Hocam 2.el 35 civarı var genelde taksitli sıfır cihaz tercih ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1539. sayfa)

-
-
Oledli MacBook gelecekmiş. Beklemek mi daha iyi olur, yoksa şimdi mi almak daha iyi olur? Çok acelesi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 16 Ağustos 2025; 9:18:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, alış fiyatınız neydi ve hangi tarihte aldınız?
Mac’e Windows kuracaksanız Mac almayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7 - 8 temmuz sanırım alış tarihi. 33.350 TL gibi bir şeydi. Bazı kartlara 2 bazılarına 3 taksit. Daha yüksek taksitle alan oldu mu bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Neresi burası, kaç taksit, herkes bu şartlarda alabilir mi, paylaşırsanız diğer düşünenler için faydalı olur.
6 veya üstü taksitle alabiliyorsanız beklemeye değmez, alınır yani. ABD fiyatı bu cihazın peşin-kampanyalı 35K civarında 1 yıl garantili.
-
Troy online satis . Kaydolurken 1000₺ kupon veriyor,
ogretmen veya ogrenci iseniz egitim indirimi yapiyor ve bu fiyata geliyor. Ayrica axess 6 taksit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilibo48 -- 17 Ağustos 2025; 15:44:17 >
Akbank kartınız varsa 2 bin puan daha gelir.
Juzdan ile öde’ye özel troyestore.com’dan 15 -31 Agustos 2025 tarihlerinde Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek tek seferde yapılan ilk 15.000 TL – 29.999 TL arası tek ödeme veya taksitli harcamanıza 1.000 TL veya 30.000 TL ve üzeri harcamanıza 2.000 TL chip-para kazanma fırsatı!
Evet 2000 puanda juzdan ode yapinca geliyor . Muhtemelen alacagim. 2. Ellere kapali kutulara pesin 35-36 istiyorlar burda 6 taksitle aliyorsn
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
Mac’e Windows kuracaksanız Mac almayın.Kesinlikle katılmıyorum bu cümleye.
Bazı uygulamar sadece windowsta çalışıyor. Mac ve Windows 2 cihaz almak, iki cihaz taşımak yerine, mac ve içinde sanal windows ile tek cihaz oluyor. Zorunlu windows kullanmanız gereken bir uygulamanız olursa ne demek istediğimi anlarsınız.
Mac almayın, windows laptop alın o zaman diyebilirsiniz. Ancak windows11 çok sıkıntılı/aşırı sıkıntılı bir işletim sistemi, 20+ yıl windows/linux kullanmış ve daha 1.5 yıl önce "mac only" kullanıma geçmiş birisi olarak söylüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truwa06 -- 17 Ağustos 2025; 18:49:36 > -
Özellikle son paragrafınızda çok haklısınız. Windows'u 95'den beri kullanıyorum. 2000-XP ve kısmen 7 ile yaşadığım deneyim gayet iyiydi. Üst yönetim değişikliği ile Windows 8 ile bozulma başladı, 10 ile devam etti, 11 ile NİRVANA noktasına ulaşmış durumda. Teknik problemlerin büyük çoğunluğu kötü developer veya bilgisizlik değil, tamamen kötü yönetim/ticari ahlâk yoksunluğu kaynaklı. Zira C/C++ veya Assembly ile istenirse, daha doğrusu izin verildiği takdirde tertemiz ve konforlu ne OS'ler yazılıyor örneklerde olduğu gibi. Daha yeni SSD göçertme skandalı çıktı hatalı bir güvenlik güncellemesi nedeniyle örneğin. Kafayı tamamen AI (Copilot) ile bozdukları ve tüm motivasyonlarını daha fazla para kazanmaya kanalize ettikleri için asıl işlevsellik gerektiren computing deneyimi yerlerde, her yerden hudutsuz bug ve kararsızlık fışkırıyor, adeta tüy dikmiş durumda MS tarafında.
Maalesef sırf bu yüzden (konforsuz computing deneyimi) bende anksiyete + yoğun stres baş gösterdi epeydir. Windows ile baş etmekte zorlanıyorum epey dikkatli ve takıntılı/hassas olduğum halde detaylara. MacOS ile beklenmedik kötü sürprizlere ve aptalca/test edilmeden piyasaya sürülmüş güncellemeler nedeniyle baş gösteren sıkıntılara ve bunların neden olduğu OS kaynaklı mental problemlere büyük ölçüde elveda deme imkanımız olur mu hocam bu bağlamda sizce? Zaruriyetler haricinde ben de sizin son 1.5 yıldaki yolunuza rotamı kırmak düşüncesindeyim de...
