Şimdi Ara

Apple Pay ve NFC sektör için bir devrim mi? Yoksa sadece Apple için yeni bir şey mi? Bölüm:2 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
331
Cevap
1
Favori
6.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

6 plusta 2 gb ram var dıye okudum, ama ne kadar kesın bılmıyorum, ıos ıcın 1 gb ram yeterlı zaten, adamlar test edıp urunu pıyasaya suruyorlar, suana kadar hıcbır ıphone'da kasma haberı duydun mu ? duymadın. ama samsungun 3 gb ram lı telefonu hala kasıyor

full hd ekranı 6 plus'ın gayet iyi zaten retına ekran. gerçek renkler sunuyor, ıstersen 5s ve dıger tellerın ekranınj ıncele googleden 5s bıldıgım kadarıyla cogundan ıyı testlerde.

iOS'la Touchwiz'i karsilastirmayin artik ya. Touchwiz'in sorunlarini bilmeyen yok artik.

Sense arayuzuyle kiyaslayin su telefonu. Xperia arayuzuyle falan.

Ayrica Apple eskisi kadar iyi beceremiyor gibi bir ara guncellemelerin sorunlu ciktigini ogrenmistim pek inanmadim acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O degil de Apple'in NFC teknolojileri ile ilgili iki makale var ana sayfa haberlerinde. Gerci Mesut Bey'inkine makale denenez ama neyse.

İsin garip tarafi su:

Ayni sitede iki makale

Biri alabildigine Apple'i ovuyor.
    Digeri ise alabildigine yerden yere vuruyor.

Komik degil mi sizce de?

• Jobs mezarında ters dönmüştür bu tasarımlarda sonra

• Donanimhaberi apple haber diye adlandiranlara adeta bir cevap olmuş.

her yeni teknolojiyi olduğu gibi applei da surekli takip ederim fakat bu fanboy olup da olumune savunacagim anlamına gelmiyor. 2000 lira civari para verip de adeta askeri olanlari oldum olasi samimi bulmadim.

Mesut Bey'in hazırladığı bu iki yazi da duygularıma tercüman olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

O degil de Apple'in NFC teknolojileri ile ilgili iki makale var ana sayfa haberlerinde. Gerci Mesut Bey'inkine makale denenez ama neyse.

İsin garip tarafi su:

Ayni sitede iki makale

Biri alabildigine Apple'i ovuyor.
    Digeri ise alabildigine yerden yere vuruyor.

Komik degil mi sizce de?

Hiçbir insanın fikri ve zikri aynı olmadığı için editörlerden söylediğiniz şeyi beklemek çok yanlıştır.

NFC hakkında gerçekten çok haklısınız. 2012'den takip ediyor Apple telefon piyasasını. Apple'cılar de hala devam buna. Bir M8, Note 4 falan alsalar, düşünemiyorum 3 sene atlicaklar birden. Hatta iPhone 5'ten geçtiklerini düşünelim 2010'dan gelecekler günümüze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 12 Eylül 2014; 20:37:21 >

• Apple haberleri ard arda sıralanırken reklam vs diyenler simdi de gelmis urun gelmiyor diye karaliyorlar diyor..

DH uyeleri olarak superiz ya her seyin en iyisini biz biliyoruz(!)

• quote:

6 plusta 2 gb ram var dıye okudum, ama ne kadar kesın bılmıyorum, ıos ıcın 1 gb ram yeterlı zaten, adamlar test edıp urunu pıyasaya suruyorlar, suana kadar hıcbır ıphone'da kasma haberı duydun mu ? duymadın. ama samsungun 3 gb ram lı telefonu hala kasıyor

full hd ekranı 6 plus'ın gayet iyi zaten retına ekran. gerçek renkler sunuyor, ıstersen 5s ve dıger tellerın ekranınj ıncele googleden 5s bıldıgım kadarıyla cogundan ıyı testlerde.

ios kasmıyormuş
    hiç ios kullandın mı yada mesaj çekmek dışında bir şey yaptın mi?
    gelmiş bana galaxy ace kasıyo diye android çöp diyor.

