Şimdi Ara

Apple Macbook Air Kullanıcıları (Early 2015 - Broadwell) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
12
Favori
20.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel bir borsa/kur uygulaması var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum popcorn time'ı da zaten Kodi var, Netflix de kullanıyorum, çok aramıyorum o açıdan torrenti. teşekkürler yine de ;)



    bu arada nmac.to diye bir site önereyim, ne olduğunu girip bakınınca anlarsınız :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.4 ay önce macbook air 128 gb modeli almıştım.Şu an için memnunum fakat depolamada sıkıntı çekiyorum.Fabrika ayarladında gelen programları kaldırdım.Buna rağmen depolama alanını yetiremiyorum.Siz bu depolama işini nasıl hallediyorsunuz acaba?SD Card alsam performans açısından nasıl olur?Samsungun 128 gb lık sd cartını almayı düşünüyorum.Kullanan var mı?İşin açıkçası 2.5" hdd fln takmak istemiyorum.Bu durum için öneriniz var mı?Saygılar...
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Valla ben de yaklaşık 5 aydır kullanıyorum 128GB'lık model ve şimdi baktım 80GB'ı boş durumda. Açıkçası bilgisayarda bir şey tutmaya gerek duymuyorum, yani indirilenler klasöründe ve masaüstünde üç beş bir şey var ama toplasak 10GB yer tutuyordur onlar da. Zaten oyun oynanmıyor diye oyun da kurmadım. Müzik deseniz eski bilgisayarımda silmiştim arşivi, Spotify var. Önemli dosyaları ve fotoğrafları da Google Drive ya da Flickr'da arşivliyorum zaten. Bu kadar ne yüklü ki bilgisayarınızda?

    Bir de şeyi belirteyim, Sandisk'in ufacık USB belleklerinden var bende 32GB'lık, onu hiç çıkarmıyorum USB'den mesela, kafadan 32GB yer sunuyor bana. İçinde ıvır zıvır dosyalar, Photoshop katalog dosyaları falan duruyor. 32 yetmez derseniz 64'lüğünü de alabilirsiniz onun, 100 lira bir şey indirim zamanları daha da iniyordur:

    https://www.hepsiburada.com/sandisk-64gb-usb-3-0-150mb-s-ultra-fit-siyah-sdcz43-064g-gam46-p-HBV000001N02E

    USB'ye taktıktan sonra dışarıda 0,5cm'lik kadar bir kısmı kalıyor, görüntüyü ya da ergonomiyi bozan bir şey yok. İçine müzik, film, fotoğraf her şeyi koyabilirsiniz.




  • poormansmoodyblues P kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi şöyle aciklayayim virtualboxtan siber güvenlik çalışmalarım için kali linux kullanıyorum. Çalışmalarımda Windows iso dosyasına ihtiyaç duyuyorum. Boyutları büyük oluyor. Bir kaç tane daha dosyaya ihtiyacım oluyor ve bunlarla beraber yaklaşık 40-50 gbi bu şekilde doluyor. Xcode ve android studio projeleri ve photoshop kurulum dosyalari fln derken bana kala kala 20 GB yer kalıyor. Yoğun şekilde kullanıyorum anlayacağınız. Verdiğiniz linkteki ürünün 128 gblik versiyonu yok herhalde. Bilgi için teşekkürler hocam 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    anladım, herkes benim gibi günlük işler için kullanıyor diye düşünmüştüm bir an, insanlar iş yapıyor tabii bununla, haklısınız.



    128 gb olanı da var şu:



    http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-fit-128gb-usb-30-usb-belleksdcz43-128g-gam46-p-BD804623?magaza=Hepsiburada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poormansmoodyblues P kullanıcısına yanıt
    Hocam bu belleğin okuma-yazma hızı hakkında bilginiz var mı yani test ettiniz mi acaba? Okuma için 130 MB demiş ama yazma hızı hakkında bilgi bulamadım. Bununla ilgili bir bilginiz var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla iyi guzel laptop aldim kullaniyorum ama arada windows olsaydida bazi uygulamalari crackli bulup hizlica yukleyip kullansaydim demiyor degilim :)
  • macbookum 2.el olduğu için bir nokta gözüme ilişti biraz kıllandım. yardımcı olursanız sevinirim elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.

