Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iltol kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle artık tüm mağazalarda olması lazım her modelin, böyle bir saçmalık olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 24 Ekim 2016; 22:29:09 >
  • Yarın bence stok girişi olacak artık, çoğu mağazada Plus ı da geçtim 7 kalmadı.
  • apple saçmalıyor artık, gün gibi aşikar böyle bir yol izledikleri hala devam ediyorlar. Aslında samsung ya da başka bir firma sağlam bir tokat atsın isterim bunlara da bi akıllansınlar ama ne yazık ki apple ve ios kalitesi mahal vermiyor böyle bir duruma, bize de beklemek düşüyor.
  • iltol kullanıcısına yanıt
    Eğer note 7 patlamasa seve seve stokları açacaktı ama şuan baktı meydan boş, at gezdiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    evet sanırım biraz öyle oldu. Meydan boş kalınca çok gevşek davrandılar yalan yok ama benim ümidim ne zaman aldıysam en geç 15 günde geldi bakalım hala ona bel bağladım ister istemez umut fakirin ekmeğidir misali
  • An itibariyle pupa'da stoklar güncelleniyor. 7plus rose gold, gold, silver 128-256 filan eklendi. Pupadankapiniza.
  • Kortizon1 K kullanıcısına yanıt
    Rose gold ve gold hariç 7 plus 128gb stoğa girmedi
    hocam baktım şimdi ama 2 hafta da kargo diyor, sıkıntılı yine sanırım
  • istocknow'dan baktım amerika da baya bir yerde black 128 gb plus gösteriyor, anlamadım bende ama avrupa da tık yok henüz
  • Ben pupanın yalancısıyım orada gördümde söyledim. Stok yok diyodu şimdi rose gold gold ve silver'a stok var olarak gösteriyo.
  • iltol kullanıcısına yanıt
    Avrupa da İphone yok satıyor mesajı vermek sanırım amaçları.

yok hocam zaten siyah ve simsiyah renklerihariç stok var gözüküyor, yalnızca 2 haftada kargo ibaresi kafamı kurcalayan nokta oldu.
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    gelsin artık şu telefonlar ya gerçekten sinirlenmeye başladım parmaklarında oynatıyorlar insanı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: iltol

yok hocam zaten siyah ve simsiyah renklerihariç stok var gözüküyor, yalnızca 2 haftada kargo ibaresi kafamı kurcalayan nokta oldu.

İşte anlatamadığım durum o dün baktığımda hiçbiri stokta gözükmüyordu hepsi yakında yakında filan diyordu rose gold gold ve silver dahil buna. Az önce silver, rosegold, gold stok var olarak güncellendi. 2 Hafta olayını bilemeyeceğim demek istediğim stok vara çevrildi yani statü mat siyah ve jetblack gibiydi bunlarda.
    darısı aos'un başına, gece bir sürpriz yapsalar da sabah işe giderken mutlu gitsek bari
  • Anlaşıldı bugün de bir şey olmayacak , herkese iyi geceler arkadaşlar, umarım yarın güzel gelişmelerle uyanırız.
  • Arkadaşlar Merhaba ben eft si ilk onaylananlardan dikkatle sizler gibi takip ediyorum konuyu nokia 700 le ikinci haftam bıktım artık iphone 6 plus ım arızalandı 1 yıl garantisi vardı sıfırıyla değişim olunca 2600 e de yağlı müşteri çıkınca sattım ama pişman oldum 10 gündür sürünüyoruz Velhasıl az önce istocknow a baktım tüm Avrupa full stok görünüyor tüm modellerde hadi bakalım yarına bir aksiyon olur inşallah
    Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu

• Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu

EFT onaylandı. Bakalım 16-23 Kasım teslimat diyor :( şimdi sıra diğer arkadaşlar gibi ha geldi ha gelecek aşamasında kanser olmakta
  • arkadaşlar neden apple store dan alıyorsunuz bir çok teknoloji mağazasında çoğu model bulunuyor. Ben 6 plus için apple stordan almıştım çok pişman oldum bu sefer 7 plus aldım teknoloji mağazasından geçen hafta çarşamba sipariş verdim cuma günü elimde oldu cuma gününden beri kullanıyorum çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRGoKs

arkadaşlar neden apple store dan alıyorsunuz bir çok teknoloji mağazasında çoğu model bulunuyor. Ben 6 plus için apple stordan almıştım çok pişman oldum bu sefer 7 plus aldım teknoloji mağazasından geçen hafta çarşamba sipariş verdim cuma günü elimde oldu cuma gününden beri kullanıyorum çok memnunum

Neden? Havale ile 151,96 TL daha ucuza aldım. Bu kadar basit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 25 Ekim 2016; 14:05:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.