Şimdi Ara

Apple notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba 2000 3000 bandında günlük işlerimi karşılayacak office programları ve windows ile kullanabileceğim bir model önerebilirmisiniz performans / fiyat oranı yuksek bir öneri paylaşabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• windowsu niçin kullanıcaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

arkadaslar merhaba 2000 3000 bandında günlük işlerimi karşılayacak office programları ve windows ile kullanabileceğim bir model önerebilirmisiniz performans / fiyat oranı yuksek bir öneri paylaşabilirmisiniz

Günlük kullanım ,office için macbook air modelleri ziyadesiyle işinizi görür.Ama windows'u ne için kullanacaksınız,orasıda önemli.
  • İşletim sistemi olarak şimdiye kadar windows kullandığım için windows istiyorum

• Shorin kullanıcısına yanıt
    işletim sistemi için windows kullanacaksanız niye bir MAC alıyorsunuz?
    Arkasındaki elma logosu parladığı için mi?
  • Windows istiyorsanız ,windows konusu altına yazabilirsiniz.Osx'i silip windows yükleyip kullanmak açıkçası mantıklı bir tutum değil.
  • Macbook da Windows kullanmak ile Ferrari'ye tüp taktırmak arasında fark göremiyorum. Windows kullanacaksanız boşuna masraf etmeyin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerisi?
    5 ay önce açıldı
    Laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    Laptop Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mac alıp ( ikinci el retina pro da olabilir ) her iki işletim sistemini yükleyin zaten mac osx'in kolaylığını ve hızını görünce yavaş yavaş o tarafa doğru kayacaksınız. Bende öyle olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharky25ant -- 3 Ekim 2014; 15:57:15 >
  • Arkadaşlar merhaba macbookların fiyatlarını ve genel özelliklerini aşağıda paylaşmaya çalıştım.

Günlük işlerim için hangisi işime yarar... Bir nokta kafama çok takıldı. Kullanıcılar olarak sizlere CD okuyucu yada DVD okuyucu olmaması Air için sıkıntı yaratmıyor mu?

Sanki benim işimi macbook pro görecek gibi...

MacBook Air 11 inch // 2499 TL // 1,4 Ghz ve i5 // 4GB Bellek // Intel HD Graphics 5000 // 128 GB PCIe tabanlı flash depolama

MacBook Air 11 inch // 2999 TL // 1,4 Ghz ve i5 // 4GB Bellek // Intel HD Graphics 5000 // 256 GB PCIe tabanlı flash depolama

MacBook Air 13 inch // 2799 TL // 1,4 Ghz ve i5 // 4GB Bellek // Intel HD Graphics 5000 // 128 GB PCIe tabanlı flash depolama

MacBook Air 13 inch // 3299 TL // 1,4 Ghz ve i5 // 4GB Bellek // Intel HD Graphics 5000 // 256 GB PCIe tabanlı flash depolama

MacBook Pro 13 inch // 2999 TL // 2,5 Ghz ve i5 // 4GB Bellek // Intel HD Graphics 4000 // 500 GB 5400-rpm Disk

Yeni Retina MacBook Pro 13 inch // 3499 TL // 2,6 Ghz ve i5 // 8GB Bellek // Intel Iris Graphics // 128 GB PCIe tabanlı flash depolama

Destek ve yardımlarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.