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Ağustos 2025; 19:42:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
öğretmen misiniz öğrenci mi belgeyi beyan nasıl yapıyorsunuz eğitim indirimi için
-
Hocam sepete ekleyince belge ekle diyor sizden e devlet uzerinden olusturdugunuz ogrenci belgesi veya ogretmen iseniz gorev yeri belgesinin numarasini ve tc kimlik numaranizi istiyor.
belge no ve tc yetiyor aslinda. Ogrenci iseniz de ogrenci belgesi. Siz boyle bir belgeye sahip degilseniz baskasi adina alabilirsiniz ancak fatura belge sahibinin adina kesiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Özellikle son paragrafınızda çok haklısınız. Windows'u 95'den beri kullanıyorum. 2000-XP ve kısmen 7 ile yaşadığım deneyim gayet iyiydi. Üst yönetim değişikliği ile Windows 8 ile bozulma başladı, 10 ile devam etti, 11 ile NİRVANA noktasına ulaşmış durumda. Teknik problemlerin büyük çoğunluğu kötü developer veya bilgisizlik değil, tamamen kötü yönetim/ticari ahlâk yoksunluğu kaynaklı. Zira C/C++ veya Assembly ile istenirse, daha doğrusu izin verildiği takdirde tertemiz ve konforlu ne OS'ler yazılıyor örneklerde olduğu gibi. Daha yeni SSD göçertme skandalı çıktı hatalı bir güvenlik güncellemesi nedeniyle örneğin. Kafayı tamamen AI (Copilot) ile bozdukları ve tüm motivasyonlarını daha fazla para kazanmaya kanalize ettikleri için asıl işlevsellik gerektiren computing deneyimi yerlerde, her yerden hudutsuz bug ve kararsızlık fışkırıyor, adeta tüy dikmiş durumda MS tarafında.
Maalesef sırf bu yüzden (konforsuz computing deneyimi) bende anksiyete + yoğun stres baş gösterdi epeydir. Windows ile baş etmekte zorlanıyorum epey dikkatli ve takıntılı/hassas olduğum halde detaylara. MacOS ile beklenmedik kötü sürprizlere ve aptalca/test edilmeden piyasaya sürülmüş güncellemeler nedeniyle baş gösteren sıkıntılara ve bunların neden olduğu OS kaynaklı mental problemlere büyük ölçüde elveda deme imkanımız olur mu hocam bu bağlamda sizce? Zaruriyetler haricinde ben de sizin son 1.5 yıldaki yolunuza rotamı kırmak düşüncesindeyim de...
Saygılarımla.Ben yıllarca gereksiz mesafeli durdum Mac cihazlara. Sebebi ise çok kötü bir Iphone deneyimi yaşamam oldu. İlk alanlardandım Iphone 3gs, bana saç baş yoldurttu. Bir şarkı bile yükleyemiyordum, yüklesem de açılmıyordu, herşey itunes saçmalığı üzerinden yapılmak zorundaydı, aşırı kısıtlamalıydı. Kendimi paramla esir edilmiş hissetmiştim ve ogünden sonra Apple firmasına küfretmeye başladım (içimden, hayatta sesli küfür etmemiş birisiyim şimdiye kadar, öyle de tamamlamak niyetindeyim).
Sırf deneme amaçlı bir Macbook Air M2 aldım, M serisi mac cihazlar çok övüldüğü için, hiçbir beklentim yoktu. Cihaz beni şaşırtı. Asıl şaşırtan ise macOS ve sanal makine özellikleri oldu. macOS benim düşündüğümden çok farklı çıktı, hiçbir kısıtlama yok, hatta windowstan daha esnek, saçma IOS ile uzaktan yakından alakası yok, isterseniz özgürce kısıtlamasız kullanabilyorsunuz yani.
Yapılması gereken bir mac alıp, ihtiyaçlarınız doğrultusunda denemek olur iade süresi içinde. Sonuçtan memnun kalırsanız devam edersiniz, sıkıntı çıkarsa da bir kaybınız olmaz. Sonuç kişiye ve ihtiyaçlarına göre değişecektir çünkü. Benim tavsiyem bu.
-
Hocam kaydoldum gelmedi hemen mi geliyor mailden mi veriyor
Hocam maile geldi benim bir gun sonra farkettim hatta
M2 veya M4 Air 16 GB RAM ile 15-20 sekme ile çalışmada tıkanır mı? Arkada da bir IDE ve Spotify vs. açık olacak.
-
M1 basic model air var toplada 200 sekme hem brave browser hem safaride açık aynı zamanda Capcutten video editliyorum 1 gram kasma Donma yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oğlum farketmiş, bugüne özel olabilir, macbook Air M4 ü 1000 tl kupon ve öğrenci tanımlaması ile % 10 indirimle 36800 e aldık.
Kişiye özel mi bilmiyorum, mobilde öğrenci kampanya girişi varmış. Ben pc de göremedim
Bir inceleyiniz
Trendyol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 18 Ağustos 2025; 12:5:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X