Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (12 Mobil) - 8 Masaüstü12 Mobil
5 sn
30.793
Cevap
1.017
Favori
2.124.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15351536153715381539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O fiyata satacagıma ben yedek tutarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

Yani 15hz de yeterli gelir web sitesi okurken, sistemdeki genel akışkanlık azalıyor. Sizi rahatsız etmiyor olabilir.

• onno92 kullanıcısına yanıt

sırf biraz daha akışkan olsun diye binlerce lira farka değer mi bilemedim.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

512 air ile 512 pro arasinda 10bin tl fark vardı. Sirf refresh rate için vermem ama, miniled kullanmak gercekten keyifli, hdmi cikisi sd kart okucu vs de hesaba katilinca benim için mantıklı oldu o farki vermek, m4 pro islemciye cikmak da mantikliydi, cok da memnunum. Ama base model air tam fiyat performans cihazi tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada hoparlör, %40 büyük batarya, daha iyi ekran, io portları vs gibi çok ekstrası var. fan yükte iş görüyor. Bu fiyatlara pro daha mantıklı. Airlerin baz modeli 40k'dan fazla etmesi çok mantıklı değil. Zaten yurtdışında %20 indirimler sıklaşmaya başladı, 35 civarı fiyatların görülmesi gerekiyordu çoktan. Geçen satılan mediamarktta 40500 liraya air m3 24-512 cihaz apple standartlarında iyi fırsattı.

• Rektangular R kullanıcısına yanıt
    Macbook Pro;

İtalya'da mediaworld'de (bizdeki Mediamarkt'ın İtalya versiyonu)
    78.500 tl (taxfree iadesini alınca) imiş hocam.

Romanya'da ise taxfree alinmis haliyle 70.500 tl ye denk geliyor.

Yurt dışında pahalı diyorlar.

Bizde vatan ve Mediamarkt'ta 65 bin.

Bir ara 60 binin altına indi haziran ayı gibiydi sanirsam. Daha da indirime girer mi (yenisinin çıkmasına yakin indirim yapabilirler belki diye) diye düşünüp ertelemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesibağları -- 10 Ağustos 2025; 15:44:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gesibağları G kullanıcısına yanıt
    Speclerin birebir aynı olduğundan emin misiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Mediamarkt ve mediaworld
    Biri bizdeki fiyat diğeri italya fiyati.

Güncel kurla 23 bin TL gibi büyük bir fark görünüyor bu durumda hocam. Tax free ile fark 13.500 dolayına düşüyor ama yine fark çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Ağustos 2025; 15:54:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bir de bizde 8 ve 9 taksit yapıyorlar.
    Minimum 6 taksit var.

Aslinda tekrar 60 binin altına düşse guzel olacak. Banka puan kampanyaları da ağustosu neredeyse bos geçti.

Eylül ayına mi hazırlıyorlar kendilerini bilinmez..

• Sizce uzun süre sonra laptop'ını ilk kez yenileyecek ve Windows'tan geçecek biri için seneye çıkacak Macbook Pro'lar beklenmeli mi yoksa M4 Pro'lardan biri burada beklendiği gibi indirime girerse almalı mıyım?

• yalnızaslan kullanıcısına yanıt

Sadece batarya albenisi ve iPhone senkronize kullanım için alınır mı hocam? Ekran iyi biliyorum ama en kıytırık RTX Windows laptop çok daha özgür olacak gibi geliyor hâlâ.

Türkiye Macbook fiyatları talep düşüklüğünden dolayı dünyanın birçok ülkesinden uygun, iyi kampanya olduğu zaman taksit ve 2 yıl garanti de düşünülünce bazen ABD den de uygun oluyor.

Bu yıl Türkiye iphone ve mac satışları, tarihte hiç olmadığı kadar düşük seviyededir diye tahmin ediyorum. Hemen hemen kimse mecbur değilse almıyor çünkü.

• serkaon S kullanıcısına yanıt

Macbook pro 13.3"

Macbook air ise 15.3" hocam.

Bayağı iyi oldu benim için büyük ekran.

Bende de aynı şekilde m2 MacBook Pro 13 inç var. Ekran küçük geliyor. 15 air mi 14 pro mu arada kaldım bayadır. Pro açısından makale yazarken 10a yakın pdf 2-3 tane World 2-3 tane excel endnote kullanıyorum diye almıştım ancak bunları da air ile sıkıntısız yaparım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaon -- 10 Ağustos 2025; 20:41:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serkaon S kullanıcısına yanıt

Bu işlerimleri Air'le de sıkıntısız yaparsınız hocam. Ben pro'ya gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

Sadece batarya performansı, ve ekosistem kullanım rahatlığı için alacaksınız ve daha evvel mac kullanmamışsanız, deneme amaçlı m2-m3 cihazlar ile bir başlangıç yapabilirsiniz. M4 şart değil.

Oyun oynuyor musunuz bilmiyorum ama Touchpad konforu, mac os stabilitesi, uzun giden batarya, güzel ekran ve pürüzsüz performansla kullanmaya alıştıktan sonra o özgürlüğü kenara atma ihtimaliniz var :)

Hocam Paralels Desktop ile Windows ne kadar tatmin edici? Gerçekten verim alıncak durumda mı yoksa çalışıyor mu çalışıyor kıvamı mı?

bilgisayarda telefondaki gibi ekstra birden fazla vergi olmadığı için ülkemizde uygun fiyatlara satılıyor. ancak bazı apple ürünleri bazı yurtdışı mağazalarındaki indirimlerle uyguna gelebiliyor. mesela avusturyadaki mediamarkt ta apple airpodslar indirimliydi, yılbaşında airpods 4 anc modelini 119 euroya almıştım, o zaman 6500 lira civarına denk geliyordu, burada 9000 küsürlerdeydi.

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

Bu konuda bir deneyimim olmadı hocam, yanlış yönlendirmek istemem :)

• 
Sayfa: önceki 15351536153715381539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.