Şimdi Ara

Apple müşteri hizmetleri rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Canlı destek ile bağlanıyorum 2 saat bekliyorum hiç bir cevap yok, telefonla arıyorum iranda mıdır pakistanda mıdır sürekli meşgule düşüyor tam operatör telefonu açıyor bağlantı gidiyor telefon kapanıyor. İnternet sitesinden beni arayın diye randevu alıyorum sizi aradık ulaşamadık geldik evde yoktunuz komşuya sorduk görmedim dedi vs bahaneler üretip 1 kere bile aramıyorlar

Apple müşteri hizmetleri rezilliği

buyur bu da kanıtı ben manyak mıyım 30 defa arayacaksın da açmayacağım telefonu? gizli numaralardan arama açık yurtdışı bilmemnesi açık gece modu kapalı rahatsız etme kapalı her arayan ulaşıyor bir bunlar ulaşamıyor nedense, randevu aldıktan 2 dk sonra aradık ulaşamadık mailleri geliyor önceden de böyleydi hala böyle olmaz olsun böyle müşteri hizmetleri kalkıp istanbula mı gidelim illa?

• Ben kendim aradığımda direk bağlanıyorum, kendi kumaramı bıraktığımda da hemen aranabiliyorum. Bu zamana kadar baya da görüşme yaptım hiç böyle bir durum olmadı.

Orijinalden alıntı: Kuray

Ben kendim aradığımda direk bağlanıyorum, kendi kumaramı bıraktığımda da hemen aranabiliyorum. Bu zamana kadar baya da görüşme yaptım hiç böyle bir durum olmadı.

temmuz ayından beri arıyorum veya aranmak istiyorum hiç bir şekilde iletişim kuramıyoruz nedense ben de hiç iletişime geçemedim anlamadım gitti arıyoruz ulaşamıyoruz ne demek? arasalar çalar bu telefon hadi 1 çalmadı 2 çalmadı 10 defa 20 defa da mı çalmaz? ben aradığımda ise bir süre operatöre bağlanana kadar bekliyorum sonrasında meşgule düşüp kapanıyor. hadi telefonlarda sıkıntı var diyelim canlı destekten de 2 saat bekliyorum ne yazan var ne başka birşey

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Ben kendim aradığımda direk bağlanıyorum, kendi kumaramı bıraktığımda da hemen aranabiliyorum. Bu zamana kadar baya da görüşme yaptım hiç böyle bir durum olmadı.

temmuz ayından beri arıyorum veya aranmak istiyorum hiç bir şekilde iletişim kuramıyoruz nedense ben de hiç iletişime geçemedim anlamadım gitti arıyoruz ulaşamıyoruz ne demek? arasalar çalar bu telefon hadi 1 çalmadı 2 çalmadı 10 defa 20 defa da mı çalmaz? ben aradığımda ise bir süre operatöre bağlanana kadar bekliyorum sonrasında meşgule düşüp kapanıyor. hadi telefonlarda sıkıntı var diyelim canlı destekten de 2 saat bekliyorum ne yazan var ne başka birşey

Canlı Destek çok reliable değil fakat genede telefonla bağlanaması ilginç.

• Sistemde kayıtlı olan numaranızda hata olabilir belkide.

Yada kıbrısta falan yaşıyorsanız kıbrıs yönüne arama yapılamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _RaSCaL_

Sistemde kayıtlı olan numaranızda hata olabilir belkide.

Yada kıbrısta falan yaşıyorsanız kıbrıs yönüne arama yapılamıyor.

Aranmak için her seferinde ad soyad ve numara giriliyor 10 yıldır aynı numaraıyı kullanıyorum dediğiniz gibi bir durum olacağını sanmıyorum itunes hesabıma da baktım, hatta online işlemlerden gelen giden aramalara da baktım hiç bir arama yok appledan gelen..

Nerdesiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaSCaL_

Yaşadığınız yer yurt dışı galiba

Nerdesiniz

Türkiyedeyim

Aynı durum bir kaç defa yurt dışına çıktığım dönemlerde denk gelmiştide

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.