Şimdi Ara

Apple, merakla beklenen iOS 6.1.2'yi yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • I phone 5 32 gb telefonun sarji 6.1 den sonra 5 saat gidiyordu. Guncellemeden sonra bi fark yok hala ayni gibi 1 saatte %8 kadar dustu ( bekleme modunda) sorun devam eden baskasi varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_king

I phone 5 32 gb telefonun sarji 6.1 den sonra 5 saat gidiyordu. Guncellemeden sonra bi fark yok hala ayni gibi 1 saatte %8 kadar dustu ( bekleme modunda) sorun devam eden baskasi varmi ?

bataryayı kalibre etmeni öneririm. bir de öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahankarabulut

Arkadaşlar benim cihazımda güncelleme olup olmadığı denetleniyor...yazııyor hep öyle kalıyor ne yapmm lazım

Jailbreakliyse telefonun ota kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: lajiya

wow, bu Smartphone Android 4.1 çok mükemmel. hepsi 2013 yılında en popüler olduğunu söylüyorlar. nasıl garip! Ben o kadar çok olduğunu düşünüyorum. ama neden bu kadar sevimli ve popüler. kaçırmayın: http://baid.ws/ayns

Language so good!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeden önce 3g açıkken sık sık servis yok yazısı çıkar beni sinir ederdi. Sabah 7 den ber, kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Pilinde az da olsa biraz farkedilcek kadar iyileştiğini söylebilirim. Herkes yapsın güncellemeyi. Apple da umarım bir sonraki güncellemede yine bozmaz 3g olayını.

• 6.1.2'de yine sorun cikacak ve millet 6.1.3'i bekleyecek

• Sen neden aynı konuları bidaha bidaha açıyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Sen neden aynı konuları bidaha bidaha açıyosun?

Aynı şey değil. Üyelerin açtıkları konular ana sayfaya yansımıyor.
  • iphone 5 var bende gelmedi guncelleme ?
  • Arkadaşım boş boş konuşup durmayın. Adam haber editörü adama niye konu açıyorsun diye hesap soramaz kimse burada. Adam bu haberi günde binlerce kişinin ziyaret ettiği donanimhaber.com un ana sayfasına giriyor ve girdiği her haber de otomatik olarak forumda konu olarak yayınlanıyor. Sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz daha boş boş konuşup duruyorsunuz ! Ne kadar gereksiz insan varsa hepsi burada !
  • 6.2 ile ios 6 son güncellemesini alır herhalde artık.
  • ben hala 6.0.1 kullanıyorum hiç bir sorunumda yok, gelen güncellemeleri yapmamamm ilerde yapacağım güncellemeler için sorun çıkartırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

ben hala 6.0.1 kullanıyorum hiç bir sorunumda yok, gelen güncellemeleri yapmamamm ilerde yapacağım güncellemeler için sorun çıkartırmı?

Çıkarmaz. O gün geldiğinde hangi sürüm son sürüm ise onu kurarsın.

• yükledim 5 dk bile tutmadı şu anlık bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

ben hala 6.0.1 kullanıyorum hiç bir sorunumda yok, gelen güncellemeleri yapmamamm ilerde yapacağım güncellemeler için sorun çıkartırmı?

teşekkür ederimi ilk iphonum olduğumdan pek bilgim yok, bir şey daha sormak istiyorum, cevaplarsanız sevinirim?

ben telefonuma güncellemeyi ayarlar kısmından direk yüklersem, telefonumdaki fotoğraflar, müzikler, programlar, resimler aynı şekilde kalır değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Fandrozortların kendini yırttığına bile deymedi

Apple yamalaya yamalaya terziye döndü. Apple kullanıcılarıda kobaya ;)

En azindan biz aninda hizli, global ota ile guncelleme aliyoruz, ya siz? Custom rom ile yardira yardira anca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

teşekkür ederimi ilk iphonum olduğumdan pek bilgim yok, bir şey daha sormak istiyorum, cevaplarsanız sevinirim?

ben telefonuma güncellemeyi ayarlar kısmından direk yüklersem, telefonumdaki fotoğraflar, müzikler, programlar, resimler aynı şekilde kalır değil mi ?

ayarlar kısmından güncellersen hiçbir veri kaybın olmaz.

itunes den restore edersen telefondaki herşey silinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Fandrozortların kendini yırttığına bile deymedi

Apple yamalaya yamalaya terziye döndü. Apple kullanıcılarıda kobaya ;)

En azindan biz aninda hizli, global ota ile guncelleme aliyoruz, ya siz? Custom rom ile yardira yardira anca.

