< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şahsi fikrim, ancak 8RAM ile sıfır macbook alınmaması gerekir diye düşünüyorum, yeni değil, son iki yıldır bunu söylüyorum. İki sebebi var : 1 - 8ram cihazı nasıl kullanacağınız konusunda aşırı kısıtlama getiriyor, özellikle aynı anda birden fazla uygulamayı aktif olarak açmak, emülatör kullanmak gibi şeyler gündeme gelince. Yani gündellik kulanımı (ofis, web, internet) biraz geçeyim derseniz yetmiyor, yetse bile performanstan epey ödün veriyor. 2 - Apple birkaç yıl içinde "apple intelligence" bahane edip 8ramlı cihazların fişini çekecek gibi görünüyor güncelleme açısından. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bazı kampanyalı fiyatlar günlük, hatta saatlik olabiliyor. İyi kampanya olunca özellikle air serisine talep çok fazla. |
|
Aldente yanlış raporluyor veya kalibrasyonu yanlış demektir büyük ihtimalle. Cihazın kendi gösterdiği şarj seviyesini baz almak gerekir, eğer kendi seviyesine göre şarj görünürken aniden bitiyorsa pilde sorun var demektir. Ömrünü tamamlamaya yakın lityum pillerde olur bu durum, örneğin %40 şarj görünürken aniden sıfıra düşer, cihaz kapanır. Böyle bir sorun yoksa herşey normal demektir. |
|
İptal gelmezse dip fiyat ve bu fiyata daha düşeceğini sanmıyorum. S25 alanlara iptal gelmeye başlamış ama. |
Zor bela aldım iptal etmişler. Güzel fiyattı ama amazon sapıttı, macbooklardan bir tanesinde %100 indirim gözüküyordu. Edit: Şimdi hesabımı olağandışı sipariş hareketleri nedeniyle askıya aldıklarının mailini gönderdiler 😱 Amazon gerçekten sapıttı. Kart benim, adres benim, siparişi ben vermişim nasıl olağanüstü hareket olmuş anlamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eriemiva -- 8 Temmuz 2025; 1:1:0 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyosha -- 8 Temmuz 2025; 0:44:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncharitable -- 8 Temmuz 2025; 15:10:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam Akbank'ya şöyle bir olay var. Millet korsan maç yayını izlemek için çeşitli APK dosyasını android telefona kuruyor. ( Google play market dışından) böyle olunca hackerlar bu vatandaşlardan AKBANK hesabı olanların uygulamasını hackleyip gece 2 de yüksek miktarda kredi çekip kendi hesaplarına aktarıyor internette bir sürü örneği var akbank mağduru diye aratırsan bulursun Akbank bu şekilde yapması aslında normal seni korumak için yapılmış bir önlem |
Kilifin ekranin alt arka tarafina giren bolumlerini cikarinca ses kesiliyor. Hafif bir cit ses gibi geliyor tam takili oldugu zaman. (Oturmama problemi de yok her taraf nizami kavrayayacak sekikde oturmus durumda) en iyisi iade etmek o zaman. Belki benim macbook air 13 un klavyeside sorunlu isik sizmasi var belli tuslarda kasayi da yamuk yapmis olabilirler (:(: < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |