Linkini de paylaşırsanız memnun olurum, teşekkürler. |
Ben lisans burada diye bir siteden office 365 aldim herhangi bir sorun olmadi kulaniyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağolun hocam Apple ın sitesinden en baz Macbookpro modeli sipariş geçtim umarım pişman olmam |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ayarlardan goruntu ayarlarina gir, otomatik ayarlamayi acik birak. avucunun ici ile kameranin oldugu yeri kapat. slider oynarsa sorun yoktur. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 9 Ekim 2020; 0:22:52 > |
120 civarı bi devirdeydi dostum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şuan Aplle storedan alınan maclerde mi Airpods 2 hediye |
Pt macbook pro özel konfigurasyonda 16gb-256 bulunuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler.. buraya yazdıktan sonra 4-12 hafta teslim süresi yazdığını farkettim. Apple mağazadan hemen alma şansımız varsa yarın gidip alırım yoksa internet sitesinden 10.500’e 4 haftada teslim süresine razı olurum artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildiğime göre özel konfigurasyonlarda en az 5-6 hafta beklemeniz gerekmektedir. Ben 10 hafta beklemiştir i7 için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yarın mağaza ya da online sipariş ile bi şekilde hallederim diye düşünüyorum. 8 yerine 16 olmasının bir farkı olmayacak benim için ama stokta 8/256 yokken 16/256 olursa pt’den de alabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam apple pilleri korumak üzere kullanıcı alışkanlığı ön görerek şarja takılı durumdayken bile farklı hareketler yapıyor. geçen gün şarjdayken benimki %90 da duruyordu mesela.. |