:)Daha geçen gün bi arkadaş twitter a 10 saniyede girdiğini facebook a da 6-7 saniyede girdiğini konu olarak açmıştı(s2 her iki uygulamayıda en fazla 2 saniyede açıyor). bunu destekleyen kullanıcılarda sayfaya geldi yorum yazdı ve bi o kadarıda verdiği o kadar paraya rağmen bu utancı paylaşmadı, yorum yazmadılar. Bi de ios un rezaletiyle bu yazılım çıkmazı rezaletin en dibine vurdu. Şimdilik bu yamayla idare edin. Yakında bu yamayıda yamalarlar ;) Dünde elindeki ip5 le hava atmaya çalışan iki arkadaşımız s3 ve s2 nin hızını ve yapabildiklerini merak ettiler. Tabi paylaşım seçenekleri cihazların hızı,ekranındaki renkleri gördüğünde resmen ağlayacaklardı. Telefonlarını kılıfla kullanmlarına rağmen siyah ip5 ler köşelerinden çizikti. Bizde gorilla glass sayesinede telefonda koruyucu bile kullanmıyoruz. Adamlar verdiği para yüzünden ağlayacaktı. Apple mı? Eskidendi o. Yamalamaya devam ;)

• yav hee hee
  • quote:

:)Daha geçen gün bi arkadaş twitter a 10 saniyede girdiğini facebook a da 6-7 saniyede girdiğini konu olarak açmıştı(s2 her iki uygulamayıda en fazla 2 saniyede açıyor). bunu destekleyen kullanıcılarda sayfaya geldi yorum yazdı ve bi o kadarıda verdiği o kadar paraya rağmen bu utancı paylaşmadı, yorum yazmadılar. Bi de ios un rezaletiyle bu yazılım çıkmazı rezaletin en dibine vurdu. Şimdilik bu yamayla idare edin. Yakında bu yamayıda yamalarlar ;) Dünde elindeki ip5 le hava atmaya çalışan iki arkadaşımız s3 ve s2 nin hızını ve yapabildiklerini merak ettiler. Tabi paylaşım seçenekleri cihazların hızı,ekranındaki renkleri gördüğünde resmen ağlayacaklardı. Telefonlarını kılıfla kullanmlarına rağmen siyah ip5 ler köşelerinden çizikti. Bizde gorilla glass sayesinede telefonda koruyucu bile kullanmıyoruz. Adamlar verdiği para yüzünden ağlayacaktı. Apple mı? Eskidendi o. Yamalamaya devam ;)
    Yaw he he.

Amma komiksin be vamp? S3 ün Pentile amoled ekranı mı daha iyiymiş iPhone 5 den? Kime göre neye göre? Amoledde renkler aşırı canlı evet, ama gerçek ile yakından uzaktan alakası yok. Renk fidelitesi diye birşey yok, ayrıca güneş altında görmen imkansız. 250 nit parlaklığı eşşek şakasından beter. iPhone 5 ekranı şu an piyasadaki en iyi LCD ekrandır. Bunu ben değil, profesyonel olarak test edip inceleyen saygıdeğer teknoloji siteleri söylüyor.

Senin telefonudna gorilla glass varda, iPhone 5 de yok mu? iPhone 5 de in touch cell teknolojisi var, senin fandrozort GS3 ünde var mı (Ben söyliyim yok).
    Ayrıca GS3 alana kadar üçte bir (Türkiye fiyatıyla kıyaslarsak dörtte bir) fiyatına aynı malzemeden üretilmiş çin malı telefonlar var, hepsi aynı kasayı kullanıyor. iPhone 5 in çin muadili yok, olanlar zaten Androidli ve taklit olduğu çok belli. GS3 taklitleri ise amoled ekran farkı dışında farkı anlaman zor. Kısacası Samsung GS3 alana kadar aynı özelliklerde al bir çin malı telefon, tipi aynı, ekranı IPS 720p olduğu için GS3 den kat kat daha iyi.

Sen git Amoled ekran ile teknolojiden anlamayan insanları kandırmaya devam et. Hatta iyice abart, çektiğin fotolarıda vivid ile canlılaştır iyice b.kunu çıkart ekranın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.