2012 nexus la aynıymış.Pehhh,be ne kadar teknolojiden anlamayan adam varmış...

"Teknolojiden anlamayan adam" demişsin fakat işletim sistemleri ve çalışma mantıkları hakkında pek bir fikrin yok gibi. Android ve iOS tamamen farklı çalışan sistemler, Android Linux tabanlı bir sistem ve cebinde bir bilgisayar gibi düşün. 3GB RAM ve 8 çekirdekten bahsetmişsin, Android'li bir cihazına masaüstünde kullandığın Ubuntu(Linux tabanlı işletim sistemi)'yu yükleyip paşa paşa kullanabilirsin. Anlayacağın ufak bir bilgisayar cebinde ve işletim sistemiyle dilediğin gibi oynamakla özgürsün!

iOS'a gelince Mac OS'den gelen UNIX(Linux'un da temelidir)'den kolar var fakat açık kaynak değildir, sadece Apple'ın dayattığı donanımla uyumludur, bu yüzden mükemmel çalıştığı zannedilir. Fakat mükemmellik nedense sadece "animasyonların akıcılığı" ile ölçülür. İşlemcinin yükü animasyonlara bindirilirse animasyonlar hep akıcı olur. iOS'da bir uygulama sürekli arkaplanda çalışamaz, 5dk sonra sistemdeki hareketliliği kesilir, böylece ekran kapalı iken pil tasarrufu sağlanır, işlemci yükü azaltılır. Android'de ise durumlar tam tersi, işte bu yüzden bir Android'de istediğin gibi arayüzü değiştirebiliyorsun, kilit ekranını değiştirebiliyorsun, bir yandan dizini izlerken whatsapp'dan arkadaşınla mesajlaştığın sırada dizide anlamadığın bir terimi google'dan çevirebiliyorsun (bunlar en basitleri) o yüzden pek animasyona ihtiyaç yok, uygulamalar kapanmıyor çok :)

Bu yüzden donanım ihtiyaçları çok farklı oluyor, he bu özellikleri günlük hayatta nerde kullanacağım ki diyebilirsin de emin ol kullanmaya başladığın zaman bırakamıyorsun!

• Yazma kardeşim yazma, ne ben senın yazına gore hayatımı degısırım nede sen, gır youtubeye karşılaştırmalara bak, yabancı yorumları çevir herkes androidin kasmasından yavaşlamasından sıkayetcı, bana savunam androidi guzel olsa güzel derım babamın şirketi değiller, iphone kullanmıyorum, ama bu sene alıcam cunku buyuk ekran beklıyorum sonunda cıktı, benım neyı alıp kullanıcagım senı hıc ılgılendırmez, aynı sekılde senın kıde benı ılgılendırmez ne halt yersen ye banane

tum dunyanın kabnullendıgı tek şey var, ios stabıl ve uzun sure guncelleme destegı verıyor. Ben bu sebeple iphone alıcam, senıde ılgılendırmıyor, senınkıde benı, nasıl mutluysan oyle yaşa bana karışırsan boyle gereksız tartışma cıkar. Umarım son mesajındır.
  • quote:

Yazma kardeşim yazma, ne ben senın yazına gore hayatımı degısırım nede sen, gır youtubeye karşılaştırmalara bak, yabancı yorumları çevir herkes androidin kasmasından yavaşlamasından sıkayetcı, bana savunam androidi guzel olsa güzel derım babamın şirketi değiller, iphone kullanmıyorum, ama bu sene alıcam cunku buyuk ekran beklıyorum sonunda cıktı, benım neyı alıp kullanıcagım senı hıc ılgılendırmez, aynı sekılde senın kıde benı ılgılendırmez ne halt yersen ye banane

tum dunyanın kabnullendıgı tek şey var, ios stabıl ve uzun sure guncelleme destegı verıyor. Ben bu sebeple iphone alıcam, senıde ılgılendırmıyor, senınkıde benı, nasıl mutluysan oyle yaşa bana karışırsan boyle gereksız tartışma cıkar. Umarım son mesajındır.