• darkest earth kullanıcısına yanıt
    İyide burasi blog degil ki kisilerin goruslerine bakilsin. Burasi dunyanin en buyuk donanim teknoloji sitelerinden biri. Sitenin gorusu tek olmalidir. cunku o zaman buraya bilgi almaya gelen hepten kafayi tirlatir. Hadi onu da gec. Buna benzer bir baska ornek daha gosterebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

dünkü yazını da okudum abi. yıllarıdır apple cılara anlattığım şeyleri dile getirmişsin. gerek ekran büyüklüğü gerek nfc teknolojisi olsun. tükürdüklerini yaladılar diyebilirim.

seneye de hafıza kartı girişi koymazsalar şaşırmam. apple en başından hata yaptı. kendi kullanıcım var diyerek kendi çaldı kendi oynadı diyebiliriz. ama android tarafında seçenekler çoğalınca kullanıcılar android e geçiş yaptılar (sadece çevremden 6 kişi var IOS tan android e geçen) hal böyle olunca apple da ister istemez pazara uygun hareket etmeye çalışıyor.

edit: abi aynı eleştirileri diğer markalar içinde yapmanı bekliyoruz.

Hafıza kartı koyacaklarını hiiiç zannetmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Video konusunda diyorsunuz da video bizim objektifliğimizin açık kanıtı :) Biz hakkı neyse onu teslim ederiz. Firmanın telefonları büyütürken ne yapacağını bilmediğimiz için büyük ekranlar bir çok Android kullanıcısını kendine çeker biz de sabırsızlıkla bekliyoruz diyoruz. İşlemci konusunda hakkını teslim ediyoruz ki bu konuda eleştiri yapmak aklı olmayanın işidir ama ortaya konan sonuç kötü ise körü demeyecek miyiz?

Siz babanızın malı gibi körlemesine savunabilirsiniz. Yazıda kötü bir şey yazmıyor ama hala da boş bir savunma içindesiniz :) Zaten bu yazı ölümüne Apple ürünü alanlara ve savunanlara değil ne alacağı aşamasında karar vermek isteyenlere anlatılanları ve olanları gösteriyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

İşte bunlar hep kuyruk acısı. Sonra Apple bizö nöyö davötöyö yollomodo diye ağlarsınız. Siz şimdi bu yazıyı yazdınız ya Apple sizi çok umursadı. Umursayan kesim var endişelenmeyin onlarda 14-17 yaş arası nesil. Kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Samimiyet vurgusu yapmak için önce siz kendi samimiyetinize bir bakın derim. 3 bölümlük galaxy s5 incelemesi mesela çok samimi bir incelemeydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 12 Eylül 2014; 21:08:47 >

• Tamam iphoneu begenmedik de nasıl yazıdır gidip iphone kırası geliyor insanın

• Ağlama bebe, ağlıyorsunuz rehber kasıyor diye
  • Mükemmel demedim, yarısı donanımla sizden daha iyi performans veriyor.
  • mesut beyin daha önce iphone 6 dan beklentilerini ve iphone 5s in kamera ve işlemcisi ile alakalı yorumlarını içeren erdi abi ile sohbetleri var mesut beye o video da iphone u övdün şimdi ne oldu bu yazıları yazıyorsun diyolar. ben iki yazıyı da baştan sona okudum aksini iddia eden kişinin yazısını da. mesut bey kameranın netliğini övüyor işlemcinin gücünden bahsediyor ekranın büyümesinden kişisel olarak haz duyuyor. Son iki yazısında ise apple ın söylemlerine rağmen bazı geliştirmeleri ağırdan aldığından daha önce eleştirdiği kabul etmediği talepleri şimdi süslü kelimeler ile sunmasından tiksindiğini görüyorum. kimse yanlış anlamamalı mesut bey komple düşmanlık yapmıyor hatta belki şimdiye kadar tüm yazıları ya da konusmaları incelense genellikle övgüleri görülebilir. benim anlamadığım forumun kıdemlı komutanları genel yayın yönetmeni olan her yazısı olay(şekil a) konusmaları bomba etkisi yapan adamı ondan para alamadı yok buraya davet edilmedi gibi komik ithamlara maruz bırakıyorlar(nereden biliyorlarsa). mesut bey den birşeyi tam övmesini beklemeyin ya da eleştirmesini hiç birşey mükemmel değildir apple google dan google apple dan bazı hususlarda iyidir. son olarak ben 5s imi sattım telefon gerçekten çok akıcı kullanımı kolaydı ama iphone 6 nın tasarımını beğenmedim şuan androide dönecem jiayu g4s aldım 190 dolara. iphone 7 çıkarda beğenirsem alırım. hiç biri babamın malı değil niye fanlık yapayım...

