|
Bildirim
Allah başka dert vermesin.
|
Windows'u eleştiren macOS/iOS'cuların bu zamana kadar yapamadıkları şeyleri gördükçe hayrete düşüyorum.
Yani bilgisayarı açılmaya zorlarken Apple ne amaçlamış, anlamak güç. Özellik diye yapılan zorlamalar bana deli saçması gibi geliyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kapağı açınca bilgisyarın açılması normal değil mi? Niye kapağı kaldırdıktan sonra bir de açma kapama düğmesine basayım? |
|
|
|
|
|
|
|
|
git 1-2 yıl macos kullanıp windows a dönde saçmalıkları gör Şuan windows kullanıyorum her gün ayrı saçmalıkla,hata ile uğraşıyorum. Ancak şimdi sen bana diyeceksin ki yoo "ben sorunsuz şekilde kullanıyorum bence sen kullanmayı bilmiyorsun" değil mi? Windows'un sorunlarına öyle alışmışsınız ki sorun olarak görmüyorsunuz Windows ile bilgisayar dünyasıyla tanışan insanlara windows bilgisayarın sorunsuz çalışamayacağını arada sıra uğraşılması gereken hatalar ve saçmalıklar olduğunu size öyle bir özümsetti ki Bak gör haberdeki sorun bile takıntılı bir macos kullanıcısı ile büyük bir sorun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinaps1 -- 28 Nisan 2025; 0:17:59 > |