Bildirim
|
PSN=NomadCRY, PS4 Slim 1 TB 7200RPM Sistemim: ASUS Rampage IV Extreme, Intel i7 3820 4.75 GHz OC, MSI Gaming X GTX1060 OC 6 GB, Corsair H80i v2 Liquid CPU Cooler, Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz CL8, Corsair Force GT3 SATA3 120GB SSD |
![]() |
2- Türkçe müziklerin gelmeme sebebinin MESAM olduğunu bilmeden konuşuyorsun birader olayları bilmiyorsun MESAM'ın yaptığı açgözlülüğü çıkardığı zorlukları bilmiyorsun konuşuyorsun burada.
3- Adam akıllı uygulama yapamadılar mı? Bundan kastın nedir? Spotify gibi kasvetli kullanımı zor, yavaş çalışan siyah temalı bir tasarımı daha mı iyi buluyorsun anlamadım ben demek istediğini. 4- Spotify'ın arşivi daha geniş diyerek zaten bir halt anlamadığını kanıtlamış oldun. Zahmet olmazsa ilk sayfayı oku. Şu ana kadar konuda Spotify fanboyluğu yapan tonlarca kişi oldu ama tek bir tanesi gelip de Spotify arşivi daha geniş diyemedi, yemez çünkü biliyor öyle olmadığını. iTunes'tan bahsediyoruz. 5- Evet bunları yazdıktan sonra bana fanboy diyen adama bak. Süpersin. ![]() Daha senle uğraşamayacağım kardeş, konunun gidişatını bozmaktan başka bir halta yaradığınız yok, anca parazitsiniz. Düzgünce yapıcı bir şekilde eleştirip yorum atan kişiler de var bir de sizin gibi bir halt bilmeden boş boş konuşup fanboysun diyenler var. |
Apple’in cabasi nafile zira o rezil IU ile her zaman Spotify’in gerisinde kalacak Apple.
Kisisellestirilmis Playlistler, kullanici arayuzu ve kullanici hesabinin kontrolu ( listelere, sanatcilara, album ve sarkilara girisi) kolayligi konusunda Spotify’in uzerine servis yok. Deezer, TİDAL bile Spotify’i kopyalarken Apple’in israrla koca koxa puntolar ve gozu yoran gorsellerle arayuz kullanmasi tam bir komedi. Butun cihazlari Apple olan birisi olarak, daha once Apple Music’e iki kez sans verdim ve ikisinde de tipis tipis Sportify’ a geri dondum. |
Spotify ne kadar kötü/ kötüymüş.
2018 deki en çok dinlediklerim listesine bakmak için indirdim geri siliyorum O siyah karanlık arayüz içimi kararttı hemen Açıkçası Apple Music e geçtiğimden beri keyifli rahatlatıcı canlı müzikler dinlemeye başlamışken eskiden Spotify da dinlediklerimi şu an dinlemiyorum Premium olmadığım için şuan ses kalitesi hala bozulmuş halde mi yoksa eski kaliteyi getirdiler mi bilmiyorum arayüzde değişme olmuş. Her zamanki gibi Premium al diye bağıran bir arayüz Bu uygulama neden bilmiyorum aşırı derecede bağımlılık yapıyor ihtiyacım olmamasına rağmen Premiumsuz bir şekilde karşılaşınca içimde burukluk oldu 2018 de en çok dinlediklerim listesine bakmak için yükledim geri siliyorum Apple Music den devam ❤️❤️❤️❤️ Spotify da ses seviyesini çok yükseltmek gerekirken Apple Music le az ses seviyesiyle bile çok iyi bir ses alınıyor. Ses kalitesi ayrı bir olay, Apple ın kendi ürünü olduğu için kendi cihazıyla uyumlu. Keşif listeleri Apple Music de çok daha iyi Spotify dan Apple Music e geçmekle çok güzel bir karar vermişim hiç pişman değilim. |
https://www.tunemymusic.com/
bütün ihtiyaçlarınıza cevap verir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BURAYA REKLAM ALINIR
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmözdemir16 -- 16 Haziran 2015; 21:52:50 > |
|
I hope you've gone to a better place, dol :(
|
|
|
|
|
|
|
asus prime H410M-D LGA 1200 /i5 10400 /corsair vengeance LPX 2x8 Gb 3000Mhz / RX sapphire pulse 5600xt / FSP HV Pro 550w 80 Plus / Sandisk SSD Plus 120 Gb / WD 1 Tb HDD Blue /Dark X Force kasa /AOC 27G2U/BK 144Hz monitör / Logi K330 /Logi M590
|
|