< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle -- 8 Ekim 2020; 13:58:0 > |
Arkadaşlar 2020 MacBook Air'in tam şarj kapasitesi nedir acaba? Nette bir türlü kesin bir cevap bulamadım. Az çok üretimden kaynaklı fark olabilir ama en azından 4500-5000 aralığı mı yoksa 4000-4500 aralığı mı onu öğrensem iyi olacak. Benim pilin tam kapasitesine 4398 demiş mesela bana az gibi geldi. |
Ofis programı için uygun fiyatlı lisans alanlar sorun yaşadılar mı acaba? Neye dikkat etmek gerekiyor satın alırken? |
Dostum oğluma alırken daha önce MacOs, Macbook filan kullandın mı dedim. Hiç eline bile almamış. Gelir gelmez kullanmaya başladı, sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum. |
Oğlum Macbook için MS Office porgramını yıllık 24 liraya aldı, kullanıyor. Sitenin adını geçmiş sayfalarda paylaşmıştım. Lisansal gibi bir şeydi. Bu işi bu fiyata nasıl yapıyorlar ben de anlamış değilim ama oluyor. |
Böyle yıllık değil de tek seferlik full lisanslara yönelmek daha iyi bence. Eğer bulut hesabı ağırlıklı kullancaksanız iyi olabilir ama bence yine en iyisi tek seferlik full lisanslar ki bunları da 150 TL bandında bulabiliyoruz. |
MacBook Pro 13 inç Touch Bar 1.4GHz QC i5 8GB RAM 512GB SSD QC dediği nedir hocam ? bildiginiz var mı? |
Quad Core'u kısaltmışlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |