< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Tabii keske ayni rakama a19pro + 12gb ramli cihaz olsaydi daha içe sinen bir cihaz olabilirdi ama zaten ahiretlik almiyorum baktim kasmaya basliyor anneme yemek tariflerine bakmasi icin veririm.... Kadincagiz hala intel atom tabanli netbook kullaniyor :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Her 2 cpu da arm based olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum ama en olmadı bir Microsoft Türkiye'yi arar detaylı bilgi sonrası neoma lisans satın alırım.. Apple'ın Office uygulamaları bedavaymış ama veri analizi, bolge bazli satis performans grafikleri , vlookup xlookup gibi macrolarla sutun ve satırlardan bilgi çekmem gereken raporlamalar oluyor.. Yılların alışkanlığını değiştirmek zor :(( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 16 Mart 2026; 17:52:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
macos excelde webden canlı veri çekmekte baya sıkıntılı. Windowsta çok kolay oluyordu ama macbook'ta zor. Çözümü var ama ne gerek var bu kadar uğraşa? |
|
Docku gizle seçeneği açık olarak kullanmak istiyor ama imleci götürdüğümüzde dockun açılış hızından memnun olmayan arkadaşlara terminal kodu vermek istiyorum. - Hızlandırmak için terminali açıp ; defaults write com.apple.dock autohide-delay -float 0; defaults write com.apple.dock autohide-time-modifier -float 0.3; killall Dock - Dock animasyon hızını varsaylana çevirmek için ; defaults delete com.apple.dock autohide-delay; defaults delete com.apple.dock autohide-time-modifier; killall Dock - Docku fabrika ayarlarına geri döndürmek için ; defaults delete com.apple.dock; killall Dock |
|
|
Ücretli yıllık iplay tv almıştım.. nisan ayında doluyor.. apple tv üzerinden kullanıyorum daha çok ama bazen telefon yada macbook tanda kullanmam gerekiyor.. ücretli alacaklar için en çok tavsiye edileni hangisi ? snappier ? uhf ? vuplayer.. ücret vereceksek hangisine verelim.. |
|
turkcellden eğitim indirimiyle 15' m5 air aldım. 97yılından beri windows kullanıyorum ilk defa pcde mac'e geçeceğim çok heyecanlıyım :) ekosistemde eksik kalan son parça da tamamlanıyor şimdilik benim nezdimde
mac için başlangıç rehberi var mı uygulama önerisi vs. |
|
|
şu an ben ublock origin lite kullanıyorum. benim isteklerimi karşılıyor. ayarlarda kapsamlıyı seçiyorum. app store de ücretsiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadir3391 -- 28 Mart 2026; 19:35:56 > |
|
Cevap için teşekkürler hocam, peki bu tarz uygulamaların pil tüketimine etkisi nasıl oluyor? Windowsta tarayıcıya eklenti olarak kurulan bu çözümler safaride uygulama olarak yükleniyor galiba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
pil tüketimini pek etkilemeyeceğini düşünüyorum. zaten küçücük program. reklamların yükünün tüketeceği pil ile bunun tüketeceği pil karşılaştırılamaz bence. abuk subk reklamlar olmuyor rahat bir nefes alıyorsun. evet safaride uygulama olarak kuruluyor. |
|
ayrıca chrome da kullabilirsin. |
|