    touchpadde normalde iki parmak örneğin internet sayfalarında yukarı aşağı hareket yapıyoruz ya, ve bu hareketi yaparken imleç hareket etmiyor. touchpadin sol tarafında bu işlemi yapınca arada imleçte hareket ediyor. ellerim normalde çok terler acaba bunun için kaymasında sorun mu oluyor ?

    yani bu kadar ince bir bozulma olacağını sanmıyorum sadece sol tarafında olsun ve ara ara olsun ve 2 gündür de ilk kez gözüme çarptı. sizde durum nasıl, bendeki durumu neye bağlıyorsunuz ? teşekkürler.
  • Telefondan fotoğrafları bilgisayara atmak istiyorum fakat bazı fotoğraflar 2 köze gözüküyor. iCloud'da olduğu için mi acaba ?
  • caylak1907 kullanıcısına yanıt
    Hangi program lazım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    valla hocam yardımcı olabileceksen sayıcam neye ihtiyacım var :)

    windows konusunda masterım ama mac konusunda tam bir newbie :)
  • caylak1907 kullanıcısına yanıt
    Ben de 2 aydır mac kullanıyorum. Önce crackli kullandım, beğendiğim yazılımları param oldukça orjinalini aldım. Deneme sürümleri hep 1 aylık yetmiyor o zaman. O yüzden deneme sürecini crackli kullanıyorum. Bundan ötürü elimde iyi bir arşiv var açıkçası. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu cracli programları paylaşsanız da biz de nasiplensek😜

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/apple-macbook-air-intel-core-i5-5350u-8gb-128gb-ssd-macos-sierra-13-3-tasinabilir-bilgisayar-mqd32tu-a-p-HBV000007I2J3

    Merhaba, macbook air almayı düşünüyorum. Acaba akıllı led televizyona hdmi kablosu ile ekranı yansıtmanın bir yöntemi var mı ?
  • sandısk ın 64 ve 128 lık olanları ıcın cok fazla ısındıgını be aktarım hızının cok yavas oldugunu yazmıslar, acaba boyle bır deneyımınız oldu mu? bende alıexpress den sd kart adaptoru sıparısı aldım ona sd kart takacagım bakalım gelmedı henuz kargo.

    usb 3.0 ıcın yuksek kapasıtelı aktarım hızı yuksek olan baska bır sd kart tavsıyesı acaba varmıdır
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    Hocam bende o şikayetleri okuduktan sonra vazgeçmiştim.Daha sonra gittim .m2 ssd kutusu aldım bir tane de tanıdıktan 128 gblık 2.el .m2 ssd aldım usb girişinden kullanıyorum..m2 ssd olduğu için fazla yer de kaplamıyor.Okuma yazma hızı muazzam.Takılma fln yok.

    Size tavsiyem maliyeti fazla olmazsa bir tane 2.5" 128 gb ssd ve kutusunu alın öyle kullanın.Ancak bu şekilde bir çözüm bulabildim ben.
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    ısınma oluyor evet, bunun sebebi ısıyı dışa atabilecek ekstra bir gövdesi olmaması, sadece usb girişinden oluştuğu için. normalde her usb o kadar ısınıyor ama ötekilerin plastik kısımları olduğundan ısıyı gövdeye dağıtıyorlar ve bu model kadar ısıyı hissettirmiyorlar. transfer yapılmadığı, usb üzerinden film izlenmediği zamanlarda fark edilir bir ısı yok bunda ama kullanımda dikkat çeken bir ısınma olduğu doğru.



    ssd kutusu ve ssd almak bir seçenek tabii ama devamlı kabloyla bağlı durması gerekiyor onun, bilgisayarı kucağa alırken dert, taşırken tak çıkar yapmak dert, bu ise takılı mı değil mi unutuluyor bile, o açıdan bunu önermiştim ben. laptoptan devamlı sarkan bir kablo ve el büyüklüğünde bir alet olacak olduktan sonra 1tb normal harici hdd de alınır, alan konusu hiç dert olmaz o şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşım Macbook Air 2014 almak istiyor. Sahibindende 1800 lriaya tertemiz ve bataryası %90 sağlıklı bir air buldu almak istiyor. Önerir misiniz? oyuncu değil csgo ve ets dışında bir şey bilmez. PS ve Video edit az düzeyde kullanır. Gerisi film, dizi yazı, slayt ofis vb şeyler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.