• Mesut Çevik sana çok cesur yazmışsın filan diye yağ çekenler olmuş ama bence bak bunu beni banlamanız susturmanız riskini göze alarak bastıra bastıra söylüyorum tamamen 'iki yüzlüsünüz'

http://www.youtube.com/watch?v=NzWrlfd1K2M

lütfen geçin bu objektif eleştiriyorum ayaklarını. Göz göre göre fanboyluk damarlarınız zıplamış yine bir solukta kendinizi buraya atmışsınız. burada iki telefon için birbirini yiyen bizler gibi(öz eleştiri) saçma sapan bir yazı yazmışsın sanki 4k yı hakkını vererek kullanıyorsun da :)

bana esas şunu açıkla diğer rakip firmalar göz boyamak için ramleri kamera pixellerini ekranı uçuruyor da stabillik nerede bana ondan bahset ? sanane benim aldığım telefonda kullandığım amera mega pixeline, sen bana söylesene yağ gibi akıcı takılmadan harika bir stabilliğe sahip telefon almak istesem ne almam gerekir ? ha alacağım telefonda millete sağda solda hava atarken kullanacağım şişirme özellikler var iken rehbere tıkladığımda açılma süresi ile ağlayacağım bir anda havamın söneceği rezil olacağm bir telefon olmasın önerin tamam

ayrıca madem diğer kullanıcılar düzeyinde böyle kendi seviyeni gösterecek başlıklar açacaksın bunu forum yetkilerini kullanarak üst başlık olarak açma normal kullanıcı gibi aç fikirlerini belirt malum bazı takipçilerin seni otorite olarak gördükleri için her yazdığından yola çıkarak etkileceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

İyide burasi blog degil ki kisilerin goruslerine bakilsin. Burasi dunyanin en buyuk donanim teknoloji sitelerinden biri. Sitenin gorusu tek olmalidir. cunku o zaman buraya bilgi almaya gelen hepten kafayi tirlatir. Hadi onu da gec. Buna benzer bir baska ornek daha gosterebilir misiniz?

Şimdi ilk yazısındaki sertliği ben de onaylamam asla. Fakat doğruları konuşmuş gerçekten. Editörlerin görevi ürün tanıtmak, incelemek olduğu gibi en az bunlar kadar görüşlerini de paylaşmalarıdır. Sonuçta bu insanlar bizim güvenip bir ürün seçmemize yardımcı olan insanlar.

Yine de bu kadar yaygara tamamen yazının sertliğinden kaynaklandı. Bu sertlik hoş değil cidden. İkinci yazısı ama harika olmuş. Tam tadında ve doğru bir yazı.
  • Android tarafında ise en pahalı model olan M8, 2500TL’den pazara sunulmuştu fakat 16GB dahili hafızaya sahip olmasına rağmen 128GB’a kadar SD kart destekliyor oluşu fiyat konusunda iPhone’lara nazaran daha avantajlı olmasını sağlıyor.

Objektif yorum yaptığınıza inansam hak vereceğim.
    M7'de 32 GB standarken, M8 olan yeni modelde neden 16 GB'a geçmiş bunun yanıtını versin HTC

(Sd kart demeyin güldürmeyin beni)
  • Mesut Çevik benim için bitmiştir.Ne oldugunu gösterdi kendisi.

• Yazık bu siteye konu dışı olmasa kimse uğramaz bile zaten şu işe bak editörler bile fan boy

• quote:

Ağlama bebe, ağlıyorsunuz rehber kasıyor diye

isheep e yakışan bir ifade laf bulamayınca zoruna gitti tabi
    git eline bir 4s 4 al sonra konuş ios kasıyor mu kasmıyor mu hatta 5 bile kasıyor mesajlara girerken.
    ayrıca tek ağladığımız rehber olsun be yiğido en azından adam gibi istediğimiz filmi izliyoruz istediğimiz müziği anında indiriyoruz kısaca pc de ne varsa cebimde ee sende ne var internete girmenin ötesinde onu e250 de yapıyor. bunları yaparken aman şarjım bitti demiyoruz ayrıca. üstüne sony kullanıyorum velet sen bilmezsin tabi sony nin telefonu olduğunu o sırada iphone şarjı arıyordun çünkü

mesajlarımı alıntılama bir şey bildiğin yok boş boş konuşuyorsun işte klasik isheep sin ötesi değil.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.