Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vip Üye , Vip Üye Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (7 Mobil) - 8 Masaüstü8 Mobil
5 sn
31.239
Cevap
1.043
Favori
2.167.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15171518151915201521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon prime üyeliğiniz varsa heroic en kolayı, tabi oyunların bazıları çalışır, bazıları çalışmaz, deneme-yanılma yani. Çok güç istemeyen oyunların çalışması gerekir M2 air bile olsa, 16gb ram var ise. Bu konuda detaylı mesajlarım olması gerekir, aratırsanız ulaşabilirsiniz.

43399 tl

Apple Mac mini Masaüstü Bilgisayar M4 çip, 10 çekirdekli CPU ve 10 çekirdekli GPU’ya sahip: 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama, Gigabit Ethernet. iPhone ve iPad ile uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar

aynı paraya 32 veriyor apple kendi sitesinde

Yanılıyorsunuz, apple eğitim mağazası fiyatı 45K maks 3 taksit.

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

bi an macbook air fiyatı sandım, direkt yapıştırıcaktım siparişi (:

Tabi farklı bir ürün gelme ihtimali veya gelen ürünün sorunlu olma ihtimali de mevcut.

Bir kredi kartım ödemeyi sonradan taksitlendirme teklifi verdiği için şansımı bir denedim, bakalım sonuç ne olacak, açıkçası iyimser değilim, iade süreci olacak büyük ihtimalle veya satıcı yanlış listeleme yaptığı için hiç göndermeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truwa06 -- 3 Temmuz 2025; 17:8:1 >

• truwa06 kullanıcısına yanıt
    Hepsıburadadan 40gbps ssd kutusu aldım hocam 2 gune geldı yurtdısının iadesi vs vs ugrasmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt
    Acasis zaten var bende... öylesine bi sipariş yani, acasis iyi yorum aldık diye durduk yerde fiyatı artırdı, ona gıcık oldum biraz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aynen acasis markası ben memnunum 2800 2500 galıba yazma okuma 3 asagı 5 yukarı böyleydi. İçine 2tb 990 pro aldım ama kullanmadım ps5 e taktım normalde 6500 lerde veriyor hızı o nedenle 990proya hakaret olmasın dedim😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

cs 2 oynayabileceğimiz en rahat yol nedir

Crossover kurup, onun içine Steam windows sürümünü kuruyorsunuz. Sonra da steam üzerinden oyunların çoğunu kurup oynayabilirsiniz normal windows bilgisayarmış gibi. Tabii akıcı performans için macbook cihazınızın yeterli gücü ve min 16gb ram olması gerekir.

Crossover ücretli bir uygulamadır, bazen kampanyalı $20 seviyesine düşebilir (bir oyun parası yani), normal fiyatı $50 gibi.

Almadan önce ücretsiz denenebilir 14 gün veya yan-sanayi kullanım yapılacak.

'yan-sanayi' tabirinizi beğendim. 'İlaçlı' da diyebilirdiniz :)

hocam daha önce parallels desktop ve crossover ilaçlısını kullanmaya çalıştım ancak iki uygulamada bi yerlerde sıkıntı çıkarıyor, stabil çalışmıyor. çünkü adamlar sürekli ufak tefek güncellemeler yapıyorlar, internete bağlı olduğunuz için de bu uygulamalar da etkileniyor. ya ücretiyle almanız gerekli ya da hiç bulaşmamak lazım.

Logitech Pebble 2 set olabilir eğer başka cihazlara da kolayca bağlamak istenirse, bluetooth üzerinden birden fazla cihaza bağlanabiliyorlar bu cihazlar. Bir de logitech options+ yazılımıyla bazı özelleştirmeler mümkün.

Tabi fare boyut ve konksiyon olarak kişisel bir tercih olduğundan başka şeylere de bakılabilir, daha büyük olsun, tepki süresi oyunlarda iyi olsun gibi istekler olursa.

Ancak klavyenin mac cihazda bir dezavantajı var, bluetooth ile bağlıyken ilk açılışta klavye aktif olana kadar 3-5 saniye kadar bekleme yapıyor, sonra çalışmaya başıyor. Apple kendi klavyeleri hariç hariç tüm bluetooth klavyelerde bu açılışta gecikmeli aktif olma durumu var. Dongle ile çalışan klavyelerde bu sorun olmaz.

• Eğer tam boy klavye isterseniz aşağıdaki ürünü takip listenize alabilirsiniz. Geçen BF'de mac mini almaya niyetlendiğim için araştırma yapmıştım ve aşağıdaki set'e karar kılmıştım. O zamanki fiyatı 1999 TL idi, biraz fazla artmış fiyatı ama indirim takip edilirse daha uygun fiyatlara bulunabileceğini tahmin ediyorum.

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]amazon
    Logitech Signature MK650 Multi-Device Bolt Alıcılı Bluetooth Kablosuz Klavye ve Mouse Seti Türkçe Q - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07W6J5JYY/ref=asc_df_B07W6J5JYY1747867740000/?creative=380333&creativeASIN=B07W6J5JYY&psc=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozcan_dk O kullanıcısına yanıt
    Hocam yer neresi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İzmit kocaelindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.