üsteki arkadaş android ile ios un çalışma prensibini yazmış son olarak mobil olamasam bende yazardım ama üşendim. belki yüce beynin biraz olsa bir şey anlar.

• quote:

quote:

Yazma kardeşim yazma, ne ben senın yazına gore hayatımı degısırım nede sen, gır youtubeye karşılaştırmalara bak, yabancı yorumları çevir herkes androidin kasmasından yavaşlamasından sıkayetcı, bana savunam androidi guzel olsa güzel derım babamın şirketi değiller, iphone kullanmıyorum, ama bu sene alıcam cunku buyuk ekran beklıyorum sonunda cıktı, benım neyı alıp kullanıcagım senı hıc ılgılendırmez, aynı sekılde senın kıde benı ılgılendırmez ne halt yersen ye banane

üsteki arkadaş android ile ios un çalışma prensibini yazmış son olarak mobil olamasam bende yazardım ama üşendim. belki yüce beynin biraz olsa bir şey anlar.

yani android daha iyi diyince akıllı oluyoruz ne kuyruk acısı varmış sende, git hadı git, herkes salak bi siz akıllısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Eylül 2014; 23:23:15 >

• Yazdıklarınıza katılıyorum ancak siz böyle konuşurken başka bir editörünüz apple pay ı devrim olarak nitelendiriyor. Devrimin anlamını mı bilmiyor yoksa android tarafında gelişen teknolojileri mi? Bir haber sitesinde böyle çelişen 2 haber olması güvenilirliği sarsan bir durum.

• Mesut bey yine taşı almış elma agacına sallamış taze meyve sonuçda

• off off off ne beyin fırtınası olmus burda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani android daha iyi diyince akıllı oluyoruz ne kuyruk acısı varmış sende, git hadı git, herkes salak bi siz akıllısınız

hala kuyruk acısı diyor. neyse sen öğrendin mi android ile ios olayını yoksa hala cahil misin?

Bana bak, alttan aldıkça sen yüz bulup haddini aşıyorsun, birincisi karşında çocuk yok adam akıllı üslubunu takın, banlatma hesabını, 2. ben neyin ne oldugunu cok ıyı bılen bır ınsanım, kullandıgım sıstemden neyı ne kadar bıldıgımı az cok belkı anlarsın, ki o sıstem bu sene guncellenecek yenı nesıl ekran kartlarını beklıyorum.

Ben ios , andoid, wp hepsını iyi biliyorum, gunumun bellı saati teknolojı sıtelerınde gecıyor, bu sıte gıbı ergenlerın degılde,€stlerın ve bılen kısılerın yazılarını takıp edıyorum, bana akıl verecek belkıde en son kişi sensın, bak kıbarca uyarıyorum bu sohbet burada kapansın, uzadıkça çirkinleşiyor.

Ha sorun cevapsız kalmasın, dunyada hiçbir guç bana android işletım sıstemlı cep telefonu aldıramaz, paramı çöpe atıcak kadar teknolojı cahılı degılım, şimdi işine bak, senın gıbı bılgısız bırınden akıl alacak degılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Eylül 2014; 23:40:22 >

• beyler aynı dünyada yaşıyoruz samsung ve apple'ın teknolojisi birbirinden üstün değil, mesela samsung'da da NFC var ancak böyle kullanışlı değil, tanıtımını bu kadar güzel yapamıyor, telefonunda NFC olan samsung sahiplerinin iphone 6'nın NFC'sini görünce bu neymiş ya keşke Samsung'da da böyle bişi olsa dediklerine şahit oldum
  • Apple tahta nin üstüne elma koysa alacak insanlarla neyi tartışıyorsunuz mesut bey?

• Daha iyisini beklerken şok olduk açık konuşmak gerekirse..

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenyagcitr

mesut beyin daha önce iphone 6 dan beklentilerini ve iphone 5s in kamera ve işlemcisi ile alakalı yorumlarını içeren erdi abi ile sohbetleri var mesut beye o video da iphone u övdün şimdi ne oldu bu yazıları yazıyorsun diyolar. ben iki yazıyı da baştan sona okudum aksini iddia eden kişinin yazısını da. mesut bey kameranın netliğini övüyor işlemcinin gücünden bahsediyor ekranın büyümesinden kişisel olarak haz duyuyor. Son iki yazısında ise apple ın söylemlerine rağmen bazı geliştirmeleri ağırdan aldığından daha önce eleştirdiği kabul etmediği talepleri şimdi süslü kelimeler ile sunmasından tiksindiğini görüyorum. kimse yanlış anlamamalı mesut bey komple düşmanlık yapmıyor hatta belki şimdiye kadar tüm yazıları ya da konusmaları incelense genellikle övgüleri görülebilir. benim anlamadığım forumun kıdemlı komutanları genel yayın yönetmeni olan her yazısı olay(şekil a) konusmaları bomba etkisi yapan adamı ondan para alamadı yok buraya davet edilmedi gibi komik ithamlara maruz bırakıyorlar(nereden biliyorlarsa). mesut bey den birşeyi tam övmesini beklemeyin ya da eleştirmesini hiç birşey mükemmel değildir apple google dan google apple dan bazı hususlarda iyidir. son olarak ben 5s imi sattım telefon gerçekten çok akıcı kullanımı kolaydı ama iphone 6 nın tasarımını beğenmedim şuan androide dönecem jiayu g4s aldım 190 dolara. iphone 7 çıkarda beğenirsem alırım. hiç biri babamın malı değil niye fanlık yapayım...

Aynen öyle. Tam da aynı şeyi düşünüyorum bende. Yerden yere vurmuyor ki, söyleyip de daha sonra yenilik gibi sunmasından bahsediyor.

Bende şu an tüm yorumlarım da özellikle Türkiye fiyatı baz alındığın da alınmaması gereken bir ürün olarak görüyorum. Ayrıca 6 değilde 6+ alınırsa olabilir fakat cidden o özellik için çok yüksek rakam. Bunu da Türkiye fiyatı için konuşuyorum.

1 yıl sonra 7 geldiğinde ya 6+s gibi bir şey çıktığın da Apple'a geçiş yapabilirim. O zaman ki ürün değerlendirmesine göre hareket edeceğim. Ama zaten elimde 1 yıl önce aldığım HTC One var, böyle bir telefonu da 1 veya 2 yıl sonra değiştirmek mantıklı bir hareket değil. Bu sefer saçma sapan bir teknoloji çılgınlığına sürüklenmiş oluyorsun. Buda benim yapıma ters.

Ayrıca her iki konuda da Appstore için kötü bir söylem göremedim. Neden google play ile kıyaslamaya giriyorsunuz anlamadım.

Yanlışsam düzeltin, benim net olarak fark ettiğim şey. NFC ve Ekran boyutu için apple'ın zamanında gereksiz diyerek veya farklı itirazlar ile red etmesi, şimdi ise yenilik gibi söz etmesidir. Mesut Çevik'in ise firmayı bu bağlamda samimiyetsiz bulmasıdır. Haklı da. Bütün olay bu.

Siz RAM lerden girip kameralardan çıkmışsınız, işlemcilerden girip pillerden geçmişsiniz. O zaman şöyle bir başlık açılsın "IOS vs Android"

• Mesut bey sanki bir misyon yüklenmiş gibi hareket ediyorsunuz bukadar takıntılı olmayın bırakın peşini gitsin evet siz gördünüz evet sahtekar firma bravo alkışlar alkışlar dünyanın sorununu çözdünüz bukadar önemsemeyin kendinizi :)

• Mesut bey durumu çok güzel açıklamış.

Tıpkı Bilal'e anlatır gibi anlatmış. Resmen sıfırlamış. :)

Altına imzamı atarım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.